Atelier Goldner Schnitt

Kaikki arvostelut

Atelier Goldner Schnitt

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Timo Ruuska
Laskutuksenne joulukuussa oli täysin sekaisin. Pankkisiirtokuitissa oli eri summa, kuin laskussa. Maksoimme sen vuoksi väärän summan, ja saimme maksumuistutuksen. Korjannette virheenne.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Laskutus

  Laskutuksenne joulukuussa oli täysin sekaisin. Pankkisiirtokuitissa oli eri summa, kuin laskussa. Maksoimme sen vuoksi väärän summan, ja saimme maksumuistutuksen. Korjannette virheenne.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Atelier Goldner Schnitt

Netti on erinomainen väline monien eri asioiden löytämiselle. Ei siis olekaan ihme, että vaikka internetin aktiivikäyttäjistä puhuttaessa mieleen tulevat nuoret sukupolvet, ovat myös vanhemmat ikäluokat yhä aktiivisempia netin käyttäjiä. Verkossa hoituvat kätevästi niin pankki- ja apteekkiasiat kuin vaateostosten tekokin.
Niinpä nuorten pikamuotia kauppaavien verkkosivujen rinnalle on alkanut muodostua keski-iän ylittäneeseen asiakaskuntaan keskittyviä vaateliikkeitä. Eräs näistä on jo vuosikymmeniä toiminnassa ollut Atelier Goldner Schnitt. Millaista on sivuston tarjonta? Entäpä vaatteiden laatu - kestävätkö kankaat hyvin tavallista konepesua? Sopivatko vaatteet niin arkeen kuin juhlaankin? Tämän tiedät parhaiten asiakkaiden itsensä jättämiä kokemuksia lukemalla.

Tietoa Atelier Goldner Schnitt -yrityksestä
Atelier Goldner Schnitt GmbH (lyhemmin AGS) on saksalainen naisten muotiin keskittyvä postimyyntiyritys. Sen tuotteiden voidaan katsoa kuuluvan hieman tavallista ylempään hintatasoon. Yrityksen asiakaskuntaa ovat yli 50-vuotiaat naiset, joiden mieltymykset ja vartalon erityispiirteet huomioidaan vaatteiden suunnittelussa. 
Vaatekauppa perustettiin vuonna 1926, ja nykyisellään se työllistää noin 500 ihmistä. Verkkokauppa on saatavilla Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ranskassa, Alankomaisse, Belgiassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Liikkeen vuotuinen liikevaihto oli vuonna 2014 yli 150 miljoonaa euroa.


Atelier Goldner Schnitt palvelutarjonta
Verkkokaupan valikoima on varsin monimuotoinen. Vaatteita löytää eri leikkauksin, ja väreiltään niitä on niin minimalistisia kuin värikkäitäkin. Useimmat vaatteet ovat väreiltään hehkeän nuorekkaita, joskin esimerkiksi rintaliiveissä on otettu huomioon tarve esimerkiksi leveämmille ja mukavammille nauhoille.
Normaalikokojen 38-54 lisäksi kaupan valikoima kattaa myös lyhyet koot (L-koot 19-26), jotka sopivat alle 164-senttisille naisille. Jotkin naisten housut ja hameet ovat saatavilla myös erikoislyhyellä mitoituksella (EL-koot 195-265), jotka on suunniteltu sopimaan alle 156-senttisille naiskehoille. Vaikka jotkin koot vaikuttavatkin ensisilmäyksellä normaalista poikkeavilta, on apuna vaatekoon valinnassa nettikaupan kokolaskuri, kokotaulukko, kuvasto sekä puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelu. 
Perinteisten vaatekategorioiden lisäksi sivuston yläreunasta löytyy myös Inspiraatiota-osio, jonka kautta voi etsiä esimerkiksi trooppista tunnelmaa, maanläheisiä sävyjä ja villieläinkuosia hyödyntäviä vaatetyylejä. Mieleistä tuotetta klikattuaan pääsee käsiksi eri koko- ja värivalintoihin, hintaan sekä arvioituun toimitusaikaan. Alemmas on kirjattu tuotteen materiaalit, kuvaus, mitat sekä hoito-ohje. 
Tuotteita voi tilata laskulla tai postiennakolla. Sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron, joskin postikulut lisätään toimituksen kokonaishintaan. Postista itse noudettavalle paketille kuluja tulee 6,90 euroa, kotiin kuljetetulle 12,80 euroa. Tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä, kun paketti on noudettu tai otettu vastaan kotona. Laskun voi maksaa 4 tai 8 kuukauden erissä tilaussummasta riippuen. 100 euron ylittäville vaihtoehtona on 4 kuukauden osamaksu, 200 euron ylittäville kahdeksan. Korko kuukausierää kohden on ensimmäisessä 0,60%, toisessa vaihtoehdossa 0,54%. Todellisen vuosikoron löytää sivustolle kirjatusta taulukosta.
Verkkokaupan kampanjoista sekä uusista tuotteista pysyy ajan tasalla yrityksen uutiskirjeen tai kuvaston tilaamalla tai sen Instagram- ja Facebook-tilejä tutkimalla. Yritykselle voi antaa palautetta sen sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Atelier Goldner Schnittin toimintaan liittyen
Oletko ostanut vaatteita AGS:ltä? Miten nopea oli toimitus? Jouduitko ehkä sittenkin palauttamaan jotkin tuotteista? Eivätkö kokotaulukot antaneet todenmukaista kuvaa vaatteiden istuvuudesta? Ilmenikö vaatteissa joitakin positiivisia tai negatiivisia yllätyksiä? Näihin kysymyksiin vastaat parhaiten sinä, nettikaupan asiakas. 
Ovatko sivuston kauppaamissa kesämekoissa käytetyt kankaat hyvin hengittäviä? Entäpä väljyys; korostavatko vaatteet juuri niitä kehon parhaita puolia? Mitä ystäväsi tai läheisesi ovat vaatteista tuumanneet? Muoti on itseilmaisun väline, ja muiden reaktioiden perusteella voikin arvioida, miten hyvin jokin tietty vaatekappale onnistuu juuri oman persoonasi korostamisessa. Kirjoita omasta kokemuksestasi tällä välilehdellä! Näin autat muita mahdollisia asiakkaita kannattavan ostopäätöksen teossa.