SuomiArvostelut

  Arvostelut Offerilla

  Kukapa ei haluaisi kunnon tarjousta ostoksistaan? Jonkin hankkiminen parempaan kuin myyntihintaan voi tehdä valtavan tyytyväisyyseron ja se voi säästää sinulta suuren summan rahaa pidemmässä juoksussa. Mutta joskus voi olla harvinaista, että löydät tällaisia tarjouksia haluamastasi tuotteesta. Tämän takia sivustot kuten Offerilla tekevät kaiken työn puolestasi keräämällä tietoa tarjouksista ja alennuksista yhteen paikkaan. Mutta kuinka se oikein toimii? Voiko tämän sivuston palvelut oikeasti muuttaa elämääsi? Saatko hyviä tarjouksia jokapäiväisiin tarpeisiisi ja muihin palveluihin sekä tuotteisiin? Tarjoaako yritys hyvän asiakaspalvelun, jos asiat menevät pieleen? Saa vastaukset näihin kysymyksiin lukemalla arvosteluja Offerillan asiakkailta, joilla on jo käytännön kokemusta palvelusta.

  Tietoa Offerillasta

  Offerilla on yritys, joka kerää tietoa ja muita tarjouksia yrityksistä, joilla on houkuttelevia alennuksia ja tarjouksia, kaikki yhdestä paikasta. He ovat yksi suurimmista verkkomarkkinoista kaikille paikallisille tarjouksille ympäri Suomen. Voit löytää joitakin parhaita tarjouksia ravintoloihin, kauneushoitoloihin, autopalveluihin, puhelimiin, puhelinten lisävarusteisiin, seksileluihin, keittiölaitteisiin, kenkiin, vaatteisiin, ruokatuotteisiin ja moneen muuhun. Hinnat voivat olla erittäin houkuttelevia ja voit saada tyydyttäviä tarjouksia ravintoloiden aterioihin, alennuksia kosmetologeille, tarjouksia hoitoloihin ja muihin. Offerilla lupaa rikastavan kokemuksen, jotta saisit parhaan mahdollisen palvelun, palveluille, jotka hyödyntävät heidän asiakkaitaan, kumppaneitaan ja kollegoitaan. Jos olet bloggari, Offerilla voi tehdä yhteistyötä sinun ja muiden bloggareiden kanssa palkitsemalla sinua heidän myynneistään blogien kautta, joihin laitat tarjoukset ja he palkitsevat sinua tilaajia, joita tuot uutiskirjeelle. Sinut voidaan myös palkita lahjakorteilla ja muilla palkinnoilla vaivastasi ja avustasi.

  Katso uusi hiilihapotuskorkki, joka voi korvata SodaStreamin!

  Offerillan palvelut

  On helppoa hyödyntää Offerillan palveluita. Ensin rekisteröidyt heidän sivustolleen ja löydät tarjouksen, joka houkuttelee sinua eniten. Tarjous voidaan sitten lisätä ostoskoriisi, josta voit jatkaa maksamiseen. He hyväksyvät monia maksutapoja kuten verkkomaksun, luottokortin ja Klarna-laskun. Offerilla sallii sinun myös maksaa suosikkitarjouksistasi erissä. Tarjoukset lähetetään sitten sähköpostiisi, jota käytit rekisteröimään tilisi. Voit sitten näyttää nämä lahjakortit tai koodit palveluntarjoajallesi käyttäksesi tarjouksen. Jos olet tyytymätön tarjoukseen tai olet muuttanut mielesi ostoksen suhteen, sinulle tarjotaan 14 päivän palautusaika, jonka aikana voit hakea hyvityksen niin kauan kuin lahjakorttia tai tarjousta ei ole lunastettu tai käytetty.

  Heidän usein kysyttyjen kysymysten sivunsa voi auttaa sinua löytämään vastaukset joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mutta jos sinun täytyy silti ottaa yhteyttä Offerillan asiakaspalveluun, voit ottaa yhteyttä heihin. Heidän tiiminsä haluaa sinun saavan saumattoman kokemuksen heidän kanssaan ja kaikki kysymykset liittyen palveluun voidaan selvittää ottamalla yhteyttä puhelinpalveluun heidän aukioloaikoinaan. Tai voit vain lähettää sähköpostia ja he vastaavat viestiisi niin nopeasti kuin mahdollista. Voit myös käyttää Offerillan palveluita mobiililaitteella asentamalla heidän sovelluksensa Google Playsta tai Applen sovelluskaupasta. Seuraa heitä Facebookissa tai Twitterissä, jotta voit saada tietoosi kaikki viimeisimmät tarjoukset ja uudet alennukset, joita he laittavat sivustolle. Voit myös vuorovaikuttaa yhteisön kanssa ja ottaa heihin yhteyttä.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo kokeillut ostaa Offerillan tarjousta ennen? Kerro meille kaikki omasta kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa, jotta mekin saamme idean siitä, miten kaikki toimii. Kuinka arvioisit kokonaiskokemuksesi käyttäessäsi tätä sivustoa? Luuletko, että heidän palvelunsa käyttäminen oli tarjouksen arvoinen? Kuinka helppo koko prosessi oli? Pystyitkö lunastamaan kaikki koodi ilman ongelmia? Koetitko heidän asiakaspalveluaan saadaksesi apua kun kohtasit ongelmia tai sinulla oli kysyttävää? Kerro meille, millainen heidän palvelunsa oli kertomalla meille kaikki kirjoittamalla puolueeton ja yksityiskohtainen arvostelu.

  Haluaisitko löytää muitakin samankaltaisia sivustoja? Vilkaise tätä sivua, johon olemme koonneet samankaltaisia palveluita.

  Offerilla
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  3
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  6
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Eipä mennyt oikein

  Tilasin XXL lahjakortteja, piti tulla 240 EUR arvosta ja tuli 2*30 EUR pari viikkoa tilauksesta. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä...

  : Jaska 02-04-2020
  Juuso 03-04-2020

  Jep...ja asiakaspalvelun ero nyt vastaajan mukaan toistaiseksi pois käytöstä.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  Kaksi kertaa tilannut ja kumpanakaan kertana en saanut tuotetta

  Toimitusajat huijausta. Tuotetta ei näy eikä kuulu. Asiakaspalvelusta luvataan selvittää ja saat viikko tolkulla odottaa vastausta joka on aina sama "koitamme selvittää". Mitään hyvitystä ei saa. Surkea firma! En tilaa enää ikinä sieltä yhtään mitään!

  : EW 01-02-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Offerilla

  Sinun arvostelu