SuomiArvostelut
  Yritykset (3)

  Vakuutus

  Täältä löydät kaikki Suomen vakuutusyhtiöt ja eri vakuutusmuodot. Voit lukea muiden asiakkaiden kokemuksia, mielipiteitä ja arvosteluja tai kirjoittaa oman arvostelusi sellaisesta vakuutuksesta, josta sinulla on omakohtaista kokemusta. Harkitsetko vakuutusyhtiön vaihtamista ja mietit, auttaisiko se oikeasti säästämään kuukausimenoissa? Miten muut ovat vertailleet eri vakuutusyhtiöitä? Onko uusi vakuutusyhtiösi luotettava? Miten yhtiö käsittelee asiakkaiden valituksia? Tarjoaako se hyvää asiakaspalvelua? Tähän kategoriaan keräämme mielipiteitä kaikista Suomen vakuutusyhtiöistä. Tällä tavoin sinun ei tarvitse luottaa yhtiön omien verkkosivujen väitteisiin tai myyntimiesten puheisiin. Sen sijaan pääset lukemaan kokeneiden asiakkaiden arvosteluja ja voit jättää myös oman arvostelusi.

  Lisätietoa Vakuutus Yritykset

  Useimpiin suomalaisiin kansalaisiin vaikuttaa yksi tai kaksi vakuutussopimusta. Vakuutus otetaan kattamaan yllättäviä kuluja kuten sairaanhoitokustannuksia, asumisongelmia tai auto-onnettomuuksia. Jotkin vakuutussopimukset ovat pakollisia, mutta monet niistä ovat valinnaisia. Esimerkki pakollisista vakuutuksista ovat autovakuutukset, mutta toisaalta sinulta ei vaadita matka- tai kotivakuutusta. Vakuutuksen rahallisen etujen ansiosta monet ihmiset valitsevat valinnaisia vakuutussopimuksia.

  Olemassa on monia erilaisia vakuutuksia. Antaaksemme sinulle paremman käsityksen saatavilla olevista vakuutuksista seuraavat kappaleet antavat yleiskatsauksen eri mahdollisuuksista.

  Vakuutus asuinpaikallesi

  Kotivakuutus otetaan kattamaan mahdolliset vauriot omaisuudellesi. Nämä vauriot voivat olla tulipalo tai luonnonkatastrofi, mutta myös vauriot murroista. Joitakin esimerkkejä asuinpaikkasi vakuutuksista ovat lasi- ja kotivakuutus. Jos tämän lisäksi asut asuntoveneessä, on mahdollista hankkia erityinen asuntovenevakuutus.

  Vakuutus sinulle henkilönä

  Joitakin henkilökohtaisia vakuutuksia, joita voit ottaa omaan nimeesi ovat henki,-, oikeusturva,-, hautaus,-, opiskelija,-, vastuu,- terveysvakuutus, all-in-1- ja hammashoitovakuutus. Jokaisella vakuutuksen tyypillä on oma, ainutlaatuinen tarkoituksensa.

  Vakuutus eläimille

  Itsesi vakuuttamisen lisäksi voit myös hankkia vakuutuksen lemmikeillesi. Suosituimmat vakuutukset lemmikeille ovat koira- ja kissavakuutus. Jos koirasi tarvitsee hintavia lääkkeitä tai kissasi tarvitsee leikkausta, vakuutus kattaa usein osan näistä kustannuksista.

  Vakuutus ajoneuvoille

  Kun olet tiellä tietyllä ajoneuvolla, olemassa on aina mahdollisuus, että joudut käsittelemään vaurioita. Tämä voi olla oma, mutta myös jonkin toisen henkilön vika tai onnettomuus voi johtua tilanteesta, jolle sinä et mahda mitään, kuten huonosti ylläpidetystä tiestä. Maksamalla ajoneuvovakuutusta vakuutusyhtiösi kattaa suurimman osan ajoneuvosi tai toisen osapuolen ajoneuvon vaurioista. Joitakin ajoneuvojen vakuutuksia ovat esimerkiksi: auto,- vahinko,- vene,- moottoripyörä,- matkailuvaunu,- asuntovaunu,- polkupyörä,- moottori- ja jahtivakuutus.

  Vakuutukset lomille ja vapaa-ajalle

  Et ehkä halua ajatella sitä, mutta voit kohdata hintavia tilanteita myös lomasi tai vapaa-aikasi aikana. Ottamalla vakuutuksen lomallesi tai vapaa-ajallesi voit välttää korkeiden kustannuksien maksamista. Jotkin esimerkit näistä ovat matka,- peruutus,- talviurheilu- ja vesiurheiluvakuutukset.