SuomiArvostelut

  Arvostelut BYGGmax

  Oletko etsimässä rakennustarvikkeita? Etkö oikein tiedä, millaisia tuotteita tarvitset rakentaaksesi oman puutarhasi? Tai haluatko käyttää hieman aikaa rakentaaksesi jotakin hauskaa kotiisi, vaikka lapsellesi? Tai ehkä haluat vain remontoida taloasi, saunaasi tai kylpyhuonettasi. Olipa syy mikä tahansa, BYGGmaxsisältää kaikki tarvitsemasi rakennustarvikkeet. Mutta voitko luottaa heidän tuotteisiinsa tarpeeksi? Tarjoavatko he laadukkaita tuotteita? Onko heidän sementtinsä riittävän kiinteää, joka pitää tiiliskivet paikallaan? Rakentajat ja muut asiakkaat, jotka ovat tehneet ostoksia BYGGmaxilla, voivat kertoa sinulle lisää yrityksen tuotteista ja palveluista. Heidän arvostelunsa, kommenttinsa ja mielipiteensä voivat auttaa sinua päättämään, voisiko BYGGmax olla seuraava pysäkkisi ostamaan rakennustarvikkeesi.

  Tietoa BYGGmaxista

  BYGGmax on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa rakennustarvikkeita ja muita rakentamiseen tarvittavia työkaluja. He ovat kannustaneet ihmisiä rakentamaan ja kokeilemaan talon rakennusta, remonttia, puutarhan rakennusta ja vastaavia vuodesta 1993 lähtien. Yrityksellä on yhteensä 37 fyysistä myymälää Ruotsissa ja 7 myymälää Norjassa. Ensimmäinen myymälä avattiin Suomeen vuonna 2008 Turun Itäharjulle. Vuoteen 2016 mennessä sillä oli 13 myymälää Suomessa: Espoossa, Jyväskylässä, Kangasalla, Lahdessa, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Porvoossa, Raisiossa, Seinäjoella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. On kuitenkin huhuja siitä, että Kangasalan, Pirkkalan, Seinäjoen, Jyväskylän ja Oulun myymälät suljetaan ja Vantaan ja Lahden myymälöitä supistetaan. He olivat alan ensimmäisiä ja keskittyvät tarjoamaan tuotteita halvimmilla ja kohtuuhintaisilla hinnoilla sekä heidän myymälässään että verkkosivuillaan. He uskovat halpojen hintojen tarjoamiseen niin paljon, että jos löydät saman tuotteen halvemmalla jostakin muualta, he antavat 10 % erotuksesta takaisin. BYGGmax toimii useassa maassa, ja sillä on kauppoja useissa kaupungeissa. Jokaisella myymälällä on oma sivunsa ja sinut ohjataan lähimmän myymälän sivuille.

  Osaatko jo rakentaa perustan mökillesi tai talollesi? Ei hätää, katso tämä video ja opit!

  BYGGmaxin palvelut

  Voit ostaa tuotteita BYGGmaxilta joko käymällä heidän myymälässään henkilökohtaisesti tai voit tilata verkossa heidän verkkosivujensa kautta. He tekevät laajan tuotevalikoiman selaamisesta helppoa asiakkailleen järjestämällä tuotteensa asianmukaisiin luokkiin. He tarjoavat eri tuoteryhmiä, kuten rakennuspuutavaraa, sähkötyökaluja ja koneita, joita voit käyttää rakentamiseen ja korjaukseen, sisäovia, lämmitysratkaisuja, perustukset ja valut, maalaukseen sopivia tarvikkeita, säilytysratkaisuja, keittiökalusteita, kattoja, sähkökaapeleita ja monia muita. Heidän sivustollaan on myös puutarhan hoitoon liittyviä tarvikkeita, josta löydät kaikki tarvittavat tuotteet oman puutarhasi rakentamiseen, kuten aidat, viemäröinti ja muut. Voit selata heidän tuotteitaan helposti kylttien avulla, joita heillä on jokaisessa myymälässä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan projektiin. BYGGmax tarjoaa myös ohjevideoita, joissa selitetään yksityiskohtaisesti, miten jotain rakennetaan. Esimerkiksi lattian, terassin tai puutarhan rakentaminen. Voit myös ottaa heidän asiakaspalveluunsa yhteyttä puhelimitse tai voit lähettää heille sähköpostia, jolloin he vastaavat nopeasti selvittääkseen ongelmasi ja vastaamaan kysymyksiisi. Jos ostat tuotteita heidän myymälästään, he tarjoavat myös ilmaisen peräkärryn, jotta asiat olisivat helppoa ja vaivatonta. Peräkärryn avulla voit siirtää ostamasi tuotteet kotiisi nopeasti ja helposti ja voit aloittaa rakentamisen nopeasti. Tilaamalla heidän uutiskirjeensä, saat tietoa erityisistä tarjouksista, alennuksista ja uutisista. Myös tältä sivustolta löydät tärkeän osion, Usein kysytyt kysymykset. Täältä löydät tavanomaisia kysymyksiä, joita monet asiakkaat kysyvät, näin sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joka kerta.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo käyttänyt BYGGmaxin palveluita? Kerro meille sitten tarinasi jättämällä arvostelusi tähän. Kuinka helppoa oli tilata tuotteita heidän sivustoltaan? Millainen ostamiesi tuotteiden laatu oli? Ovatko tarvikkeet kestäviä? Kohtasitko ongelmia sähkö- tai muiden laitteiden kanssa? Millainen BYGGmaxin asiakaspalvelu oli? Löysitkö kaikki etsimäsi tuotteet sivustolta? Kerro meille kaikki kokemuksestasi ja kerro muille potentiaalisille asiakkaille, millainen BYGGmaxin palvelu on.

  BYGGmax
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  VIALLINEN ALUSKATE

  BYGGMAX-VAASA MYYNYT VIALLISTA ALUSKATETTA,KESTI 5 VUOTTA,HAURASTUU,ALKAA VUOTAMAAN JA "HAIHTUU" KOKONAAN POIS!!! MYYJÄLIIKE VAATI PUOLUEETTOMAN TARKASTAJAN,VIRALLINEN TAREKASTAJA TODENNUT TUOTE VIRHEEN!!!! MYYJÄLIIKE PAKOILEE AIHEUTUNEITA VAHINKOJA,TÄÄLTÄ LIIKKEESTÄ EI KANNATA OSTAA YHTÄÄN MITÄÄN,VAIKKA OLISI HALVIMPIA JA VAIKKA ILMAN SAISI!!!

  : Kari Mäkinen03-07-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa BYGGmax

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko BYGGmax luotettava yritys?

  BYGGmax on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja BYGGmax tarjoaa?

  BYGGmax on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Koti & Puutarha.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på BYGGmax's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""