Glossybox

Kaikki arvostelut

Glossybox

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Glossybox

Muistamme ehkä kaikki sen lapsuuden riemun, kun pääsimme jouluaattona vihdoin avaamaan mysteerisiä ja kauan odotettuja joululahjoja. Olimme ehkä saattaneet toivoa jotakin tiettyä tavaraa, muttemme olleet täysin varmoja, millainen yllätys paketista todella löytyisi. Mitä vanhemmiksi kasvamme, sitä ennakoitavammiksi elämämme kuitenkin muuttuvat. Lähes kaikelle on selvät aikataulut ja kauppaan mennään tiukan ostoslistan kera. Entä jos tämän yllätysten avaamisen ilon voisi kokea vielä aikuisenakin?
Tähän pyrkivät muun muassa erilaiset verkon tilausperusteiset boksipalvelut. Ehkä eräs tunnetuimmista alan toimijoista on Glossybox, johon on saattanut törmätä useamman somevaikuttajan mainostamana. Mutta mitä tuotteitta sen kuukausitilaukset oikein sisältävät? Millaiset ovat pakettien toimitusajat? Entäpä tuotteiden laatu – vastaako se yrityksen nettisivuilla kerrottua? Tämän ja paljon muuta saat selville lukemalla tältä välilehdeltä löytyviä arvosteluja sekä yrityksen palvelua kuvailevia lisätietoja!


Tietoa Glossybox -yrityksestä
Glossybox on vuonna 2011 perustettu, maailman johtava tilausperusteinen kauneustuotteiden myyjä. Yrityksen omistaa nykyisin brittiläinen e-commerceyhtiö The Hut Group (THG), jonka liikevaihto oli vuonna 2019 yli miljardi englannin puntaa. Yhtiö työllistää yli 7000 työntekijää ja se keskittyy kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin.
Vuonna 2017 THG arvioitiin 2,5 miljardin punnan arvoiseksi, tehden siitä erään Ison-Britannian arvokkaimmista yksityisyrityksistä. Suurin osa yhtiön myynnistä tulee kuitenkin Britteinsaarten ulkopuolelta. Näin on myös Glossyboxin tapauksessa; toimiihan sivusto aktiivisesti 11 eri teollistuneessa maassa.


Glossybox palvelutarjonta
Glossyboxin toiminnan keskiössä on kuukausittain tilaajan kotiin toimitettava kauneuspaketti, jonka tarkka sisältö säilyy yllätyksenä aina sen avaamiseen saakka. Kuhunkin tilaukseen sisältyy viisi kosmetiikkaan sekä ihon- tai hiustenhoitoon liittyvää tuotetta. Tuotteiden koot vaihtelevat täysikoon ja matkakokojen välillä. Pakkausten sisältöihin voi saada osviittaa esimerkiksi tutustumalla eri tubettajien tekemiin unboxing-videoihin, joita löytyy Glossyboxin tapauksessa monia kultakin kuukaudelta.
Yritys toimii yhteistyössä yli 600 kansainvälisen tuotemerkin kanssa, mutta pyrkii pitämään yllä tuotteiden korkeatasoista laatua myös silloin, kun kyseessä on uusi ja pienempi tuotemerkki. Kauneusboksin tarkoituksena on tutustuttaa käyttäjä turvallisesti uusiin tuotteisiin, joiden laatu ja toimivuus on ennalta seulottua. 
Tilauksen voi valita 3, 6 ja 12 kuukauden pituisena. Jos yrityksen kuukausitilauksen tahtoo perua, tulee tämä tehdä kuukautta ennen viimeisen kauneusboksin vastaanottamista. Muutoin tilaus uusitaan samalla kuukausimäärällä kuin aiemminkin. Peruutus tapahtuu Glossyboxin sivuilta oman käyttäjätilin kautta. Ansaitut GLOSSYCredits -pisteet jäävät tilille käytettäviksi vielä vuoden ajaksi.
Glossyboxin hyväksymiin maksutapoihin kuuluvat muun muassa Visa-, MasterCard- ja American Express -maksukortit sekä PayPal. Toimitukset lähetetään kuukauden alusta aina sen puoleenväliin asti, ja toimitus kestää yleensä noin 10-14 arkipäivää. Toimitusaika kuitenkin vaihtelee riippuen asuinpaikasta ja siitä, toimitetaanko boksi suoraan postilaatikkoon vaiko postitoimipaikkaan.
Yrityksen toimintaa koskevista uutisista sekä uusimmista tarjouksista voi pysyä ajan tasalla tilaamalla Glossyboxin sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen sen sivujen kautta. Uusista tuotteista kerrotaan myös tilauspalvelun Facebook- ja Instagram-tilien kautta. 


Valitukset, kiitokset ja vinkit Glossyboxin toimintaan liittyen
Tilasitko Glossyboxin kauneuspaketin itsellesi tai lahjaksi läheiselle? Millaisen ensivaikutelman tilauksesta sai? Saapuivatko tuotteet perille hyväkuntoisina vai jäivätkö ne kenties kokonaan jonnekin aivan muille teille? Kansainvälisillä paketeilla on toisinaan tapana hävitä matkalla, ja näissä tilanteissa yrityksen asiakaspalvelu on avainasemassa. Saitko sivustolta apua sitä tarvitessasi? Millainen on paketissa saatujen kosmetiikkatuotteiden laatu muuhun markkinoiden tarjontaan verrattuna? 
Saako boksin mukana tarpeeksi vastinetta kuukausitilauksen hintaan nähden? Toisinaan erilaiset kosmetiikkapakkaukset ja -joulukalenterit pyrkivät lisäämään voittomarginaalia pakkausten koosta ja meikkien laadusta tinkimällä, ja siksi tämän tarkkailu on tärkeää. Jäikö pakkauksesta joitakin uusia ihon- tai hiustenhoidon tuotteita myös suosikeiksesi päivittäiseen käyttöön? Olit sitten kauneudenhoidon ammattilainen tai vain pientä arjen piristystä kaipaava, on arvostelusi muille ostopäätöstä pohtiville arvokas. Jätä siis arviosi tällä välilehdellä!