SuomiArvostelut

  Arvostelut Atelier Goldner Schnitt

  Netti on erinomainen väline monien eri asioiden löytämiselle. Ei siis olekaan ihme, että vaikka internetin aktiivikäyttäjistä puhuttaessa mieleen tulevat nuoret sukupolvet, ovat myös vanhemmat ikäluokat yhä aktiivisempia netin käyttäjiä. Verkossa hoituvat kätevästi niin pankki- ja apteekkiasiat kuin vaateostosten tekokin.
  Niinpä nuorten pikamuotia kauppaavien verkkosivujen rinnalle on alkanut muodostua keski-iän ylittäneeseen asiakaskuntaan keskittyviä vaateliikkeitä. Eräs näistä on jo vuosikymmeniä toiminnassa ollut Atelier Goldner Schnitt. Millaista on sivuston tarjonta? Entäpä vaatteiden laatu - kestävätkö kankaat hyvin tavallista konepesua? Sopivatko vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin? Tämän tiedät parhaiten asiakkaiden itsensä jättämiä kokemuksia lukemalla.

  Tietoa Atelier Goldner Schnitt -yrityksestä

  Atelier Goldner Schnitt GmbH (lyhemmin AGS) on saksalainen naisten muotiin keskittyvä postimyyntiyritys. Sen tuotteiden voidaan katsoa kuuluvan hieman tavallista ylempään hintatasoon. Yrityksen asiakaskuntaa ovat yli 50-vuotiaat naiset, joiden mieltymykset ja vartalon erityispiirteet huomioidaan vaatteiden suunnittelussa.
  Vaatekauppa perustettiin vuonna 1926, ja nykyisellään se työllistää noin 500 ihmistä. Verkkokauppa on saatavilla Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ranskassa, Alankomaisse, Belgiassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Liikkeen vuotuinen liikevaihto oli vuonna 2014 yli 150 miljoonaa euroa.

  Verkkokauppa.com: "Manuaali-Markku"

  Atelier Goldner Schnitt palvelutarjonta

  Verkkokaupan valikoima on varsin monimuotoinen. Vaatteita löytää eri leikkauksin, ja väreiltään niitä on niin minimalistisia kuin värikkäitäkin. Useimmat vaatteet ovat väreiltään hehkeän nuorekkaita, joskin esimerkiksi rintaliiveissä on otettu huomioon tarve esimerkiksi leveämmille ja mukavammille nauhoille.
  Normaalikokojen 38-54 lisäksi kaupan valikoima kattaa myös lyhyet koot (L-koot 19-26), jotka sopivat alle 164-senttisille naisille. Jotkin naisten housut ja hameet ovat saatavilla myös erikoislyhyellä mitoituksella (EL-koot 195-265), jotka on suunniteltu sopimaan alle 156-senttisille naiskehoille. Vaikka jotkin koot vaikuttavatkin ensisilmäyksellä normaalista poikkeavilta, on apuna vaatekoon valinnassa nettikaupan kokolaskuri, kokotaulukko, kuvasto sekä puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelu.
  Perinteisten vaatekategorioiden lisäksi sivuston yläreunasta löytyy myös Inspiraatiota-osio, jonka kautta voi etsiä esimerkiksi trooppista tunnelmaa, maanläheisiä sävyjä ja villieläinkuosia hyödyntäviä vaatetyylejä. Mieleistä tuotetta klikattuaan pääsee käsiksi eri koko- ja värivalintoihin, hintaan sekä arvioituun toimitusaikaan. Alemmas on kirjattu tuotteen materiaalit, kuvaus, mitat sekä hoito-ohje.
  Tuotteita voi tilata laskulla tai postiennakolla. Sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron, joskin postikulut lisätään toimituksen kokonaishintaan. Postista itse noudettavalle paketille kuluja tulee 6,90 euroa, kotiin kuljetetulle 12,80 euroa. Tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä, kun paketti on noudettu tai otettu vastaan kotona. Laskun voi maksaa 4 tai 8 kuukauden erissä tilaussummasta riippuen. 100 euron ylittäville vaihtoehtona on 4 kuukauden osamaksu, 200 euron ylittäville kahdeksan. Korko kuukausierää kohden on ensimmäisessä 0,60%, toisessa vaihtoehdossa 0,54%. Todellisen vuosikoron löytää sivustolle kirjatusta taulukosta.
  Verkkokaupan kampanjoista sekä uusista tuotteista pysyy ajan tasalla yrityksen uutiskirjeen tai kuvaston tilaamalla tai sen Instagram- ja Facebook-tilejä tutkimalla. Yritykselle voi antaa palautetta sen sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Atelier Goldner Schnittin toimintaan liittyen

  Oletko ostanut vaatteita AGS:ltä? Miten nopea oli toimitus? Jouduitko ehkä sittenkin palauttamaan jotkin tuotteista? Eivätkö kokotaulukot antaneet todenmukaista kuvaa vaatteiden istuvuudesta? Ilmenikö vaatteissa joitakin positiivisia tai negatiivisia yllätyksiä? Näihin kysymyksiin vastaat parhaiten sinä, nettikaupan asiakas.
  Ovatko sivuston kauppaamissa kesämekoissa käytetyt kankaat hyvin hengittäviä? Entäpä väljyys; korostavatko vaatteet juuri niitä kehon parhaita puolia? Mitä ystäväsi tai läheisesi ovat vaatteista tuumanneet? Muoti on itseilmaisun väline, ja muiden reaktioiden perusteella voikin arvioida, miten hyvin jokin tietty vaatekappale onnistuu juuri oman persoonasi korostamisessa. Kirjoita omasta kokemuksestasi tällä välilehdellä! Näin autat muita mahdollisia asiakkaita kannattavan ostopäätöksen teossa.

  Atelier Goldner Schnitt
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  8
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  6

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Laskutus

  Laskutuksenne joulukuussa oli täysin sekaisin. Pankkisiirtokuitissa oli eri summa, kuin laskussa. Maksoimme sen vuoksi väärän summan, ja saimme maksumuistutuksen. Korjannette virheenne.

  : Timo Ruuska02-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  8
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Atelier Goldner Schnitt

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Atelier Goldner Schnitt luotettava yritys?

  Atelier Goldner Schnitt on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 8/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Atelier Goldner Schnitt tarjoaa?

  Atelier Goldner Schnitt on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Atelier Goldner Schnitt-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.