3 Yritykset

Matkavakuutus

...

  Matkavakuutus

  Vihdoinkin loma! Ehkä ajattelet juuri tätä, kun ajat kotiin viimeisen työpäivän jälkeen kolmen viikon loman alkaessa. Mutta oletko todella ajatellut kaikkea? Uimapuku, aurinkolasit, sukellusvälineet, liput ja kaikki muu - matkavakuutus? Millaista se oli? Lomamatka on enimmäkseen rentouttava ja hauska kokemus, mutta jos jotain tylsää tapahtuu ja vaikka sairastut tai sinulta varastetaan omaisuutta, on hyvä olla vakuutettu saadaksesi korvauksia.

  Vakuutusyhtiöt tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​matkavakuutuksia, mutta millainen sinun todella pitäisi valita? Miten muut asiakkaat kokivat sen, kun he saivat apua näiltä vakuutusyhtiöiltä? Olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista matkavakuutuksia tarjoavista vakuutusyhtiöistä, joista voit lukea arvosteluja, kokemuksia, mielipiteitä ja valituksia asiakkailta, jotka ovat käyttäneet niitä ennen sinua. Näe, minkä arvion he antoivat vakuutusyhtiöille. Hyvin valmisteltu lomamatka saa sinut tuntemaan itsesi vähemmän ahdistuneeksi ja tieto siitä, että olet ottanut parhaan vakuutuksen, auttaa siinä.


  Logo OP

  OP

  0 arvostelut

  Pankkipalveluita ja vakuutuksia tarjoavia yrityksiä riittää ja voi olla välillä vaikea tietää, mikä niist&a...

  Logo AIG

  AIG

  4 arvostelut

  Onko nimessäsi omaisuutta, jonka turvallisuudesta olet aina huolissasi? Pyöritätkö yritystä, johon voitaisiin murtautua? T...

  Logo EKTA

  EKTA

  0 arvostelut

  Jos olet matkustamassa ulkomaille on hyvä ajatella myös vakuutuksen ottamista. Oletko koskaan lähtenyt matkalle ilman matkavakuutust...

  Matkavakuutus

  Vaikka loman pitäisi olla hauskaa ja rentouttavaa, sen peruuntumiseen voi olla monia syitä. Kyse voi olla sairaudesta, perheen kuolemasta, vesivahingosta kotona tai yksinkertaisesti vain lentokoneen myöhästymisestä. Tällaiset tilanteet voivat johtaa siihen, että joudut peruuttamaan lomasi ja palaamaan kotiin. Monissa tapauksissa nämä katetaan matkavakuutuksellasi. Muissa tapauksissa voi olla hyvä olla peruutusvakuutus, joka kattaa matkakulut, jos esimerkiksi sairastut ennen matkalle lähtöä.

  Jotta voisit valita parhaan matkavakuutuksen, joka suojaa sinua lomasi aikana, olemme koonneet yhteenvedon matkavakuutusta tarjoavista vakuutusyhtiöistä. Voit selvittää, mikä yritys sopii sinulle parhaiten, lue arvosteluja yrityksistä ja saat apua oikean päätöksen tekemiseen!