Nextlove

Kaikki arvostelut

Nextlove

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

L
Lars
Olin eron jälkeen epätoivoinen ja sorruin muutamaan deittisivustoon n 3 vuotta sitten. Nextlove osoittautui kaikista inhottavimmaksi. Ensinnäkin kaikki profiilit siellä olivat enemmän tai vähemmän...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Karsea sivusto!

  Olin eron jälkeen epätoivoinen ja sorruin muutamaan deittisivustoon n 3 vuotta sitten.
  Nextlove osoittautui kaikista inhottavimmaksi. Ensinnäkin kaikki profiilit siellä olivat enemmän tai vähemmän kuolleita, sinne jätettyjä tai unohtuneita. Suurin osa profiileista ilman kuvia.
  Sitten kun lähdin sieltä pois, niin laskuttivat minua vielä vuoden pari. En millään meinannut saada laskutusta katki.
  Ja eikö, perkele, vielä tänä vuonna, noin 3 vuoden päästä, ovat ilmeisesti panneet minun profilin sinne uudestaan! Yhtä-äkkiä alkoi tulla muka sähköposteja saitin jäseneltä - toki ilman kuvaa?!
  Pysykää kaukana tältä saitilta!!!!


Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Nextlove

Olisit yllättynyt, kun tietäisit, että maailmassa on monia muita ihmisiä, jotka ovat sinkkuja ja etsivät onnellista ja pitkäkestoista suhdetta. Ihmisten elämät ovat muuttuneet niin kiireisiksi nyky päivinä, että heillä ei ole paljoa aikaa etsiä elämänsä rakkautta työpaikallaan tai baarissa tai muuallakaan. Ja tämän takia he saattavat kokeilla deittailua verkossa, jossa he voivat tavata samankaltaisia ihmisiä ja jotka etsivät täysin samaa asiaa. Saat myös mahdollisuuden selata tiettyjä kategorioita löytääksesi juuri sen, mitä etsit naisesta tai miehestä. Tässä Nextlove loistaa. Mutta voitko luottaa heidän palveluunsa? Voitko luottaa siihen, että he pitävät henkilökohtaiset tietosi ja kuvasi turvassa? Miten he käsittelevät epäaitoja profiileja? Opi lisää Nextlovesta lukemalla arvosteluja heidän asiakkailtaan ja lue, millainen heidän kokemuksensa oli tästä yrityksestä.

Tietoa Nextlovesta
Nextlove on deittailualusta, joka keskittyy ihmisiin, jotka haluavat löytää toisen mahdollisuuden rakkaudessa. Sen käyttäjäkanta muodostuu pääasiassa sinkuista ja sinkkuvanhemmista, jotka etsivät rakkautta. Nextlove on perustettu vuonna 2013 ja se on ensimmäinen laatuaan ja toimii suurimpana tapaamispaikkana sinkuille ja eronneille henkilöille tai vanhemmille, jossa he kaikki voivat tavata ja löytää ikuisen kumppanin. Nextlove lupaa pitää käyttäjänsä turvassa pitäen vain oikeita käyttäjiä sivustollaan. Epäaitoja tai spam-tilejä ei sallita. He saavuttavat tämän jatkuvalla 24/7 seurannalla varmistaakseen täyden turvallisuuden ja luottamuksellisuuden.

Nextloven Palvelut
Voit rekisteröityä Nextloveen käyttäen heidän sivustoaan tai mobiilisovelluksen kautta, joka on saatavilla sekä iOS- ja Android-laitteille. Tai jos haluat pysyä nimettömänä, voit kokeilla sitä ilmaiseksi antamalla heille vain muutaman tiedon siitä, kuka olet ja mitkä omat mieltymyksesi ovat. Voit myös syöttää erityisasioita itsestäsi kuten pituutesi, painosi, ja ulkonäkösi, jotta muut saavat paremman näkemyksen siitä, millainen henkilö olet. Nextlove vahvistaa jokaisen rekisteröityneen profiilin varmistaakseen, että epäaidot profiilit eivät täytä sivustoa ja pilaa kokemustasi. Kaikki deittailusivustot eivät ole enää ilmaisia, mutta Nextlove veloittaa vain minimisumman palveluistaan. Nextlove veloittaa sinulta vain jäsenyydestä, jota voit käyttää monen kuukauden ajan, riippuen siitä minkä suunnitelman valitset. Premium-jäsenyys antaa sinulle etuoikeuden, joita ilmaiset käyttäjät eivät voi hyödyntää. Voit lähettää ja katsella viestejä, katsella muiden käyttäjien kuvia, etsiä tiettyä käyttäjää, nähdä, monta kertaa profiiliasi on katsottu, ja voit myös lähettää flirttejä ja lahjoja muille käyttäjille. Tämä auttaa sinua löytämään nopeampia yhteyksiä.

Nextlovella on laaja valikoima maksutapoja, joita voit käyttää maksamaan jäsenyytesi sekä käydä maksuprosessin läpi niin helposti, vaivattomasti ja nopeasti kuin suinkaan vain mahdollista. Voit maksaa VISAlla, MasterCardilla, PayPalilla ja muilla tavoilla. Nextlovella on myös toimiva ja tehokas asiakaspalvelu kun kohtaat ongelmia maksun tai palvelun kanssa. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai käyttää live chat -toimintoa, jossa saat vastauksen nopeammin. 

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo Premium-jäsenNextlovella? Sitten voit kertoa meille asian tai kaksi kokemuksestasi sivustolla. Oletko jo löytänyt etsimäsi kumppanin tai jopa elämäsi rakkauden? Tai ehkä olet joku, joka etsii vielä haluamaansa. Tai ehkä kokemus ei ollut niin miellyttävä sinulle? Kohtasitko epäaitoja profiileja tai ihmisiä, jotka huijaavat muita käyttäjiä? Olivatko ihmiset kivoja ja kunnollisia? Löysitkö haluamasi ihmisen annetuista kategorioista? Kerro meille kaikki tästä arvostelusi ja mielipiteesi kautta. Auta muita tekemään päätös siitä, kannattaisiko heidän kokeilla Nextlovea tai kenties jättää se kokonaan väliin. Mielipiteesi auttavat heitä saamaan näkemyksen siitä, ovatko jäsenyyshinnat sen arvoisia, jotta heidän ei tarvitse hakea vastauksia muualta.