Provexin

Kaikki arvostelut

Provexin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Provexin

Hiustenlähtö on valitettavasti osa monien miesten ja joidenkin naisten elämää. Hiustenlähtöön voivat vaikuttaa todella monet tekijät, joten jos epäilet kärsiväsi hiustenlähdöstä, on hyvä ajatus olla yhteydessä ammattilaiseen. Miehillä ehdottomasti todennäköisin diagnoosi on androgeeninen alocipedia, eli vähemmän latinalaisittain perinnöllinen hiustenlähtö. Noin yhdeksäntoista kahdestakymmenestä miehestä, jotka kärsivät hiustenlähdöstä, voivat syyttää ongelmastaan androgeenistä alocipediaa. Provexin pyrkii taistelemaan tätä kaikkein yleisintä hiustenlähdön syytä vastaan. Hiustenlähtö voi olla hyvin epämiellyttävä kokemus, joka vähentää itsevarmuutta ja siten ihmisen hyvinvointia kokonaisuutena. Niinpä asianmukaisen hoitotuotteen valitseminen on kriittisen tärkeää, jos haluat pitää hiuksesi mahdollisimman pitkään. Me emme ole lääkäreitä emmekä siksi aio antaa tässä tekstissä minkäänlaisia lääketieteellisiä neuvoja. Päinvastoin suosittelemme olemaan yhteydessä terveysalan ammattilaiseen, jos hiustenlähtö huolestuttaa. Sen sijaan esittelemme tässä lyhyessä yhteenvedossa Provexinin, joka saattaa olla yksi harkitsemistasi hoidoista perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan. Ohesta voit lisäksi lukea Provexinia käyttäneiden ihmisten arvosteluja tuotteesta.

Tietoa Provexinista
Provexin on norjalaisen NutraQ AS -nimisen yrityksen kehittämä tuote, joka on suunniteltu pysäyttämään perinnöllinen hiustenlähtö tai vähintäänkin hidastamaan sitä. NutraQ pitää päämajaansa Oslossa, mutta sille on toimipisteitä ympäri Eurooppaa, myös Suomessa. Niinpä Provexinille osoitetut verkkosivut ovat täysin suomenkieliset. NutraQ:n toimialaa ovat vitamiinit & lisäravinteet ja se perustaa tuotteensa kliiniseen testaukseen. Provexinin tapauksessa testaus on toteutettu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa kokeessa, jonka otanta oli 16 henkilöä.

Millainen tuote Provexin on?
Vaikka perinnöllistä hiustenlähtöä esiintyy jonkin verran myös naisilla, on Provexin nimenomaan miehille suunnattu tuote ja sen kliininen testaus on toteutettu juuri miehiä koehenkilöinä käyttäen. Tuote on suunniteltu yksinomaan perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan, eli jos hiustenlähdön syy on jokin muu kuin androgeeninen alocipedia, ei Provexinista valitettavasti ole hyötyä. Tällaisessa tilanteessa on syytä kääntyä lääkärin puoleen, sillä jos hiustenlähtö on vaikkapa jonkin sairauden aiheuttama, saadaan kaljuuntuminen estettyä vain hoitamalla juurisyy eli sairaus itsessään – puhumattakaan siitä, että sairaus itsessään voi olla hiustenlähtöä vakavampi asia. Provexinin tarkoitus on edistää hiustenkasvua siten, että hiusten harveneminen on hitaampaa tai parhaassa tapauksessa loppuu kokonaan. On kuitenkin huomattavaa, että Provexin ei sinällään paranna perinnöllistä hiustenlähtöä: kun hoidon lopettaa, loppuu myös hiusten tehostettu kasvutahti ja hiusten harventuminen jatkuu aiemmalla nopeudella. Provexinin omilla verkkosivuilla alleviivataan sitä, että kyseessä ei ole lääke, vaan niin sanottu lääkinnällinen laite. Käytännössä tämä tarkoittaa tuotetta, joka on suunniteltu sairauden tai vamman ehkäisyyn ja/tai lievittämiseen.

Miten Provexin toimii?
Provexinin teho perustuu puhdistavaan vaikutukseen. Tuotteen käytön on tarkoitus poistaa hiuspohjasta likaa, joka tukkii karvatupet. Karvatupet ovat ne hiusten osat, jotka ovat vastuussa uuden hiuksen kasvattamisesta aina kun edellinen hius tulee elinkaarensa päähän. Kun Provexin poistaa karvatuppien päälle kertynyttä likaa, luo se paremmat kasvuolosuhteet uusille hiuksille. Koska Provexinin teho perustuu nimenomaan luonnollisen hiustenkasvun edistämiseen, on hoito tärkeää aloittaa mahdollisimman aikaisin. Jos karvatuppi ei kasvata hiusta pitkään aikaan, se kuolee eikä enää kykene tuottamaan uusia hiuksia. Tällöin hoidon onnistumisen todennäköisyys Provexinin kaltaisella ratkaisulla heikkenee huomattavasti, sillä vaikka tuote edistää karvatuppien toimintaa, ei se kuitenkaan voi herättää kuolleita karvatuppia uudestaan eloon.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Provexinin käyttäjiltä
Sinulla pitäisi nyt olla peruskäsitys siitä, millainen tuote Provexin on. Tämän ymmärryksen pohjalta suosittelemme, että tutustut aiheeseen edelleen ja olet tarvittaessa yhteydessä puolueettomaan terveysalan ammattilaiseen. Jos sinua kiinnostaa, millaisia kokemuksia ihmisillä on Provexinista, voit kääntyä oheisten arvostelujen puoleen. Toivomme, että niistä on sinulle hyötyä! Jätä halutessasi myös oma kommenttisi Provexinista.