Adorama

Kaikki arvostelut

Adorama

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Adorama

Luovat harrastukset ovat siitä mukavia, että niissä omien kätten työ tulee selkeästi näkyviin. Adorama on monialainen verkkokauppa, joka on kuitenkin profiloitunut etupäässä luovien harrastajien verkkokaupaksi. Jos etsit uusia harrastusvälineitä tai vaikkapa ihan vain tavallista kameraa, saatat harkita Adoraman verkkokaupassa asioimista. Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan saadaksesi tietoa Adoramasta. Oheisista asiakasarvosteluista voit katsoa, millaisia kokemuksia kanssakuluttajillasi on ollut Adoramasta, kun taas tämä yhteenveto antaa sinulle perustiedot Adoramasta tiiviissä paketissa. Toivomme, että tästä kokonaisuudesta on sinulle hyötyä, kun etsit tarpeisiisi sopivaa elektroniikka- ja harrastusliikettä.

Tietoa Adoramasta
Adorama on yhdysvaltalainen verkkokauppa. Sen liiketoiminnassa on monia ulottuvuuksia, jos toimialaa katsotaan. Toimialan kuvaileminen on siinä mielessä haastavaa, että Adoraman myymät tuotteet kuuluvat moniin eri tuotekategorioihin – tästä kuitenkin lisää hetken kuluttua. Kuvattiin toimialaa sitten harrastealaksi tai joksikin muuksi, on kyseessä joka tapauksessa toimintaperiaatteeltaan klassinen verkkokauppa. Adorama on jo varsin iäkäs yritys, sillä se on ollut toiminnassa vuodesta 1974 lähtien. Tästä herää toki looginen jatkokysymys: Miten toimii verkkokauppa aikana, jolloin internettiä ei ole vielä olemassakaan? Vastaus kysymykseen on se, ettei Adorama tuolloin ollut verkkokauppa laisinkaan. Silloinkin yritys harjoitti etämyyntiä, mutta tilaukset oli tehtävä kirjeitse. Tuolloin yrityksellä oli fyysinen liike New Yorkissa ja näin on myös nykypäivänä. Verkkotilauksia yritys on ottanut vastaan vuodesta 1998 lähtien.

Adoraman tuotteet ja palvelut
Palataan nyt jännittävään kysymykseen: Mikä on Adoraman toimiala? Vastauksen jäljille saattaa johtaa yrityksen slogan "equip your creativity" eli varusta luovuutesi. Kyseessä on yritys, joka pyrkii antamaan luoville harrastajille ja yrittäjille työkalut, joilla luoda vaikuttavaa visuaalista sisältöä. Etupäässä tämä tarkoittaa kameroita, ja yritys onkin tunnettu alkuajoistaan lähtien leikkisästi nimellä valokuvausihmiset. Näin ollen voitaisiin Adoramaa karkeasti yksinkertaistaen kuvata valokuvauskaupaksi. Käytännössä tuotevalikoimaan kuuluu paljon muutakin visuaalisen sisällön luomiseen tarvittavaa välineistöä. Tätä kuvastaa se, että vuonna 2011 yritys alkoi mainostaa itseään myös lauseella "ei pelkkä kamerakauppa". Adorama myy muun muassa tietokoneita sekä valaistus- ja muita studiolaitteita. Juuri tällaisen tarpeellisen tilpehöörin määrä johtaa siihen, että Adoraman toimialaa on vaikea määrittää vain muutamalla sanalla yksinkertaistamatta liikaa. Asiaa mutkistaa entisestään se, että Adoraman tuotteilla voi harrastaa myös ei-visuaalista sisällöntuotantoa, kuten musiikin tekemistä. Valikoimaan kuuluu nimittäin myös instrumentteja. Halutessaan kotitoimiston tai kotiteatterin voi senkin varustaa Adoraman tuotteilla, sillä tarjolla on myös tulostimia, kaiuttimia sekä digitaalisia avustajia kotia elävöittämään. Tuotevalikoima jatkuu pelaamiseen tarkoitetuilla varusteilla sekä lennätettävillä droneilla, joista voi olla iloa sekä droneharrastajille että valokuvaajille, jotka haluavat saada video- tai kuvamateriaalia maanpinnan yläpuolelta. Lopuksi mainittakoon eräs yrityksen pitkäikäisimmistä tuotetyypeistä, joka liittyy valokuvaukseen, josta koko firma puolestaan sai alkunsa: personalisoidut valokuva-albumit.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Adoraman asiakkailta
Kaiken tämän jälkeen saattaa mielessäsi olla vielä monia vastaamattomia kysymyksiä. Miten saan tilaukseni Yhdysvalloista Suomeen? Entä millaiset ovat toimitusehdot? Kaikkien näiden kysymysten osalta neuvomme sinua kääntymään yrityksen itsensä puoleen, sillä toimitusehdot valitettavasti elävät eikä ole mitään takuita siitä, etteivätkö ne ehtisi muuttua yhteenvetomme kirjoittamisen ja sinun sivustollemme saapumisen välisenä aikana. Emme kuitenkaan halua johdattaa sinua puolueellisen markkinoinnin kynsiin, ja siksi rohkaisemme sinua vilkaisemaan oheiselle kommenttipalstalle. Toivon mukaan joku lukijoistamme on jo ehtinyt kertoa siellä, toteutuvatko firman lupaamat toimitusehdot käytännössä. Kenties saat myös konkreettista tietoa siitä, kuinka laadukkaita Adoraman tuotteet ovat. Olisi aivan mahtavaa, jos myös sinä kirjoittaisit palstalle kommentin ja kertoisit, millaisia kokemuksia sinulla on ollut Adoramasta.