Silmäasema

Kaikki arvostelut

Silmäasema

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Offerilla

Offerilla

11 arvostelut

Kukapa ei haluaisi kunnon tarjousta ostoksistaan? Jonkin hankkiminen parempaan kuin myyntihintaan voi tehdä valtavan tyytyväisyysero...

Logo Your Surprise

Your Surprise

1 arvostelut

Arvostelut YourSurprisesta Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntym&aum...

Silmäasema

Jos maailma alkaa näyttää sumuiselta, kyse ei ehkä ole sameasta mielentilasta - saatat vain tarvita uudet silmälasit! Jokainen laseja käyttävä tietää, etteivät uudet silmälasit useimmiten ole se halvin ostos ja siksi meistä moni tekeekin paljon vertailutyötä ennen uusien lasien ostamista. Vertailun tekeminen pelkkien verkkokauppojen kautta on kuitenkin lähes mahdotonta, sillä tottahan jokainen yritys kehuu itseään siksi kaikkein parhaimmaksi vaihtoehdoksi juuri sinulle. Siksi useimmat asiakkaat haluavatkin lukea nimenomaan muiden asiakkaiden aitoja arvioita ja kokemuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Siinä me tulemme apuun: tältä sivulta löydät tietoa Silmäasemasta sekä muiden käyttäjien kokemuksia heidän palveluistaan!

Silmäasema - Tietoa yrityksestä 
Silmäasema on suomalainen optikko- ja silmäsairaalaketju. Yrityksen perustivat Pentti Sihvola, Paavo Jägerroos ja Timo Raaska, jotka avasivat ensimmäisen Silmäasema-liikkeen Kuopiossa vuonna 1975. Silmäasema tarjoaa optikon ja silmälääkärin palvelut yhdessä paikassa. Tänä päivänä Silmäasemalla on Suomessa lähes 150 myymälää ja 13 silmäsairaalaa. Näiden lisäksi yrityksellä ja kahdeksan myymälää Virossa. Silmäasema työllistää noin tuhat henkilöä. Yritys tekee noin 210 000 optikon näöntarkastusta ja yli 25 000 silmäleikkausta joka vuosi. Silmäasema on osa suomalaista Coronaria-konsernia. 

Silmälääkärit - ja sairaalat
Silmäaseman palvelumalliin kuuluu tarjota optikon ja silmälääkärin palvelut samassa osoitteessa. Silmäasemalla on Suomessa 13 silmäsairaalaa ja yritys tarjoaa silmälääkärin, silmäkirurgin ja silmätutkimuksen palveluita. Yrityksen verkkosivujen kautta voi varata ajan Silmäaseman eri asiantuntijoille. Silmäasemalla voi esimerkiksi käydä silmälääkärin vastaanotolla tai saada hoitoa glaukoomaan tai karsastukseen. Silmäkirurgin puolella Silmäasema tekee laser-, kaihi-, linssi-, ICL- sekä silmäluomileikkauksia. Silmäleikkausten hoitoarviot ovat maksuttomia. Eri toimipaikkojen palveluhinnastot löytyvät Silmäaseman verkkosivuilta. 

Silmäaseman optikkopalvelut
Silmäaseman optikot tekevät näöntarkastuksia, jossa tutkitaan esimerkiksi kauko- ja lähinäköä, taittovirheitä, silmien yhteistoimintaa ja karsastusta. Näöntutkimus on silmälasien ostajille maksuton. Näöntarkastuksesta asiakas saa silmälasireseptin, jota optikko suosittelee näön korjaamiseksi. Lisäksi optikot tekevät piilolinssitarkastuksia, joilla varmistetaan piilolinssien turvallinen käyttö. Optikon kanssa on mahdollista sopia myös piilolinssien ensisovitus, jossa varmistetaan piilolinssien sopivuus ja opastetaan niiden käytössä. Silmäaseman optikot tekevät myös esimerkiksi silmänpaineenmittauksia, silmänpohjankuvauksia ja liikennenäkötutkimuksia. 

Silmälasit, aurinkolasit 
Silmäaseman tuotevalikoimaan kuuluu silmä- ja aurinkolaseja. Silmälasivalikoima kattaa yksiteho- ja moniteholasit sekä lisäksi myös luku- ja erityistyölasit. Silmäasema tarjoaa asiakkaille sekä linssejä että kehyksiä useilta eri merkeiltä. Silmäaseman myymiä tuotemerkkejä ovat muun muassa BOSS, Gucci, Oakley, Versace ja moni muu. Silmä- ja aurinkolaseja on saatavilla naisille, miehille ja lapsille. 

Piilolinssit
Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös piilolinssit. Tarjolla on usean eri merkin piilolinssejä, esimerkiksi Acuvuen, Avairan ja Claritin. Sopivat linssit löytyvät niin monitaittoa kaipaavalle kuin värillisiä linssejä etsivillekin Piilolinsseille on myös mahdollista hankkia piilolinssien kestotilaus. Tällöin piilolinssit toimitetaan säännöllisesti kotiin. Lisäksi kestotilauksen hinta on yksittäisostoksia edullisempi. 

Verkkokauppa
Silmäasemalla on lähes 150 myymälää Suomessa, mutta lisäksi yrityksen tuotteita on mahdollista ostaa Silmäaseman verkkokaupasta. Verkkokaupasta voi myös varata ajan optikolle, silmälääkärille tai leikkauspalveluihin. Verkkokaupan maksut tapahtuvat Klarna Chekout -palvelun kautta. Tuotteiden toimitusaika on arviolta 1 - 8 arkipäivää riippuen siitä, onko tilattuja tuotteita tilaushetkellä varastossa. Silmäaseman tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta lähtien. 

Silmäasema - Arvostelut, vinkit ja kokemukset
Onko sinulla jo omakohtaista kokemusta Silmäaseman tuotteista ja palveluista? Haluamme kuulla sinusta! Jättämällä oman rehellisen arvostelun tästä suomalaisesta yrityksestä autat muita käyttäjiä ymmärtämään Silmäaseman tuotteita ja palveluita paremmin. Voit kertoa arvostelussasi esimerkiksi Silmäasemalta ostamistasi tuotteista tai yritykseltä saamastasi palvelusta. Sekä kehut että kritiikki ovat tervetulleita!