SuomiArvostelut

  Arvostelut Dustin Home

  Oli sitten kyseessä etätyön teko tai rentoutuminen pitkän työpäivän jälkeen, on teknologian toimivuus aina eduksi. Laitteiden vanhetessa niiden akun kesto ja toimimisnopeus usein kärsivät, ja tällöin moni suuntaa kodinkoneliikkeeseen. Teknologialaitteiden – niin pienten kuin suurten – tilaus sujuu nykyään helposti myös netissä. Kun valinnan tekee verkon kautta, pystyy eri vaihtoehtoja lisäksi vertailemaan ilman liikkeen myyjän painostusta.
  Yksi netin kautta toimivista IT-laitteiden verkkokaupoista on pohjoismainen Dustin. Miten tämä yrityksillekin palveluja suuntaava tarjoaja vastaa yksityishenkilön tarpeisiin? Toimittuvatko tilaukset myös hänelle nopeasti? Onko asiakaspalvelu ystävällinen ja ammattitaitoinen ongelmien ilmetessä? Miten onnistuu peruutuksen tai palautuksen teko käytännössä? Tämän ja paljon muuta tiedät asiakkaiden itsensä jättämien arvostelujen avulla!

  Tietoa Dustin Home -sivustosta

  Dustin Home on Dustin AB:n omistama sivusto, joka keskittyy erityisesti yksityishenkilöiden kanssa tehtävään kauppaan. Dustin AB on yksi Pohjoismaiden ja Alankomaiden johtavista IT-tuotteiden ja niiden lisäpalveluiden jälleenmyyjistä. Yrityksen perustivat ruotsalainen Bo ja Ulla Lundevall vuonna 1984. Teknologiatuotteita netin välityksellä se on myynyt jo vuodesta 1995 alkaen.
  Nykypäivänä Dustinin vuotuinen liikevaihto on noin 1,1 miljardia euroa ja yritys työllistää yli 1800 työntekijää. Vierailijoita sen nettisivuilla on 35 miljoonaa, ja sen osake on noussut Tukholman pörssiin listautumisen jälkeen 88 prosentilla.
  Yrityksille tyypillisten kasvutavotteiden lisäksi yritys on asettanut vuoden 2020 päämäärikseen muun muassa ilmastojalanjäljen keventämisen sekä sen, että kumpikin sukupuoli muodostaa organisaatiosta ainakin 40 prosenttia.

  Rakennetaan verkkokauppa Neve -teeman avulla

  Dustin Home palvelutarjonta

  Yrityksen tarjonta on jaettu kahteen verkkokauppaan: yritysasiakkaille suunnattuun Dustiniin ja yksityisasiakkaille tarkoitettuun Dustin Homeen. Kummankin tarjontaan kuuluvat tunnetut tuotemerkit, kuten HP, Lenovo, Sony ja Xiaomi.
  Yksityishenkilöille suunnatuilla verkkosivuilla tarjonta on lajiteltu valikoimaan, lisätarvikkeisiin, tuotteiden vertailuun sekä asiakaspalveluun, jotka kaikki löytyvät sivuston yläreunaan sijoitetun pudotusvalikon kautta. Valikoimamme-osiota klikkaamalla asiakkaalle avautuu laaja valikoima eri käyttöjärjestelmien sekä laitetyyppien mukaan lajiteltuja tabletteja, tietokoneita, palvelimia, komponentteja ja monia muita IT-tuotteita.
  Jos tuotteet tilaa ennen kello kolmea iltapäivällä, lähtee tilaus toimitukseen samana päivänä. Yritysasiakkaille tilaukset saapuvat normaalisti 2-3 pyhävapaan arkipäivän kuluessa, joskin yksi ylimääräinen toimituspäivä tulee postinumeroalueille 87-99 ja 22 (Pohjois-Suomi ja Ahvenanmaa). Toimituskulut lisätään kaikkiin alle 300 euron arvoisiin tilauksiin.
  Nettikaupan asiakaspalveluun saa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse. Jos kyseessä on palautuksen teko, tulee tämä tehdä yrityksen sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Tähän pääsee käsiksi kirjautumalla ensin omalle tilille, menemällä tilaushistoriaan ja valitsemalla sitten tuotteen, jota asia koskee.
  ”Löydä oikeat lisätarvikkeet”-osiosta asiakas voi valita tuotteen, jolle etsii lisätarvikkeita tai varaosia. Etsintä alkaa helposti valitsemalla yläkategorioista, joita ovat esimerkiksi tabletit, pöytätietokoneet ja näytöt, omaa laitetta vastaavan osaston. Näistä jotakin klikattuaan sivustolla vieraileva pääsee valitsemaan valmistajan sekä tuotteen tarkemman nimen.
  Eri tuotteiden vertailu onnistuu kätevästi lisäämällä ne ensin vertailulistalle ja suuntaamalla sitten ”Vertaile tuotteita”-välilehdelle. Jos nettikaupasta päättää tilata tuotteen, voi sen laadusta olla rauhallisin mielin – tilauksiin kun sisältyy 60 päivän peruutusoikeus.
  Sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat useimmat suomalaispankit, kuten Aktia, Handelsbanken, POP, Danske Bank ja OP-Pohjola. Tilauksen voi myös maksaa osamaksulla esimerkiksi Klarnan avulla. Kampanjoista ajan tasalla pysyy esimerkiksi tilaamalla nettisivun sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Dustin Homen toimintaan liittyen

  Oletko tilannut uuden tietokoneen Dustinilta? Saapuiko tilaus perille naarmuitta? Entäpä tulostin – miten onnistui tällaisen suuremman paketin nouto? Entäpä toimituskulut? Ilmenikö tilauksessa kenties jotakin muuta yllättävää? Oli kokemuksesi sitten positiivinen tai näet yrityksen toiminnassa parantamisen varaa, on arvostelusi muille kuluttajille arvokas. Pitämällä eri toimijat vastuussa tarjoamiensa palveluiden laadusta voimme yhdessä varmistaa, että asiakastyytyväisyydestä huolehtivat nousevat suosiossaan ja välinpitämättömyys karsiutuu markkinoilta pois.

  Dustin Home
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  2
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Hirveää palvelua

  Tämä "yritys" valehtelee minkä ehtii puhelimessa ja sähköpostitse. Tilauksen tehtyä mistään lupauksista ei pidetä kiinni. Valehtelevat asiakaspalvelussa ja keksivät huonoja tekosyitä toiminnalleen. Asiakasta pidetään täysin idioottina. En suosittele tätä yritystä kenellekkään, ellei sitten tahdo tulla huijatuksi. Kannattaa lukea facebookista ym. arvosteluita muitakin, niin huomaa, että en ole ainut kuka on tätä mieltä. Olin dustinille vain uusi asiakas jota huijata. En ole ikinä saanut tällaista palvelua mistään.


  This "company" is an absolute JOKE and 100% SCAM! They promise whatever it takes to the customer make a purchase. Then after this, they don't keep any of their words that they have promised by email or by phone. They just keep telling more lies and bad excuses for their actions. DO NOT BUY anything from this scam company, if you don't want to get scammed. If you read other reviews of this company, you can clearly see they don't have a clue how to run a company or they just don't care at all. I was just another customer to be scammed.

  : Toni18-05-2021
  Olli KOrvanen18-06-2021

  Tilasin Dustinista lentosimulaattorin polkimet lauantaina. Sain lähetyksen seuraavan viikon keskiviikkona. Ripeä toimitus!

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  koi

  i

  : ujujj30-04-2021
  Toni18-05-2021

  Tämä "yritys" valehtelee minkä ehtii puhelimessa ja sähköpostitse. Tilauksen tehtyä mistään lupauksista ei pidetä kiinni. Valehtelevat asiakaspalvelussa ja keksivät huonoja tekosyitä toiminnalleen. Asiakasta pidetään täysin idioottina. En suosittele tätä yritystä kenellekkään, ellei sitten tahdo tulla huijatuksi. Kannattaa lukea facebookista ym. arvosteluita muitakin, niin huomaa, että en ole ainut kuka on tätä mieltä. Olin dustinille vain uusi asiakas jota huijata. En ole ikinä saanut tällaista palvelua mistään. This "company" is an absolute JOKE and 100% SCAM! They promise whatever it takes to the customer make a purchase. Then after this, they don't keep any of their words that they have promised by email or by phone. They just keep telling more lies and bad excuses for their actions. DO NOT BUY anything from this scam company, if you don't want to get scammed. If you read other reviews of this company, you can clearly see they don't have a clue how to run a company or they just don't care at all. I was just another customer to be scammed.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Dustin Home

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Dustin Home luotettava yritys?

  Dustin Home on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Dustin Home tarjoaa?

  Dustin Home on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Dustin Home-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.