Kaalimato.com

Kaikki arvostelut

Kaalimato.com

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Shy to Buy

Shy to Buy

0 arvostelut

Arvostelut Shy To Buysta Onko tarvetta intiimiasioihin liittyvissä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko penispumpun isompaa ...

Logo Kumiukko

Kumiukko

0 arvostelut

Seksuaaliterveys ja muu seksiin liittyvä on varsin ajankohtainen kysymys, joka saattaa jäädä varsin vähälle huomiolle...

Logo Seksilelut

Seksilelut

0 arvostelut

Kuluneen vuosikymmenen aikana entistä yleisemmäksi yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi on noussut seksi. Mitä pidemmälle ol...

Logo Sexshop.fi

Sexshop.fi

0 arvostelut

Joskus on tarve piristää yhteistä rakkauselämään tai olisi mukava ostaa kumppanille jokin intiimi lahja. Toisille rii...

Kaalimato.com

Seksilelut ja -tarvikkeet kuuluvat monen elämään ja arkeen. Niillä voikin piristää niin omaa seksuaalista elämää kuin parisuhdettakin. Seksileluja voi ostaa esimerkiksi seksileluja myyvistä kivijalkakaupoista tai verkkokaupoista. Yksi seksileluja myyvä suomalainen verkkokauppa on Kaalimato.com. Kiinnostaako sinua, onko Kaalimato luotettava yritys? Toimittaako Kaalimato tuotteet huomaamattomasti? Voiko tuotteet palauttaa? Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia Kaalimadosta sekä muista verkkokaupoista ja yrityksistä, niin tiedät lisää.
 
Mikä on Kaalimato?
Kaalimato on suomalainen verkkokauppa, jossa myydään seksileluja ja -tarvikkeita. Yrityksen takana on Kentonec Oy. Yrityksen tarina lähtee vuodesta 1962, kun Yrjö Saarela perusti T:mi Kentonin, joka myi postitse kondomeja. Vuonna 1998 Kaalimadon nykyinen omistaja Mika Nousiainen osti silloisen yrityksen. Lopulta verkkokauppa Kaalimato.com perustettiin vuonna 2005. Kaalimadon takana oleva yritys Kentonec Oy valittiin vuoden yrittäjäksi vuonna 2019. Kaalimato verkkokauppa palvelee Suomessa. Yrityksellä on asiakaspalvelu, johon saa yhteyden puhelimitse kello 8 ja kello 15 välillä tai verkkosivujen chatin kautta. Yrityksen toimipiste Keravalla on myös avoinna kello 8 ja kello 15 välillä noutomyymälänä.
 
Kaalimadon valikoima
Kaalimadossa myydään erilaisia seksileluja, seksiasuja sekä muita seksiin liittyviä tarvikkeita. Tuotteita löytyy eri merkeiltä ja eri kategorioissa. Kaalimadolla on myös oman merkin tuotteita kuten liukuvoide, vibraattoreita, joulukalenteri sekä fanituotteita kuten sadetakki tai tangat. Erilaisia leluja voikin käyttää esimerkiksi auttamaan oman seksuaalisuuden toteuttamisessa. 
 
Tuotteita voi selata verkkosivuilla merkeittäin, kategorioittain tai hakemalla hakupalkista merkin tai tuotteen perusteella. Kaalimadossa myydään esimerkiksi Fleshlight, Satisfyer sekä Fun Factory merkkien seksileluja ja -tarvikkeita. Kategorioita puolestaan löytyy niin vibraattoreita, bondage- tuotteita, hieromasauvoja, penisrenkaita, seksinukkeja tai vaikka panokoneita. Kategorioita on kymmeniä ja tuotteita on niin naisille kuin miehillekin.
 
Tuotteita selatessa voit lukea tuotteista lisätietoa kuten onko ne veden kestäviä ja toimivatko ne esimerkiksi patterilla vai ladattavalla akulla. Lisäksi voit lukea muiden tuotteen ostaneiden arvosteluja tuotteesta. Tämä voi auttaa ostopäätöksen teossa.
 
Kaalimadon tuotteiden osto, toimitus ja palautus
Kun olet löytänyt mielenkiintoisen tuotteen, voit lisätä sen ostoskoriisi jonka kautta pääset myös kassalle tekemään oston. Ostoa varten sinun tulee täyttää tietosi kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä toimitusta varten toimitustiedot. Maksutapoina Kaalimato.comissa käy esimerkiksi Paytrail, MobilePay, lasku, postiennakko tai lahjakortti.
 
Verkkosivujen mukaan tuotteet toimitetaan postin kautta. Jos teet tilauksen ennen klo 14, se lähetetään vielä samana päivänä. Tuotteet lähetetään aina arkipäivisin ja toimitusaika on 1-3 päivää. Tuotteet toimitetaan Postin kautta. Kaalimato.com sivujen mukaan paketit lähetetään huomaamattomassa paketissa, eli paketin perusteella ei voi kertoa mitä siellä on tai mistä se on lähetetty. Paketin lähettäjänä ei myöskään näy Kaalimato.com.
 
Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutus- ja palautusoikeus. Tämä lasketaan tuotteen toimituspäivästä. Voit palauttaa tuotteet ilmaiseksi lähettämällä ne takaisin Kaalimato.comille. Rahat hyvitetään sinulle noin 2 viikon sisällä palautuksesta. Hinta palautetaan samalle maksutavalle, jolla osto tehtiinkin. Esimerkiksi, jos maksoit pankkikortilla, hyvittyy hinta takaisin sinne.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Kaalimato.comista
Oletko tilannut Kaalimato.com verkkokaupasta? Jaa meille kokemuksesi yrityksen kanssa asioinnista! Löysitkö Kaalimato.com verkkokaupasta ne tuotteet, mitä etsit vai jäikö jokin uupumaan? Tuliko toimitus huomaamattomasti? Jos puolestaan olet palauttanut Kaalimadolle, kerro miten se sujui. Haluamme kuulla arviosi, mielipiteesi ja ajatuksesi Kaalimadosta, jotta voimme jakaa sen muille. Näin voit auttaa jotakuta ostoa miettivää päättämään tilaako hän sieltä vaiko jostain muualta.
 
Harkitsetko puolestaan Kaalimato.com verkkokaupasta tilaamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla on ollut heistä! Näin voit arvioida haluatko tilata seksileluja ja -tarvikkeita sieltä vaiko jostain muualta.