SuomiArvostelut

  Arvostelut Offerilla

  Kukapa ei haluaisi kunnon tarjousta ostoksistaan? Jonkin hankkiminen parempaan kuin myyntihintaan voi tehdä valtavan tyytyväisyyseron ja se voi säästää sinulta suuren summan rahaa pidemmässä juoksussa. Mutta joskus voi olla harvinaista, että löydät tällaisia tarjouksia haluamastasi tuotteesta. Tämän takia sivustot kuten Offerilla tekevät kaiken työn puolestasi keräämällä tietoa tarjouksista ja alennuksista yhteen paikkaan. Mutta kuinka se oikein toimii? Voiko tämän sivuston palvelut oikeasti muuttaa elämääsi? Saatko hyviä tarjouksia jokapäiväisiin tarpeisiisi ja muihin palveluihin sekä tuotteisiin? Tarjoaako yritys hyvän asiakaspalvelun, jos asiat menevät pieleen? Saa vastaukset näihin kysymyksiin lukemalla arvosteluja Offerillanasiakkailta, joilla on jo käytännön kokemusta palvelusta.

  Tietoa Offerillasta

  Offerilla on yritys, joka kerää tietoa ja muita tarjouksia yrityksistä, joilla on houkuttelevia alennuksia ja tarjouksia, kaikki yhdestä paikasta. He ovat yksi suurimmista verkkomarkkinoista kaikille paikallisille tarjouksille ympäri Suomen. Voit löytää joitakin parhaita tarjouksia ravintoloihin, kauneushoitoloihin, autopalveluihin, puhelimiin, puhelinten lisävarusteisiin, seksileluihin, keittiölaitteisiin, kenkiin, vaatteisiin, ruokatuotteisiin ja moneen muuhun. Hinnat voivat olla erittäin houkuttelevia ja voit saada tyydyttäviä tarjouksia ravintoloiden aterioihin, alennuksia kosmetologeille, tarjouksia hoitoloihin ja muihin. Offerilla lupaa rikastavan kokemuksen, jotta saisit parhaan mahdollisen palvelun, palveluille, jotka hyödyntävät heidän asiakkaitaan, kumppaneitaan ja kollegoitaan. Jos olet bloggari, Offerilla voi tehdä yhteistyötä sinun ja muiden bloggareiden kanssa palkitsemalla sinua heidän myynneistään blogien kautta, joihin laitat tarjoukset ja he palkitsevat sinua tilaajia, joita tuot uutiskirjeelle. Sinut voidaan myös palkita lahjakorteilla ja muilla palkinnoilla vaivastasi ja avustasi.

  Katso uusi hiilihapotuskorkki, joka voi korvata SodaStreamin!

  Offerillan palvelut

  On helppoa hyödyntää Offerillan palveluita. Ensin rekisteröidyt heidän sivustolleen ja löydät tarjouksen, joka houkuttelee sinua eniten. Tarjous voidaan sitten lisätä ostoskoriisi, josta voit jatkaa maksamiseen. He hyväksyvät monia maksutapoja kuten verkkomaksun, luottokortin ja Klarna-laskun. Offerilla sallii sinun myös maksaa suosikkitarjouksistasi erissä. Tarjoukset lähetetään sitten sähköpostiisi, jota käytit rekisteröimään tilisi. Voit sitten näyttää nämä lahjakortit tai koodit palveluntarjoajallesi käyttäksesi tarjouksen. Jos olet tyytymätön tarjoukseen tai olet muuttanut mielesi ostoksen suhteen, sinulle tarjotaan 14 päivän palautusaika, jonka aikana voit hakea hyvityksen niin kauan kuin lahjakorttia tai tarjousta ei ole lunastettu tai käytetty.

  Heidän usein kysyttyjen kysymysten sivunsa voi auttaa sinua löytämään vastaukset joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mutta jos sinun täytyy silti ottaa yhteyttä Offerillan asiakaspalveluun, voit ottaa yhteyttä heihin. Heidän tiiminsä haluaa sinun saavan saumattoman kokemuksen heidän kanssaan ja kaikki kysymykset liittyen palveluun voidaan selvittää ottamalla yhteyttä puhelinpalveluun heidän aukioloaikoinaan. Tai voit vain lähettää sähköpostia ja he vastaavat viestiisi niin nopeasti kuin mahdollista. Voit myös käyttää Offerillan palveluita mobiililaitteella asentamalla heidän sovelluksensa Google Playsta tai Applen sovelluskaupasta. Seuraa heitä Facebookissa tai Twitterissä, jotta voit saada tietoosi kaikki viimeisimmät tarjoukset ja uudet alennukset, joita he laittavat sivustolle. Voit myös vuorovaikuttaa yhteisön kanssa ja ottaa heihin yhteyttä.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo kokeillut ostaa Offerillan tarjousta ennen? Kerro meille kaikki omasta kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa, jotta mekin saamme idean siitä, miten kaikki toimii. Kuinka arvioisit kokonaiskokemuksesi käyttäessäsi tätä sivustoa? Luuletko, että heidän palvelunsa käyttäminen oli tarjouksen arvoinen? Kuinka helppo koko prosessi oli? Pystyitkö lunastamaan kaikki koodi ilman ongelmia? Koetitko heidän asiakaspalveluaan saadaksesi apua kun kohtasit ongelmia tai sinulla oli kysyttävää? Kerro meille, millainen heidän palvelunsa oli kertomalla meille kaikki kirjoittamalla puolueeton ja yksityiskohtainen arvostelu.

  Haluaisitko löytää muitakin samankaltaisia sivustoja? Vilkaise tätäsivua, johon olemme koonneet samankaltaisia palveluita.

  Offerilla
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (5)

  4.4
  40% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4
  Palvelu
  rating
  4
  Hinnoittelu
  rating
  5.6
  Toimitus
  rating
  3.6

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Ikkunanpesu

  Joka kevät jo monen vuoden ajan olen ostanut Helsingissä ikkunanpesulahjakortin ja aina ollut tyytyväinen. Kaksi henkilöä pesee 2 tuntia 39 e, maksu Klarnalla ja bonukset Bonusway.

  : Leila27-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kiinalaista roskaa suurin osa tuotteista!

  Tilasin polvisuojat kokoa M. Toinen suoja oli pienempi ja siitä oli leikattu kokolappu pois kokonaan. Oli varmasti kokoa S. Kolme kuukautta kesti tilauksen tulo. Aikaisemmin tilasin tekoripset, jotka eivät vastanneet ollenkaan tuotekuvausta. Niitä ei pystynyt saamaan edes silmiin. On myös jäänyt tuotteita saapumatta vaikka maksun ovat saaneet. Ovat hyvittäneet tai lahjakortin antaneet viallisista tai tulematta jääneistä tavaroista, tosin vasta usean selvityksen/viestittelyn jälkeen. En suosittele kenellekään!

  : Virpi18-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Huijari firma

  Tilatut kuulokkeet tulivat viikon myöhässä. Taustamelun vaimennus puuttui. Akun kesto luvatun 40h sijaan 4h. Kuuntelu katkeaa monesti kappaleen lopussa. Surkeat rikkinäiset kuulokkeet ja asiakaspalveluun ei saa yhteyttä. Kannattaa varoa tätä firmaa.

  : MH14-05-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Eipä mennyt oikein

  Tilasin XXL lahjakortteja, piti tulla 240 EUR arvosta ja tuli 2*30 EUR pari viikkoa tilauksesta. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä...

  : Jaska02-04-2020
  Juuso03-04-2020

  Jep...ja asiakaspalvelun ero nyt vastaajan mukaan toistaiseksi pois käytöstä.

  Pasi20-04-2020

  Kuukausi mennyt eikä mitään tullut, asiakaspalvelu ei vastaa, taisivat kerätä rahat ja pistää lafkan kiinni

  Ade21-08-2020

  Selviskö tämä asia? Mulla puuttui kans kortteja

  Ade30-08-2020

  Kaikki tuli nyt

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  Kaksi kertaa tilannut ja kumpanakaan kertana en saanut tuotetta

  Toimitusajat huijausta. Tuotetta ei näy eikä kuulu. Asiakaspalvelusta luvataan selvittää ja saat viikko tolkulla odottaa vastausta joka on aina sama "koitamme selvittää". Mitään hyvitystä ei saa. Surkea firma! En tilaa enää ikinä sieltä yhtään mitään!

  : EW01-02-2020
  Tilda20-06-2020

  Tilasin siniset rantakengät. Tuli 3-4 viikon perästä mustat. Toinen tavara ei ole tullut ollenkaan..

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Offerilla

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Offerilla luotettava yritys?

  Offerilla on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 4.4/10 tähteä, ja asiakkaista 40% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Offerilla tarjoaa?

  Offerilla on enimmäkseen aktiivinen Muut Yritykset-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Alennukset & Tarjoukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Offerilla's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""