SuomiArvostelut

  Arvostelut E-kontakti

  Ihmiset ovat laumaeläimiä. Niin pimeänä syysiltana kuin tähtien valaisemassa yössäkin tunnelma jää tietyllä tapaa tyhjäksi, jos ei ole ketään, kenen kanssa kokemuksen voisi jakaa. Rakkauden löytäminen onkin yksi elämän tärkeistä päämääristä, joskin nykyihmisen onneksi tämän saavuttamista on helpotettu entisajoista huomattavasti.
  Sopivan kumppanin löytäminen on nyt ehkä helpompaa, kuin koskaan ennen. Siinä, missä tuhansien vuosien ajan vaihtoehtojen määrä rajoittui omaan heimoon tai kylään, voi nyt henkilöitä löytää toisista kaupungeista tai jopa maista. Suomalaisia netin välityksellä yhdistää muun muassa E-kontakti.fi.
  Millaisia ovat palvelua hyödyntävät sinkut? Voiko sivuston kautta todella löytää kiinnostavia ja ikimuistoisia keskusteluja? Entäpä miten sivuston jäsenmaksu vertautuu muuhun markkinoiden tarjontaan? Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat palvelun asiakkaiden itsensä jättämistä arvosteluista.

  Tietoa E-kontakti -yrityksestä

  E-kontakti on suomalaisen Alma Media Oyj:n omistama seuranhakusivusto, joka perustettiin jo vuonna 2009. Profiileja palveluun on luotu jo yli 350 000, joista jokaisen aitous tarkistetaan sivuston asiakaspalvelussa. Sivustoa markkinoidaan etenkin varttuneemmalle väestölle, joskin siltä voi löytää myös nuoria aikuisia.
  Yhtiö Alma Media puolestaan on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista kustannusalan yrityksistä. Suomessa se tunnetaan etenkin Iltalehti-, Kauppalehti, ja Talouselämä -lehdistään. Vuonna 2019 sen liikevaihto oli 250 miljoonaa euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 48 miljoonaa. Samaisena vuonna yritys työllisti yli 1 800 henkilöä, josta noin kolmannes toimi Suomen ulkopuolella yhdeksässä eri Euroopan maassa.
  Yhtiön liiketoiminta on laajentunut Suomesta jo muihin Pohjoismaihin, Baltiaan sekä Keski-Eurooppaan. Sen osake on listattuna Helsingin pörssiin, josta sen voi löytää ALMA-kirjainyhdistelmällä. Suurin omistaja yhtiössä on toinen suomalainen kustannusalan jätti Otava noin 30 prosentin osuudellaan. Alma Median markkina-arvo oli vuoden 2019 lopussa noin 650 miljoonaa euroa.

  Elämän peli, oma missio, deittailu - Olli Posti - Episode 2

  E-kontakti palvelutarjonta

  Deittisivustona E-kontakti keskittyy etenkin pitkäkestoisten suhteiden luontiin. Toisin kuin vaikkapa suurimmassa alan kilpailijassa, treffisovellus Tinderissä, koostuu E-kontaktin asiakaskunta enimmäkseen yli 25-vuotiaista, jotka etsivät itselleen elämänkumppania lyhytkestoisen seuran sijaan. Sivuston mukaan sitä hyödyntävät päivittäin juuri tähän tarkoitukseen tuhannet suomalaissinkut.
  Profiilin luonti ja perustasoinen jäsenyys sivustolle on ilmaista. Maksutta uusi käyttäjä pystyy esimerkiksi selaamaan muiden profiileja, tutustumaan oman profiilin eri osiin sekä lähettämään itseä kiinnostaville käyttäjille ennalta kirjoitettuja ”flirttejä”. Varsinainen viestien lukeminen ja lähettäminen on palvelussa maksumuurin takana.
  Suomalaiselle sinkulle sivusto on hyödyksi juurikin suomalaisen kohdeyleisön ansiosta. Tämä tarkoittaa, että selvä enemmistö sen kautta löydettävistä henkilöistä asuu samassa maassa, ja näiden kanssa voi myös alkaa keskustella omaa äidinkieltä hyödyntäen itsevarmemmin, kuin monilla muilla deittialustoilla. E-kontakti myös tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua joka päivä 10-13 ja 18-23.
  Itse palvelun käyttö siihen tunnukset luoneelle on varsin helppoa. Sivuston asettelu on laadittu navigoitavuus huomioiden, ja omassa profiilissa voi todella antaa uniikin persoonan hohtaa. Deittailuissa tärkeiden perustietojen, kuten kehon, kielen, ammatin ja elämäntapojen lisäksi käyttäjä voi myös itse kirjoittaa vapaasti itsestään sekä seurasta, jota sivustolta toivoo löytävänsä.
  Näkymän ylävalikkoon sijoitettuun Jäsenet-osioon suuntaamalla kumppaneita voi selata entistäkin vaivattomammin. Täällä seuranhakijalle näytetään erilaisia ehdokkaita, joista kunkin kohdalla voi klikata joko ”Ei kiitos”- tai ”Olen kiinnostunut”-painikkeita. Mahdollisesta mielenkiinnosta ilmoitetaan kyseessä olleille henkilöille.

  Maksullisen jäsenyyden

  sivulle voi tilata erikestoisissa, määräaikaisissa paketeissa. Tilaus on halvempi, mitä pidempi sen määräaika on. 1 kuukauden jäsenyyden saa noin 35 eurolla. Monista muista deittisivuista poiketen jäsenyys todella päättyy määräajan kuluttua, eikä käyttäjää veloiteta uusiutuvasti aina vain uudesta jäsenyyspaketista.
  Sivuston hyväksymiä maksutapoja ovat useimmat suomalaiset verkkopankit, kuten Aktia, Handelsbanken, Osuuspankki sekä Saastöpankki, pankki- ja luottokortit, lasku sekä MobilePay.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit E-kontaktin toimintaan liittyen

  Oletko itse hakenut tai kenties jopa löytänyt seuraa E-kontaktin kautta? Millainen oli yleinen deittailukokemuksesi? Onko sivuston jäsenistö aktiivista? Vastattiinko viesteihisi myös ensimmäisen yhteydenoton jälkeen?
  Viime vuosina nettideittailussa päätään on nostanut varsin epämiellyttävä ilmiö, ns. ”ghostaus”, jossa keskustelukumppani katoaa täysin ensimmäisten tervehdysten jälkeen. Sivusto, joka onnistuu tätä vastoin jäseniään luomaan kestäviä ja kiinnostavia yhteyksiä on taatusti jäsenmaksunsa arvoinen. Auta muita romantikkoja ja laadi oma arvostelusi E-kontaktista tällä välilehdellä!

  E-kontakti
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa E-kontakti

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko E-kontakti luotettava yritys?

  E-kontakti on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja E-kontakti tarjoaa?

  E-kontakti on enimmäkseen aktiivinen Deittailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Deittisivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä E-kontakti-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.