Naantali

Kaikki arvostelut

Naantali

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkapörssi

Matkapörssi

1 arvostelut

Muistot yhdistävät ihmisiä. Monesti ikimuistoisimmat hetket saadaan kotikaupungin ulkopuolelta, ja tämä edellytt...

Logo Interhome

Interhome

1 arvostelut

Työelämämme on aiempaa nopeatahtisempaa ja monimuotoisempaa. Siinä, missä aiemmin peltotyöt tehtyään tiesi ...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

1 arvostelut

Se, miten näemme työ- ja vapaa-ajan on muuttunut viime vuosina paljon. Huippuinnovaatioista tunnetun Piilaakson edelläk&au...

Logo Momondo

Momondo

0 arvostelut

Momondo arviot Matkailu on lisääntynyt räjähdysmäisesti 2000-luvulla ja yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuu...

Naantali

Kaipaatko piristystä arkeen ja haluat ottaa itsellesi tai kumppanillesi irtioton arjesta? Silloin hyvä ratkaisu on miniloma jossain rentouttavassa kohteessa tai kylpylässä. Kotimaan lomailu on tällä hetkellä todella suosittua ja Suomesta löytyy uskomattoman hienoja paikkoja, joissa viettää vaikka rentouttava miniloma. Minkälaisia kohteita toiset matkaajat suosittelevat? Se selviää lukemalla kokemukset ja arviot hotelleista, kohteista tai kylpylöistä, joissa toiset matkaajat ovat käyneet vierailulla. Toinen tapa on lähteä etsimään verkosta erilaisia kohteita mutta siinä voi saada kulumaan aikaa todella kauan. Voit myös tutustua näiden sivujen tarjontaan ja vaihtoehtoihin. Tällä sivulla kerromme lisätietoa millainen kokemus syntyy Naantali Spa&Hotellista, jossa sinä voit viettää oman lomasi nautinnollisessa ympäristössä. Kerromme minkälainen yritys Naantali Spa&Hotel on ja mitä palveluita se tarjoaa asiakkailleen. Miten varaat itsellesi loman ja miten olla yhteydessä heidän asiakaspalveluun, jos sinulle syntyy kysyttävää lomaasi koskien.

Tietoa Naantali Spa&Hotel
Naantali Spa&Hotel on osa Sunborn hotelliketjua. Tämä hotelliketju on perustettu 45 vuotta sitten ja se koostuu yksityisesti omistetuista yrityksistä. Ketjun pääkonttori sijaitsee Turussa ja sillä on toimintaa kansainvälisesti. Sunborn ketjulla on myös toimistoja Espanjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Malesiassa ja Gibraltarilla. Konsernin kehitys ja omistukset koostuvat hotelleista, lomakeskuksista, ravintoloista ja hyvinvointia tarjoavista asunto-osakkeista. Näiden kokonaisarvo liikkuu puolen miljardin paikkeilla. Muita kehityskohteita ovat erilaisten kelluvien rannoilla olevien majoituskohteiden rakentaminen, joita ovat esimerkiksi paikoillaan olevat huvialukset majoittumista varten.

Tuotteet ja palvelut Naantali Spa&Hotel
Naantali Spa&Hotel tarjoaa asiakkailleen lomia hotelleissa, hyvinvointia Spassa sekä ravintolakokemuksia ja viihdettä Naantalin lomakohteessa. Hotellista voit varata majoittumista huoneissa, sviiteissä, erityishuoneissa ja Naantalin kaupungissa sijaitsevissa asunnoissa. Hotellin huoneissa on valinnan varaa ja tasokkaimmat huoneet ovat sviitit merinäköalalla. Erityishuoneista löytyy vaihtoehtoja allergikoille, liikuntarajoitteisille sekä myös lemmikkien omistajille soveltuvia huoneita. Naantalin kaupungissa sijaitsevista huoneistosta voi myös varata viihtyisiä huoneistoja myös isommallekin porukalle. 

Hotellin lisäksi kylpylä tarjoaa rentouttavan kokemuksen Naantalissa meren rannalla. Kylpylästä löytyy allasosasto, jossa on useita erilaisia altaita sekä porealtaita ja terapia-altaita. Altaita on niin sisällä kuin myös ulkona oleva ympäri vuoden lämmitettynä oleva allas merinäköalalla. Altaiden lisäksi voi kylpylässä nauttia saunan lämmöstä perinteisissä tai höyrysaunoissa ja kylpylävierailun aikana voi virvokkeita nauttia kylpylän allasbaarissa. Kylpylä kuntosalilla voi harjoitella tai osallistua Olofitness kuntosalilla järjestettävään ohjattuun ryhmäliikuntaan. Kylpylään majoittuville kuntosalin käyttö on maksutonta. 

Hyvinvointiosastolta löytyy myös kauneuskeskus, josta saa hoitoja kylpyläkäynnin yhteyteen ja lisäksi saatavilla on parturi ja kampaamo palveluita. Koko kehon hoidoista löytyy niin hierontoja kuin myös kauneushoitoja ja manikyyrejä. Asiakkaat voivat myös liityö Sunborn Clubiin jäseniksi ja saada sitä kautta kanta-asiakasetuja majoituksista, hoidoista ja ravintolapalveluista.

Palveluita voi helposti varata Naantali Spa&Hotel sivustolta varausjärjestelmän avulla tai vaihtoehtoisesti jättää sivujen verkkolomakkeella yhteydenottopyynnön. Yhteydenottopyyntöön voi kirjata omat toiveet yhteydenotto ajalle sekä lisästä haluamansa palvelut ja mitä asia koskee. Asiakaspalvelu on käytettävissä sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Asiakaspalvelusta saa tietoa varauksiin ja muihin tiedusteluihin liittyen. Tämän lisäksi sivustolta löytyy UKK usein kysyttyjen kysymysten osio, josta voi etsiä vastauksia omiin kysymyksiin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Naantali Spa&Hotel
Miten sinun minilomasi Naantalissa sujui? Voisitko kertoa siitä SuomiArvostelut sivuilla? Arvostamme kaikkea palautetta, joita käyttäjämme voivat kertoa eri toimittajien tuotteista ja palveluista. Ne auttavat jokaista käyttäjää kun he ovat tekemässä omaa ostopäätöstä. Myös sinä voit käydä lukemassa toisten käyttäjien kommentit ja palautteet eri toimittajista. Monet toimittajat eivät panosta samalla tavalla palveluihinsa ja näiden palautteiden avulla voimme parantaa myös niiden palvelua. Kannattaa myös huomioida muiden vinkit, jotta voit tehdä omasta lomastasi mahdollisimman onnistuneen.