Vakuutustori

Kaikki arvostelut

Vakuutustori

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo QEEQ

QEEQ

0 arvostelut

Matkustaminen on aina mukavaa ja monille varsinkin pakettimatkojen tekeminen on tuttua. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja matkustaa ja matkoille v...

Logo EKTA

EKTA

0 arvostelut

Jos olet matkustamassa ulkomaille on hyvä ajatella myös vakuutuksen ottamista. Oletko koskaan lähtenyt matkalle ilman matkavakuutust...

Vakuutustori

"Vakuuta se, mitä sinulla ei ole varaa menettää", kuuluu vanhakansan sanonta, jota soveltavat kaikenlaiset ihmiset pohtiessaan sitä, millainen vakuutusratkaisu on juuri heille kaikkein sopivin. Ennen vanhaan sopivan vakuutuksen valitseminen oli helppoa sikäli, että vaihtoehtoja oli juuri sen verran kuin paikallinen pankki katsoi sopivaksi tarjota. Silloin valinta oli helppo mutta rajoitettu. Nykyisin haaste on päinvastainen: vaihtoehtoja on pilvin pimein mutta se aiheuttaa myös valinnanvaikeutta vakuutuksen ostajalle. Internet on tuonut vakuutukset lähelle, luoden samalla valtavan kokoluokan vakuutusmarkkinat. Niinpä voikin olla vaikea ottaa selvää, mikä yritys tarjoaa omiin tarpeisiin sopivaa vakuutusta. Tällä sivustolla pyrimme auttamaan sinua löytämään tietoa mitä moninaisimmista yrityksistä ja niinpä esittelemmekin alla lyhyesti erään vakuutusalan toimijan, nimeltään Vakuutustori. Lisäksi löydät yhteenvetomme vierestä arvostelupalstan, jolle Vakuutustorin asiakkaat saavat jättää vapaasti kertomuksia siitä, millainen kokemus Vakuutustorin kanssa asioiminen on ollut. Suosittelemme lämpimästi niihin tutustumista! Voit mielellään jättää myös oman arvostelusi.

Tietoa Vakuutustorista
Vakuutustori on vuosien 2019 ja 2020 taitteessa yritysrekisteriin lisätty suomalainen yritys, joka tarjoaa vakuutuspalveluja netissä. Yrityksen kantava periaate on ajatus siitä, että he haluavat tehdä vakuutuksen ostamisesta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Tähän he sanovat pystyvänsä ennen kaikkea siksi, että he ovat nuori digiyritys, joka tarjoaa palveluksiaan internetin välityksellä ja on siten helposti saavutettavissa. Se, toteutuuko Vakuutustorin pyrkimys käytännössä, selvinnee oheisista asiakasarvosteluista. Yrityksen päämaja on Helsingissä. Sieltä käsin he pitävät auki vakuutuksenhakupalvelua kellon ympäri sekä asiakaspalvelua päiväsaikaan. Yrityksen suomalaisuudesta johtuen on heille myönnetty "Suomalaisen työn liiton" avainlippu. Avainlipun tarkoitus on toimia ulkopuolisena todisteena siitä, että kyseessä on suomalainen tuote, joka kasvattaa työllisyyttä Suomessa.

Vakuutustorin tuotteet ja palvelut
Vakuutustori ilmoittaa toimialansa siinä määrin selkeästi jo nimessään, ettei epäilykselle jää juurikaan sijaa – Vakuutustori myy ennustettavasti vakuutuksia. Vakuutustyyppejä on kuitenkin monia erilaisia. Vakuutustorin valikoimaan kuuluvat muun muassa tyypillistäkin tyypillisemmät koti- ja henkilövakuutukset. Myös autovakuutukset kuuluvat Vakuutustorin repertuaariin. Näissäkin yleisissä vakuutuksissa on kuitenkin vaihtelua sikäli, että henkilövakuutuksien piiriin voitaisiin periaatteessa lukea myös esimerkiksi Vakuutustorin syöpävakuutus, joka korvaa kuluja, jos asiakas saa syövän tai jonkun muun viidestä muusta vakavasta sairaudesta. Vastaavasti henkivakuutus korvaa tapaturmasta aiheutuvan kuoleman tai pysyvän haitan. Kolmantena esimerkkinä mainittakoon vakuutus tapaturman ja vakavan sairauden varalta. Koska toisiaan muistuttavia mutta ei kuitenkaan identtisiä vakuutuksia on näin monia, on tärkeää tutustua ajankohtaisimpiin tietoihin, lukea vakuutusehdot huolella ja tarvittaessa pyytää tarkennusta vakuutuksen myöntävältä yritykseltä itseltään. Aavistuksen verran vähemmän vakavia asioita korvaaviin vakuutustyyppeihin kuuluvat erilaiset taloudelliset vakuutukset. Näillä ei ole siis tarkoitus korvata vaikkapa tapaturmaista kuolemaa, vaan esimerkiksi työttömäksi jääminen. Tällaiset talousvakuutukset on jaoteltu kategorioihin muun muassa sen mukaan, onko vakuutuksen ostaja palkansaaja vai yrittäjä. Tarjolla on myös erillinen laskuturva, joka takaa sen, että asiakkaan laskujen maksuerät maksetaan ajallaan myös siinä tapauksessa, että asiakas joutuu työttömäksi tai tulee työkyvyttömäksi.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Vakuutustorin asiakkailta
Ohesta löydät Vakuutustorin asiakkaiden jättämiä kommentteja. Niiden avulla voit tutustua siihen, millaista yrityksen kanssa asioiminen käytännön tasolla on. Haluamme myös rohkaista sinua jättämään oman arvostelusi, jos olet jo saanut omakohtaisia kokemuksia Vakuutustorista. Näin voit omalta osaltasi edistää kommunikaatiota vakuutuksia etsivien ihmisten välillä. Vakuutusalalla tällainen kommunikaatio on poikkeuksellisen tärkeää, sillä vakuutusyrityksen laadun arvioiminen voi olla hyvin vaikeaa muiden ihmisten kokemuksia kuulematta. Voit kertoa arvostelussasi vaikkapa siitä, oliko vakuutuksen hakeminen yhtä helppoa kuin luvattua. Jos vakuutuksen perusteella täytyi myöhemmin tehdä korvaushakemus, sujuiko se jouhevasti? Muut lukijamme kuulisivat varmasti mielellään vastauksesi näihin kysymyksiin.