SuomiArvostelut

  Arvostelut AIG

  Onko nimessäsi omaisuutta, jonka turvallisuudesta olet aina huolissasi? Pyöritätkö yritystä, johon voitaisiin murtautua? Tai ehkä olet matkustamassa ulkomaille ja sinun täytyy varmistaa, että omaisuutesi on turvassa. Sitten on luultavasti parasta vakuuttaa kotisi tai yrityksesi. Omaisuutesi vakuuttaminen ja riskiesi kattaminen voi olla sinulle todella hyödyllistä kun jotain pahaa sattuu. Mutta koska olemassa on niin monia vakuutusyhtiöitä, että usein on vaikeaa määrittää, mikä yritys on paras. Miksi et kokeilisi maailman johtavaa vakuutusyhtiötä, AIGtä? AIG on yritys, joka käsittelee asiakkaiden riskit ja velvoitteet tarjoamalla vakuutuspalveluita. Kuinka hyvin he toimivat kun päätät ottaa vakuutuksen tämän yrityksen kautta? Entä silloin, kun joudut käyttämään takuuta kun kotiisi murtauduttiin? Kuinka nopeita heidän palvelunsa ovat? Pitävätkö he kaikki lupauksensa? Tällä sivulla voit löytää aikaisempien asiakkaiden arvosteluja, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään AIGn palvelut ja toimintaperiaatteen paremmin.

  Tietoa AIGstä

  AIG, joka tunnetaan myös nimellä American International Group, on johtava vakuutusjärjestö, joka toimii yli 80 maassa ja hallintoalueella. Se on perustettu vuonna 1919 ja se aloitti toimintansa vuonna 1988. Yrityksellä on yli 90 miljoonaa asiakasta ympäri maailman, joille he tarjoavat eri vakuutuksia kuten henkivakuutuksia, tuotteita eläkkeelle, vakuuksia kuluttajille ja muita rahoituspalveluita. AIG tekee yhteistyötä johtavien erikoistuneiden vakuutusvälittäjien kuten Fenniankanssa tarjotakseen vakuutuksia asiakkailleen, kuten teollisuusriskejä, kyberriskejä ja kaupallisia luottoriskejä kattavia vakuutuksia, avustuksellisia vastuita, yritysmatkoja ja ympäristövastuita. Heidän tuotevalikoimaansa sisältävät klassiset matkustusvakuutuksia, henkilökohtaisten vahinkojen vakuutuksia sekä kotivakuutuksia. Muita vakuutuksen muotoja ovat myös identiteettivarkaus-, sairaus- ja puhelinvakuutus. Heidän omistautumisensa asiakkaille sekä syvällinen alan tietämys ovat auttaneet heitä ylläpitämään maailmanlaajuisesti tunnettua huippuosaamista kaupallisissa, teollisissa ja henkilövakuutuksissa. Heillä on yli 20 korvauskäsittelijää Suomen puolella, jotka tarjoavat asiakkaille räätälöityjä vakuutusratkaisuja.

  Mietitkö, miksi sinun kannattaisi ottaa henkivakuutus? Katso tämä video ja opi lisää aiheesta!

  AIGin palvelut

  AIG tunnetaan sen erinomaisesta riskin hallinnasta ja asiantuntemuksesta. He ovat ensimmäinen yritys Suomessa, jotka tarjoavat johtajien ja virkamiesten vastuita sekä vakuutuksia kyberrikoksiin, joita on esitetty vakuutusmarkkinoille. He laittavat tyytyväisyytesi etusijalle ja he pyrkivät antamaan sinulle laadukasta palvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai valituksia, voit ottaa yhteyttä AIGin asiakaspalveluun heidän sivustonsa kautta. Voit myös ottaa yhteyttä heihin jos sinun on jätettävä korvausvaatimus. He toimittavat sinulle korvauslomakkeen, johon täytät kaikki tarvittavat tiedot. Kun heidän tiiminsä on vastaanottanut hakemuksen, sinuun otetaan yhteyttä nopeasti jatkamaan korvausvaatimusta. Voit myös vierailla heidän blogissaan, jossa he julkaisevat aiheellisia ja ajankohtaisia artikkeleita tärkeistä aiheista, joita voit lukea ja joista voit saada tietämystä. Artikkelit puhuvat kyberrikoksista, bisnesmatkustuksesta, erilaisista vakuutuksista ja muista. Voit myös löytää Usein kysyttyä -osion joissakin vakuutuskohdissa, jossa he vastaavat asiakkaiden jo ennen kysyttyihin kysymyksiin. Näin saat vastauksia helposti ja nopeasti ilman, että joudut ottamaan heihin yhteyttä.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo AIGin asiakas? Oletko joutunut hakemaan korvausvaatimusta heidän kauttaan? Sitten saatat olla oikea henkilö, joka voi auttaa muita saamaan ymmärryksen yrityksestä ja sen palvelusta. Tarjosiko yritys oikeaa vakuutusta, jota etsit? Minkä hintaisia heidän vakuutuksensa ovat? Mitä heidän henki- tai kotivakuutuksensa kattaa? Ottivatko he yhteyttä sinuun nopeasti kun tarvitsit apua tai sinulla oli kysyttävää? Oliko heidän asiakaspalvelunsa ystävällinen ja auttavainen? Kuinka he kohtelivat sinua asiakkaana ja kuluttajana? Kerro meille lisää kokemuksestasi kirjoittamalla oma arvostelusi.

  Etsitkö kuitenkin jotain muuta vakuutusta, jota et löytänyt tämän yrityksen kautta? Meillä on omistettu sivuvakuutusyrityksille, joten vilkaise siellä ja näe, löydätkö haluamasi!

  AIG
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (4)

  2.4
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2.6
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  3
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  ei kannata

  tyhmä vakutuus, ei korvaa mitään, ei suositelle kenelläkin

  : ei toimiii04-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Rahastaa ei ole oikeasti korvaamassa mitään

  Puhelin 020.... vai vie rahasi jos tavoittelet AIG yhtiön edustajaa . et saa koskaan mitään korvauksia

  : Artturi Kekalainen18-11-2020
  ei kannata04-06-2021

  fortumista soitti myi mulle semmusen vakutuksen mikä ei korvaa yhteen mitä, vaikka myyntipuhe oli joo korvataan kaikkki kotinelektroonika nyt mun smarttv sielä paskana eteleen

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Ei kannatta 1€ maksa

  AIG ja Ebookers sama p——n marjat . Yksi ei palauta rahat ja toinen korvata mitä.

  : Anatoli20-09-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  harhaanjohtavia myyntipuheita

  Aloitin kyseisen firman asiakkaana 2016 ja ongelmia alkoi ilmetä jo ennenkuin heidän piti korvata mitään asiakaspalvelunumeroihin ei vastattu ja yhteydenottopyyntöihin ei reagoitu jos asiana ei ollut ostaa lisää vakuutuksia. Luulisi, että noin suuren firman asiakaspalvelu olisi kunnossa, mutta ei todellakaan ollut. Nuori myyntimies sepitti kaikenlaista potaskaa myydessään vakuutusta ja myöhemmin puheet paljastuivatkin reippaasti kaunistelluiksi sopimusehtojen osalta. 0/5 en asioisi uudelleen.

  : tero07-04-2020
  Pirjo Pylkkänen05-02-2021

  Olen samaamieltä. Laitevakuutukseni tuli kalliiksi kun jouduin maksamaan rikkoutuneen tilalle lähetetyn "uuden"laitteen ? Laite maksoi 300e joten tuplat tuli. Vakutukseni sanoin irti.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa AIG

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko AIG luotettava yritys?

  AIG on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2.4/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja AIG tarjoaa?

  AIG on enimmäkseen aktiivinen Vakuutus-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muut Vakuutukset, Sairausvakuutus, Matkavakuutus.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä AIG-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.