T8

Kaikki arvostelut

T8

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

T8

Liikunta ja ruokavalio ovat hyvinvoinnin perusta, jotka hyvin toteutettuna varmistavat, että pysymme hyvässä kunnossa myös kun vanhenemme. Kun kehomme vanhenee tarvitsemme ruokavalioon lisäksi lisäravinteita, joita emme saa välttämättä riittävästi normaalista ruokavaliostamme. Aina ei ole helppoa tietää, mitä lisäravinteita tarvitsemme. Silloin on hyvä, jos voimme luottaa lisäravinteiden valmistajien kertomaan omista tuotteistaan. Verkossa on saatavilla kaikenlaisia tuotteita ja kaikki niistä ei välttämättä ole turvallisia. Voit saada lisätietoa siitä, mikä on turvallinen toimittaja, lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kirjoittama arvostelu voi nopeasti kertoa, jos tuotteessa tai toimittajan kanssa on ollut jotain ongelmia. Lisäksi voit meidän Suomiarvostelut sivuilla tutustua erilaisiin yrityksiin ja tuotteisiin ja saada niistä lisätietoa. Tällä sivulle kerromme T8 tuotteesta ja mikä se on. Käymme myös läpi, miten tuotetta voi tilata ja jos tuotteen kanssa tulee ongelmia, mihin olla yhteydessä. Tämän jälkeen voit itse päättää haluatko ostaa T8 tuotetta itsellesi.

Tietoa T8
T8 on ravintolisä, jonka on Vitamail yrityksen kehittämä ravintolisä. Ravintolisä on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen elämään ja se on koostettu kahdeksasta ainesosasta, jotka täydentävät päivittäistä ruokavaliota. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu miehille, joilla testosteroni tasot laskevat ikääntyessä. Vitamail AS on Norjalainen yritys, joka on rekisteröity myös Suomeen. 

Tuotteet ja palvelut T8
Verkkokaupassa T8 myydään T8 nimistä ravintolisää miehille, joka sisältää luonnollisia mineraaleja. Kahdeksan ainesosaa lisäävät energiaa, voimaa ja halua. Sinkki ylläpitää testosteroni tasoja, Terminalia ylläpitää libidoa, D3-vitamiini ja magnesium auttavat lihaksia ja B6-vitamiini säätelee hormoneja. Lisäksi tuote sisältää sarviapilaa, joka auttaa verensokeri tasoissa ja muita tuotteita ovat piperiini ja muira puama.

T8 tuotteen tilaaminen onnistuu verkkosivuilta yksinkertaisesti täydentämällä ensin puhelinnumero sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen pääsee tilauslomakkeelle, jossa voi täydentää henkilökohtaiset tiedot. Puhelinnumeroa käytetään lomakkeen esitäyttöä varten. T8 tuotetta voi testata 60 päivää 50% alennuksella ja tilausvaiheessa ei tuotetta tarvitse vielä maksaa. Tuote toimitetaan kotiin huomaamattomassa paketissa noin 10 päivän kuluessa. Toimitetun paketin mukana tulee lasku ja tämä kattaa 60 päivän kokeilujakson. Kokeilujakson jälkeen saat uuden lähetyksen 60 päivälle. Tässä vaiheessa asiakas voi päättää haluaako jatkaa tilausta vai ei. Jos haluaa keskeyttää tilauksen siitä tulee ilmoittaa asiakaspalveluun.

Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimella tai sähköpostilla. Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 10-16 ja sähköpostia voi lähettää milloin vain. Verkkosivuillaan mainitaan, että Vitamail asiakaspalvelu on palkittu monikertaisesti Best in Test verkkokauppojen asiakaspalvelu palkinnolla. T8 verkkosivuilla voit myös tutustua erilaisiin artikkeleihin hyvinvoinnista ja lisäravinteista. Verkkosivuilta löytyy myös usein kysyttyjen kysymysten osio. Täältä löytyy vastaukset kysymyksiin kuten mitä tuote sisältää, kenelle se sopii ja muuta tuotteeseen ja tilaamiseen liittyvää. Tuotteen luotettavuutta varten sivuilla on myös tietoa ja linkkejä tutkimuksiin, jotka vahvistavat tuotteen hyviä ominaisuuksia ja sen turvallisuutta.

Suositukset, valitukset ja vinkit T8
Verkossa ja tv:ssä mainostetaan paljon erilaisia lisäravinteita, jotka lisäävät hyvinvointia. Tuotteet lupaavat yleensä paljon ja voi olla vaikea tietää, onko lupaukset aina totta. Oletko sinä koskaan käyttänyt lisäravinteita? Oletko ehkä ostanut T8 lisäravinnetta? Jos olet niin voisitko kertoa siitä meille SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme oikeat käyttäjät voivat kertoa niin positiivista kuin negatiivista palautetta tuotteista, toimittajista ja verkkokaupoista. Palautteet auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Kannattaa myös vertailla erilaisia yrityksiä ja tuotteita sivuillamme. Vertailemalla voit löytää itsellesi oikean tuotteen ja parhaat tarjoukset. Lisäksi suosittelemme, että käyt verkkosivuilla lukemassa tarkasti toimitus- ja käyttöehdot. Ne vaihtelevat toimittajittain ja lukemalla ne voit varmistaa, että tiedät mitä olet tilaamassa.