SuomiArvostelut

  Arvostelut Fressi24

  Fressi 24h - kuntosali vaativaan makuun Fressi 24h -salilta löydät kaiken mitä tarvitset treenaamiseen - ei enempää, ei vähempää. Heillä on käytännölliset, laadukkaat pukuhuoneet ja aina siistit tilat.

  Tietoa Fressi 24:stä

  Fressi 24h-kuntosali on sinulle, joka odotat kuntosalilaitteiden ja -välineiden olevan korkealaatuisia, turvallisia ja tehokkaita, haluat mahdollisuuden saada opastusta koulutetuilta Fressi-kouluttajilta, haluat markkinoiden joustavimmat ehdot ja haluat päättää itse, kuinka kauan olet asiakas sekä haluat harjoitella keskeytyksettä. Fressin 24h-kuntosalilla asiakkaat arvostavat ja kunnioittavat toisiaan. Saleilla on pitkät aukioloajat joka päivä, 365 päivää vuodessa. Harjoitteluympäristö on suunnattu aikuisille ihmisille (ikäraja 16). Fressi 24h:lla tiedetään, että harjoittelu on itseäsi. Kukaan muu ei tee sitä sinulle, mutta Fressi-kouluttajat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Maksat vain harjoittelustasi! Fressi 24h-salilla treenaat ympäristöystävällisissä tiloissa ensiluokkaisilla laitteilla ja välineillä.


  Videolla kerrotaan Fressi24-kuntosaleista.

  Fressi 24:n tarjoamat palvelut

  Houkuttelevat, hyvän kokoiset ja ympäristöystävälliset tilat. Yritys on keskittynyt hyödyntämään tehokkaasti kaikkia neliömetrejä keskuksissa. He tarjoavat sinulle tehokasta koulutusta nykyaikaisissa tiloissa, joissa ei kuluteta paljon vettä tai sähköä.
  Omat sivut -linkin kautta hallitset 100% asiakassuhteitasi. Siellä voit muuttaa maksutietojasi, muuttaa yhteystietojasi, ajoittaa Fressi Trainer -aikoja, jäädyttää asiakkuuden, seurata harjoitteluhistoriaasi ja lopettaa asiakkuuden helposti tarvittaessa.
  Tehokas harjoittelu oikein varustein. Tarjoamalla hyvät ja monipuoliset tilat ja varusteet yritys takaa sinulle mukavan harjoitteluympäristön. Fressi Trainer -palvelut tarjoavat sinulle monipuolisuuden ja systemaattisen koulutuksen. Korkealaatuisilla laitteilla ja työkaluilla harjoitat turvallisesti ja oikein.
  Vain 39,90 € / kk tai 59,90 € / kk. Fressi 24h -kuntosalilla on kohtuullinen hinta. Kun olet rekisteröitynyt kanta-asiakkaaksi, jäsenyytesi on voimassa kaikissa Fressi 24h-kuntosaleissa Suomessa ja Fressi Wellness Center-kuntosaleilla. Ei sitoutumisaikaa. Fressi 24h:lla halutaan sinun päättävän milloin haluat harjoittaa - siksi sinulle tarjotaan asiakasvapaata aikaa. Auki 365 päivää vuodessa. Fressi 24h -kuntokeskukset ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa (myös juhlapyhinä).
  Fressin kuntosaleja voit löytää Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja Kirkkonummelta, Loviisasta, Lahdesta, Nokialta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Kangasalta, Seinäjoelta, Kuopiosta, Siilinjärveltä, Mikkelistä, Joensuusta ja Oulusta.

  Ammattitaitoiset ja koulutetut henkilökohtaiset valmentajat auttavat sinua parantamaan terveyttäsi, laihtumaan, saamaan voimaa, rakentamaan lihasmassaa, saavuttamaan parempi kestävyys, lujuus, estämään loukkaantumisia, luomaan liikuntaohjelmia ja harjoittelutestejä. Jos haluat jatkuvaa seurantaa, motivaatiota ja taattuja tuloksia, yritys suosittelee sinulle Fressi Trainer -korttia. Kuinka kauan ja kuinka usein käytät Fressi Traineria määrittelee, kuinka nopeasti pääset parhaisiin tuloksiin. Jos haluat harjoitella ystäväsi tai puolisosi kanssa, valitse PT DUO. Jaat koulutuskokemuksen tuttavan kanssa motivoivasti henkilökohtaisen valmentajan avulla.
  Aloita 14 päivän ilmainen kokeiluversio! Sinua ei veloiteta ennen 14 päivän ilmaisen kokeilun päättymistä. Ei sitoumuksia, peruuta milloin tahansa. Valitse yksi kuntosali tai kaikki kuntosalit. Jos päätät, että Fressi 24h -kuntokeskukset eivät ole sinulle - ei hätää. Peruuta verkossa milloin tahansa.
  Fressi-kuntosalien ikäraja on 16 vuotta, koska keskukset ovat vain osittain miehitettyjä. Fressi24-asiakkaana olet vastuussa treenaamisestasi ja turvallisuus on meille tärkeää. Kaikki ovat tervetulleita Fressiin 16-vuotiaana.
  Haluatko urheilusopimuksen, jota on helppo hallita yrityksellesi, joustavaa ja helppoa henkilöstöllesi? Fressi 24h:n yritysohjelma voidaan räätälöidä yrityksille, joissa on vähintään 10 työntekijää. Jos yrityksesi haluaa johdannon Fressi 24h Gym -yritysohjelmaan, ota yritykseen yhteyttä asiakaspalvelusivun kautta.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletteko käyttäneet yritystä aiemmin? Suosittelisitko palvelua muille? Jos osaat vastata näihin kysymyksiin tai haluat kertoa mielipiteesi heistä, kirjoita tähän arvostelu. Näin voit auttaa muita, jotka etsivät kuntosaleja Suomesta!

  Fressi24
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Fressi24

  Sinun arvostelu