Huippukiva

Kaikki arvostelut

Huippukiva

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Shy to Buy

Shy to Buy

0 arvostelut

Arvostelut Shy To Buysta Onko tarvetta intiimiasioihin liittyvissä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko penispumpun isompaa ...

Logo Kumiukko

Kumiukko

0 arvostelut

Seksuaaliterveys ja muu seksiin liittyvä on varsin ajankohtainen kysymys, joka saattaa jäädä varsin vähälle huomiolle...

Logo Seksilelut

Seksilelut

0 arvostelut

Kuluneen vuosikymmenen aikana entistä yleisemmäksi yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi on noussut seksi. Mitä pidemmälle ol...

Logo Sexshop.fi

Sexshop.fi

0 arvostelut

Joskus on tarve piristää yhteistä rakkauselämään tai olisi mukava ostaa kumppanille jokin intiimi lahja. Toisille rii...

Huippukiva

Seksileluja on moneen lähtöön. Myös suomalaisten reaktiot vaihtelevat seksileluihin liittyen, osa tykkää ja osa ei halua edes kokeilla. Jos kuitenkin mietit seksilelujen ostoa, niin tiedät ehkä että niitä myyviä yrityksiä on ihan vain Suomessa todella monia. Huippukiva.fi on yksi suomalainen seksilelujen ja -tarvikkeiden verkkokauppa. Haluatko tietää, onko Huippukiva luotettava yritys? Toimittaako Huippukiva tuotteet huomaamattomasti? Voiko Huippukiva -verkkokauppaan palauttaa? Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia Huippukiva yrityksestä sekä muista verkkokaupoista ja yrityksistä. Näin voit selvittää haluatko tilata sieltä vai jostakin muualta.
 
Huippukivasta
Huippukiva on suomalainen verkkokauppa, joka myy pääasiassa seksileluja soolo seksiin sekä seksiin kumppanin kanssa. Se on perustettu vuonna 2017 ja sen pääkonttori on Helsingissä. Huippukivan motto on ”Hauskaa – yhdessä ja yksin”.
 
Huippukiva tuotteet
Huippukivan verkkokaupassa myydään erilaisia seksileluja naisille, miehille sekä myös pariskunnille. Lisäksi valikoimaan kuuluu esimerkiksi kondomit, liukuvoiteet ja erilaiset asut. Tuotteet löytyvät verkkosivuilta eri kategorioittain esimerkiksi asut naisille, asut miehille, BDSM, dildot ja elokuvat. Voit myös halutessasi ostaa lahjakortin huippukiva -verkkokauppaan.
 
Naisille suunnattuja seksileluja on muun muassa dildot, vibraattorit, kuulat ja peppulelut. Puolestaan miehille suunniteltuja seksileluja Huippukivan valikoimassa on esimerkiksi masturbaattorit, seksinuket, penispumput, penisrenkaat ja peppulelut. Lisäksi valikoimasta löytyy liukuvoiteita ja erilaisia kondomeja eri materiaaleista ja eri kokoja. Valikoimassa on myös erikseen esimerkiksi leluja, jotka käyvät suihkussa ja kylvyssä.
 
Huippukivan verkkokaupassa myydään useita eri merkkejä kuten Satisfyer ja Fleshlight, mutta siellä myydään myös Huippukiva -merkin omia tuotteita. Seksileluja on valikoimassa todella paljon ja voi ollakin vaikea päättää mikä niistä olisi itselle hyvä. Voit tällaisessa tilanteessa ottaa yhteyttä Huippukiva -verkkokaupan asiakaspalveluun ja kysyä vinkkejä tai lukea esimerkiksi seksileluoppaan, josta voit löytää lisätietoa erilaisista seksileluista.
 
Huippukiva tuotteiden osto, toimitus ja palautus
Huippukivan verkkokaupasta voit etsiä tuotteita kategorioiden mukaan tai suoraan hakupalkista. Sitten sinun tulee lisätä haluamaisi tuotteet ostoskoriin, jonka jälkeen pääset maksamaan. Ostoa varten sinun tulee kuitenkin täyttää tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja toimitusosoite.
 
Maksutapoina Huippukiva -verkkokaupassa käy lasku, suomalaisten verkkopankkien verkkopankkimaksu tai maksukortti. Maksun jälkeen tuotteet toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 40€ tilauksissa. Alle 40€ tilauksissa toimituskulut ovat alkaen 3,95€. Edullisin toimitustapa on kirjelähetys ja kallein on kotiin toimitus. Kotiin toimitus maksaa 9,95€.
 
Huippukivan tilaukset toimitetaan huomaamattomasti eli ne on pakattu niin, ettei paketista näe mitä siellä on. Lisäksi tuotteet toimitetaan eri lähettäjän nimellä eli paketti ei tule nimellä Huippukiva. Myöskään laskussa ei mainita Huippukiva -yrityksen nimeä. Voit myös halutessasi tilata pakettiautomaattiin. Huippukiva tilauksen tuotteet voi myös halutessaan palauttaa 14 päivän sisällä paketin saapumisesta. Tuotteiden tulee kuitenkin olla avaamattomassa pakkauksessa ja täysin käyttämättömiä. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityistä syytä palauttamiseen. Palautus onnistuu lähettämällä tuote takaisin Huippukivalle. Löydät palautusosoitteen heidän verkkosivuiltaan.
 
Kokemuksia, ajatuksia ja arvioita Huippukiva yrityksestä
Oletko tilannut Huippukiva -verkkokaupasta? Kerro meille kokemuksestasi! Oliko toimitus nopeaa ja tulivatko tuotteet huomaamattomassa paketissa? Löysitkö Huippukiva -verkkokaupasta ne tuotteet, mitä etsit vai jäikö jokin uupumaan? Jos puolestaan olet palauttanut sinne, kerro miten se sujui. Haluamme kuulla arviosi, mielipiteesi ja ajatuksesi Huippukivasta, jotta voimme jakaa sen muille. Jakamalla arvioita, voit auttaa jotakuta ostoa miettivää päättämään tilaako hän sieltä vaiko jostain muualta.
 
Harkitsetko Huippukiva -verkkokaupasta tilaamista? Lue millaisia kokemuksia muilla on ollut heistä! Näin voit arvioida haluatko tilata seksileluja ja -tarvikkeita sieltä vaiko jostain muualta.