Bio Balance

Kaikki arvostelut

Bio Balance

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Bio Balance

BioBalance on kehitetty kaikenikäisille aikuisille naisille ja miehille. Kaikkien tuotteiden tilaamiseen on 18 vuoden ikäraja. Tuote on suunniteltu ruoansulatukselle ja suoliston hyvinvoinnille. Yritys suosittelee, että asiakas ottaa kaksi tablettia päivittäin ainakin 4-6 kuukauden ajan parhaimman vaikutuksen saamiseksi. Yritys ei myy tuotteita ei kaupoissa ja apteekeissa. Tämä johtuu siitä syystä, että yritys haluaa asiakkaiden saavan tuotteen tuoreena suoraan kotiin postilaatikkoon. Lisäksi tällä tavoin asiakas saa tuotteen edullisemmin ilman välikäsiä ja ilman pitkää varastointiaikaa. 

Tietoa Bio Balancen tuotteista
Tuotteet koostuvat vain luonnollisista aktiivisista aineista, joilla ei ole todistettuja sivuvaikutuksia kehossa. Yritys ei voi kuitenkaan voi taata, että nämä voimakkaat aineosat eivät vaikuta joihinkin lääkkeisiin. Tämän vuoksi yritys suosittelee kaikille asiakkaille kääntymistä lääkärin tai jonkin muun terveydenalan ammattilaisen puoleen, jos he käyttävät lääkkeitä terveydentilan vuoksi. Asiakkaiden tulee olla erityisen varovainen, jos he käyttävät korkean verenpaineen tai sydän- ja verisuonitautien lääkkeitä. Yritys myös muistuttaa, että jos asiakas on herkkä jollekin tuotteessa käytetylle aineosalle, he suosittelevat, että asiasta keskustellaan lääkärin kanssa ennen kuin aloittaa tuotteen käytön. Tuote sisältää luonnonmukaisia, aktiivisia aineita, joiden ei ole ilmoitettu aiheuttavan sivuvaikutuksia. Yritys suosittelee kuitenkin ottamaan yhteyttä lääkäriin, jos olet herkkä jollekin aineosalle tai yhteisvaikutus lääkityksen kanssa mietityttää. Bio Balance ohjeistaa, että aloitat päiväsi kahdella tabletilla, mutta ne voidaan ottaa myös myöhemmin päivällä. Tuotteiden sisältöön kuuluu esimerkiksi rakkohauru, voikukka, latva-artisokka, triphala, Terminalia belerica/ketapani, Emblica officinalis/Intian karviainen -uute sekä tamarindi (Tamarindus indica) -uute. Rakkohaurulla (Fucus veiculosus), tai englanniksi tunnetulla Bladderwracki, on todettu olevan useita hyötyjä ja ominaisuuksia ruoansulatuskanavassa. National Library of Medicine:ssä julkaistussa tutkimuksessa huomautetaan, että rakkohauru sisältää hyvin runsaasti ravintokuitua. Rakkohaurut ovat ruskeita leviä, ja niiden sanotaan toimivan eräänlaisena ruoansulatuskanavan limakalvona. Tämä geelimäinen aine voi edistää suoliston ja ruuansulatuksen mukavuutta. Mutta vaikka haluamme kitkeä sen pois puutarhasta, tutkimus on osoittanut voikukan erittäin hyvän vaikutuksen vatsaan ja suolistoon. Voikukalla on dokumentoitu vaikutus: Edistää prebioottisia ominaisuuksia. Edistää ruoansulatuskanavan hyvää terveyttä (mikä liittyy vatsaan ja suolistoon) sen prebioottisten ominaisuuksien vuoksi. Vihanneksena tunnettua artisokkaa (Cynara scolymus) on hyödyllistä syödä vatsan hyvinvoinnin vuoksi. Artisokka on peräisin Välimereltä.  Tutkimukset osoittavat, että tällä vihanneksella on positiivinen vaikutus ruoansulatukselle. Siksi artisokkaa on tullut yhä yleisemmäksi lisätä myös ravintolisiin. Artisokka sisältää runsaasti kuitua, mikä voi edistää tervettä ruoansulatusjärjestelmää: artisokka edistää hyvien suolistobakteerien tuotantoa.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet Bio Balancesta
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Bio Balance kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Bio Balance -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi Bio Balancen tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi ruoansulatukselle ja suoliston hyvinvoinnille tarkoitettuja tuotteita. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Bio Balancen valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja jaa kokemuksesi yrityksestä nyt.