Wondershare

Kaikki arvostelut

Wondershare

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Logo Kotisivukone

Kotisivukone

0 arvostelut

Kun maailma digitalisoituu entistä nopeammin ja nopeammin, niin on varsin älykästä mennä mukaan samaan kelkkaan. Siksi esi...

Logo Consult It

Consult It

0 arvostelut

Kaipaako yrityksesi verkkoimago piristystä? Oletko aloitteleva yritys ja tarvitset ensimmäiset verkkosivut tai verkkokaupan lisä&aum...

Wondershare

Ohjelmistoja on nykyään joka lähtöön ja joka tarpeeseen. On viruksentorjuntaohjelmia, kuvanmuokkausohjelmia, tekstinkäsittelyohjelmia ja niin edelleen. Nämä ovatkin usein todella hyödyllisiä ja auttavat sinua saamaan tietokoneestasi ja puhelimestasi kaiken irti. Wondershare on yksi ohjelmistoja tarjoava yritys. Heillä on erilaisia sovelluksia esimerkiksi videoiden editointiin sekä PDF muotoisten tiedostojen muokkaukseen. Onko Wondershare luotettava? Kannattaako heidän ohjelmistoihinsa luottaa ja onko ne turvallista ladata? Ennen ohjelmistojen lataamista on tärkeää selvittää, onko ohjelmisto luotettava. Lue Suomiarvostelut -verkkosivuilta muiden käyttäjien kokemuksia Wondersharesta ja muista ohjelmistoja kehittävistä yrityksistä. Näin voit varmistaa, että lataat vain luotettuja ja hyviä ohjelmistoja.
 
Mikä on Wondershare?
Wondershare on kiinalainen ohjelmistopalveluita tarjoava yritys. Se perustettiin vuonna 2003, jonka jälkeen se on lanseerannut useita eri tuottieta. Yrityksen perusti Tobee Wu. Wondershare listautui pörssiin vuonna 2018. Yrityksen tavoitteena on olla teknologian edelläkävijä. Nykyään yrityksen ohjelmistoja käyttää miljoonia käyttäjiä yli 150 eri maassa. Wondershare haluaa luoda ohjelmistoja, jotka sopivat luovien ihmisten tarpeisiin. Yrityksellä on yli 1 200 työntekijää kuudessa eri toimistossa. Wondersharen toimistoja on Shenzhenissä Kiinassa, Kanadan Vancouverissa, Pekingissä, Tokiossa sekä kahdessa muussa Kiinan kaupungissa. Pääkonttori on Shenzhenissä.
 
Wondersharen tuotteet
Wondersharella on tuotteet keskittyvät pääasiassa mediatiedostojen editointiin, mutta yritykseltä löytyy myös muunlaisia ohjelmistoja. Tunnetuimpia ohjelmistoja ovat Filmora, PDFelement, Dr. Fone ja Video Converter Ultimate.

Filmora on videoiden editointiin tarkoitettu työkalu, joka toimii sekä Windows että MacOs tietokoneilla. PDFelement puolestaan on tarkoitettu PDF-tiedostojen luomiseen, muokkaamiseen ja yhdistämiseen. PDF-tiedostoja ei pysty normaalisti sellaisenaan muokkaamaan, mutta tämä sovellus auttaa että voit vaihtaa sen sellaiseen muotoon missä tekstiä voi muokata. Sovelluksen avulla voit esimerkiksi allekirjoittaa PDF-dokumentteja. Dr. Fone puolestaan auttaa palauttamaan tiedot rikkoutuneesta tietokoneesta tai puhelimesta. Video Converter -ohjelma on videoiden muokkaukseen, muuntamiseen ja katseluun tarkoitettu ohjelma.
 
Wondersharen ohjelmien osto ja lataaminen
Wondersharen ohjelmistoja voi ostaa ja ladata heidän verkkosivuiltaan. Jotkut tuotteista ovat ilmaisia ja jotkut niistä maksavat. Esimerkiksi PDFelement sovellus on ilmainen ja sen voi ladata MacOS tai Windows -tietokoneelle maksutta Wondersharen verkkosivuilta. Se toimii tietokoneella, verkossa ja älypuhelimella. Siihen on kuitenkin myös saatavilla maksullinen versio, joka antaa sinulle pääsyn edistyneempiin toimintoihin.
 
Puolestaan esimerkiksi Filmora on maksullinen ohjelma. Siihen tulee ostaa lisenssi, jotta sitä voi käyttää. Lisenssejä löytyy erilaisin tilauksin sekä yksityishenkilöille, opiskelijoille, yrityksille kuin koulutuslaitoksillekin. Lisenssin voi ostaa ikuisena lisenssinä kertamaksulla, kuukausitilauksella joka maksetaan kuukausittain tai vuositilauksella. Jos ostat kuukausi- tai vuositilauksella, menee maksu suoraan kortiltasi. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen ja tällöin sinulta ei enää veloiteta. Tilaukseen voi myös lisätä lisätuotteita kuten AI Portrait tai Filmstock -ohjelmat.

Jos sinulla tulee ongelmia tilauksesi kanssa, voit ottaa yhteyttä Wondersharen asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun voi laittaa sähköpostia, soittaa tai osallistua chat -keskusteluun heidän verkkosivuillaan. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin 24 tuntia päivässä. Jos puolestaan hoidat yritystilin asioita ja haluaisit Wondersharelta yrityksellesi tarjouksen, voit lähettää heille yhteydenottopyynnön heidän kotisivujen kautta.
 
Kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia Wondersharesta
Oletko ladannut Wondersharen sovelluksia älypuhelimeesi tai tietokoneellesi? Toimivatko sovellukset niin kuin luvattiin? Onko Wondershare luotettava yritys?  Kerro meille, millainen kokemuksesi yrityksen kanssa on ollut. Sinun kokemuksesi, kehusi, kritiikkisi ja ajatuksesi auttavat muita selvittämään kannattaako Wondersharen sovelluksia kuten PDFelement tai Filmora ladata.
 
Oletko ostamassa Wondersharelta jotain ohjelmistoa? Lue ennen tilausta minkälaisia kokemuksia muilla käyttäjillä on ollut. Näin voit selvittää etukäteen, kannattaako yrityksen kanssa asiointi ja ovatko heidän sovelluksensa hyviä sekä toimivia.