Bitdefender

Kaikki arvostelut

Bitdefender

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo eTasku

eTasku

1 arvostelut

Yrityksessä kirjanpito voi toisinaan olla hankalaa. Kun työntekijöitä on monia, voi jokaisen matkalaskujen huomiointi olla h&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Bitdefender

Verkossa liikkuminen voi olla hyvin vaarallista ja monet yrittävät hyötyä tietoturvatuotteista tai vastaavista. Monille netissä selaaminen on huoletonta toimintaa ja salasanoja sekä muuta liikennettä ei turvata millään tavalla. Onkin tavallista, että voimme lukea uutisista huijaus sivustoista ja henkilöistä, jotka ovat joutunut jonkin huijauksen kohteeksi. Oletko sinä miettinyt omien laitteiden tietoturvaa? Hyvä asia on, että omat laitteet saa suojattua, kun löydät siihen oikean ohjelmiston tai palveluntarjoajan. Mikä toimittaja tuottaa parhaita palveluja tietoturvan osalta. Helppo tapa löytää toimiva palvelu on lukea toisten käyttäjien kommentteja. Toisen antama arvostelu toimittajasta auttaa sinua välttämään ongelmat heti alkuunsa. Se millainen kokemus toisella käyttäjällä on ollut palveluntarjoajasta helpottaa myös omaa päätöstäsi. Voit myös lukea tältä sivulta lisätietoa toimittajasta Bitdefender, jonka tietoturvapalveluita voit hyödyntää omille laitteillesi. Kerromme alla, millainen toimittaja Bitdefender on ja, miten voit ostaa tietoturvatuotteita heidän kauttaan.

Tietoa Bitdefender
Bitdefender on vuonna 2001 perustettu yritys, jonka päätoimipaikka on Romanian Bukarestissa. Tällä kansainvälisellä yrityksellä on toimipisteitä ympäri maailmaa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa. Yrityksessä työskentelee yli 1600 työntekijää ja Bitdefenderin tuotteita jaellaan yli 150 maassa eri toimittajan toimesta.

Bitdefender tuotteet ja palvelut
Bitdefender verkkosivuilta löytyy kattava valikoima tietoturvatuotteita kotiin, yritykselle tai kumppanipalveluille. Kodin tietoturvaa on valittavissa tavallisille tietokoneille (PC ja MAC), mobiililaitteille sekä multiplatform alustoille. Tuotepuolella on tarjolla tietoturvaa internetin käyttöön, antivirus ohjelmistoa ja premium pakettia kaikkeen tietoturvaan. Bitdefender tarjoaa myös palveluna muun muassa VPN eli Virtual Private Network palvelua, jonka avulla oman yhteyden pystyy salaamaan kaikilta ulkopuolisilta tahoilta. Bitdefender tarjoaa myös palveluna tietokoneen tuunausta eli mahdollisuutta siivota kone ja parantaa sen tehoja entisestään. Sivustoilta löytyy myös ilmainen antivirus ohjelma sekä muita ilmaisia työkaluja. 

Ohjelmistot ja palvelut ovat mahdollista räätälöidä myös yritykselle. Tuotteita löytyy niin pienille kuin suurille yrityksille. Saatavilla on myös tietoturvan suunnittelua ja uhkien analysointia. Palveluita ja ohjelmistoja voi ostaa Bitdefender verkkokaupan kautta, joka toimii sivustojen yhteydessä. Tilauksen pystyy maksamaan eri maksutapojen avulla, joita verkkokaupassa on pankki- tai luottokorteilla sekä pankkisiirrolla. Tuotteen on saatavilla heti maksun jälkeen ja käyttöönotto onnistuu lataamalla tuote omalle laitteelle.

Ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä Bitdefender asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on käytössä chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Chat palvelu on avoinna 24/7 ja siihen pääsee käsiksi Bitdefender support sivuston kautta. Puhelinpalvelua on myös käytössä useassa maassa samoin vuorokauden ympäri. yhteyttä saa erikseen Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Australiassa sekä muualla maailmassa omilla numeroilla, jotka löytyvät samoin support sivustolla. Kiireettömien yhteydenottojen kanssa voi viestin toimittaa eteenpäin sähköpostilla Bitdefender asiakaspalvelulle. Lisäksi sivuilta löytyy usein kysyttyjen kysymysten osio, jossa on vastauksia moniin tavallisimpiin haasteisiin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Bitdefender
Onko sinulla ollut ongelmia tietoturvan kanssa? Haluatko kertoa muille, miten tärkeää on suojata omat laitteet. Ole hyvä ja kerro kokemuksistasi meille Suomiarvostelut sivuilla. Sivuillamme tavalliset käyttäjät pääsevät kertomaan kaikista kokemuksistaan avoimesti ja antamaan palautetta toimittajista. Tällä tavalla voidaan parantaa myös toimittajien palveluita. Myös sinä voit hyötyä toisten käyttäjien kokemuksista, jos olet päättänyt hankkia jonkin Bitdefender tuotteen. Lue ensin muiden kommentit ja ota selvää onko kyseinen toimittaja turvallinen ja luotettava. Miten voit olla heihin yhteydessä jos sinulla tulee kysymyksiä? Voit myös kertoa kaikki omat kokemukset ja jättää arvostelun sivuillamme. Ne ovat todella arvokkaita ja yhdessä pystymme varmistamaan, että kaikki käyttäjämme onnistuvat mahdollisimman hyvin omissa hankinnoissaan.