5 yritystä

Vakuutus

...

  Vakuutus

  Tästä kategoriasta löydät kaikki vakuutusyhtiöt, jotka tarjoavat vakuutusta Suomessa asuville. Olemme jakaneet ne luokkiin koti, muu vakuutus, ajoneuvot, terveys ja matkustus. Voit lukea mielipiteitä tai arvosteluja asiakkailta, joilla on erilaisia ​​kokemuksia, tai kirjoittaa oman arvostelusi vakuutusyhtiöstä tai yksittäisestä vakuutuksesta, josta sinulla on henkilökohtaista kokemusta.

  Ehkä harkitset vakuutusten siirtämistä toiseen vakuutusyhtiöön ja haluat tietää, kannattaako esimerkiksi pienentää eri vakuutusten kuukausikustannuksia? Haluatko tietää, miten vakuutusyhtiösi toimii verrattuna eri vakuutusyhtiöihin, vai oletko jo valinnut uuden ja haluat tietää, onko se luotettava? Miten yritys käsittelee valitukset ja onko yrityksellä hyvä asiakaspalvelu?

  Tähän kategoriaan olemme keränneet mielipiteitä vakuutusyhtiöistä Suomessa. Olemme keränneet arvosteluja vakuutusyhtiöistä ja täältä voit lukea arvosteluja yrityksistäAIG, OP ja Nordea. Kun luet asiakkaiden arvosteluja, sinun ei tarvitse luottaa vain yhteen verkkosivuston tarinaan tai siihen, mitä myyjä haluaa sinun uskovan. Meidän sivuilla sinulla on pääsy aiempien asiakkaiden arvosteluihin ja voit muodostaa oman mielipiteesi siitä, mikä vakuutusyhtiö on paras.


  Vakuutus

  Vakuutuksella korvataan menot odottamattomien kustannusten, kuten sairauksista sekä asumisesta johtuvie ongelmien tai liikenneonnettomuuksien sattuessa. Jotkut vakuutukset ovat pakollisia, kun taas suuri osa on vapaaehtoisia. Esimerkki pakollisesta vakuutuksesta on autoilijoiden liikennevakuutus, kun taas esimerkiksi kotivakuutus ja matkavakuutus eivät ole pakollisia. Vakuutuksen taloudellisten hyödyn vuoksi monet valitsevat itselleen myös ei-pakollisen vakuutuksen. Vakuutuksia on monia erilaisia, ja jotta saat paremman käsityksen saatavilla olevista vakuutuksista, seuraavat kohdat antavat sinulle yleiskuvan eri vaihtoehdoista.

  Vakuutus kotiisi
  Kotivakuutus otetaan kattamaan omaisuudelle mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Tämä voi olla tulipalon tai luonnonkatastrofin aiheuttama vahinko, mutta myös murtovarkaus. Esimerkkejä kotivakuutuksista ovat osakeyhtiö vakuutukset ja kotivakuutukset. Jos asut asuntolaivassa, voit myös ottaa erityisen asuntolaiva vakuutuksen.

  Henkivakuutus
  Henkilövakuutuksia, joita voit ottaa omalla nimelläsi, ovat esimerkiksi henkivakuutus, oikeusturvavakuutus, vastuuvakuutus ja sairausvakuutus. Vakuutuksilla on omanlaiset tarkoitukset, mutta yhteistä niillä on se, että ne kaikki suojaavat sinua ja terveyttäsi tavalla tai toisella.

  Eläinvakuutus
  Voit vakuuttaa itsesi ja omaisuutesi lisäksi myös lemmikkisi vakuutusten avulla. Suosituimmat eläinten vakuutukset ovat koiravakuutus ja kissavakuutus, ja monet ihmiset ottavat ne voidakseen hoitaa lemmikkinsä sairauksia tai vahinkoja. Jos koirasi tarvitsee kallista lääkettä tai jos kissasi tarvitsee leikkausta, kustannukset korvataan usein osittain eläinvakuutuksella.

  Ajoneuvojen vakuutus
  Kun ajaa autoa, traktoria, moottoripyörää tai mopoa, on aina olemassa riski joutua onnettomuuteen tai loukkaantua. Tämä voi johtua omasta virheestä, jonkun muun virheestä tai tilanteesta, jolle et voi mitään, kuten huono tie tai huonot keliolosuhteet. Liikennevakuutus on pakollinen kaikille, ja onnettomuustilanteessa se kattaa kaikki henkilövahingot ja vahingot toisen osapuolen autolle, jos onnettomuuden aiheuttaja olit sinä. Jos haluat vakuutuksen, joka kattaa oman ajoneuvosi vahingot, voit ottaa toisen ajoneuvovakuutuksen vakuutusyhtiöltä. Nämä eivät ole pakollisia, mutta voivat olla hyviä sinulle, joka haluat välttää suuria kustannuksia autosi vaurioiden korjaamisesta.

  Loma- ja vapaa-ajan vakuutus
  Et ehkä halua ajatella sitä nyt, mutta lomasi tai vapaa -aikasi aikana saattaa tulla eteen tilanteita, jotka johtavat kalliiseen ja synkkään loman päättymiseen. Ottamalla vakuutuksen lomalle tai vapaa-ajalle voit varmistaa, että et joudu maksamaan suuria kustannuksia, jos jokin menee pieleen. Esimerkkejä ovat matkavakuutus, peruutusvakuutus ja suksivakuutus.