Academic Singles

Kaikki arvostelut

Academic Singles

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo NextLove

NextLove

0 arvostelut

NextLove on jo pitkään toiminut deittisivusto, ja se on suunnattu sinkkuille, jotka haluavat löytää rakkauden uudelleen. S...

Logo Eliittikumppani

Eliittikumppani

0 arvostelut

Arvostelut Eliittikumppanista Oletko korkeasti koulutettu ja etsit sopivaa poika- tai tyttöystävää, avopuolisoa tai jopa naimi...

Logo Rich Meet Beautiful

Rich Meet Beautiful

0 arvostelut

Arvostelut Rich Meet Beautifulista Oletko vailla treffikumppania? Kiinnostaisiko löytää mielenkiintoinen maksullinen seuralainen va...

Academic Singles

Jos elämä tuntuu yksinäiseltä, kääntyvät monet ihmiset nykyään nettideittailun puoleen. Ala syntyi jo internetin alkuaikoina, mutta vasta viime vuosina se on noussut suurempaan suosioon. Siinä missä nettideittailua on ennen vanhaan pidetty kenties hieman kyseenalaisenakin toiminta, on se nykyään normalisoitunut siten, että kaikenlaiset ihmiset käyttävät nettideittipalveluja hyvillä mielin kumppaninhaun työkaluna. Alan suosion kasvaessa on yrityksille syntynyt mahdollisuus erikoistua, ja niinpä netistä löytyy nykyään myös tietyille väestöryhmille suunnattuja deittipalveluja. Eräs tällainen erikoistunut deittipalvelu on Academic Singles, jonka esittelemme alta löytyvässä yhteenvedossa. Ohesta voit myös lukea Academic Singlesin asiakkaiden jättämiä arvosteluja yrityksestä, jotka toivottavasti auttavat sinua päätöksenteossasi, jos olet etsimässä itsellesi sopivaa deittisivustoa.

Tietoa Academic Singles -palvelusta
Kuten englantia osaavat lukijamme ovatkin luultavasti jo arvanneet, on Academic Singles erikoistunut nimenomaan akateemisesti koulutettujen seuranhakijoiden tarpeisiin. Kyseessä on monikansallinen yritys, joka tarjoaa palvelujaan useissa maissa, pitäen itse majaa Luxemburgissa. Sopimusoikeudellisista syistä Luxemburgissa asuvat henkilöt ovatkin ainoita, joilla ei ole oikeus käyttää Academic Singlesin palveluita. Kuka tahansa muu voi rekisteröityä Academic Singles -verkkosivuille, mutta koska sivusto on profiloitunut nimenomaan akateemisesti koulutettujen henkilöiden deittipaikaksi, olisi kenen tahansa asiakkaan toki suotavaa vastata jollakin tavalla yrityksen määrittelemää kohderyhmää.

Academic Singles tuotteet ja palvelut
Academic Singles tarjoaa asiakkailleen alustan, jolla he voivat tavata muita korkeakoulutettuja seuranhakijoita. Tästä herää tietysti kysymys: miten alusta käytännössä toimii? Sivustolle rekisteröityminen itsessään on ilmaista ja siitä syntyy asiakkaan ja yrityksen välille vain maksuton sopimussuhde, jonka yksityiskohtiin on toki suotavaa tutustua tarkastamalla Academic Singlesin uusimmat sopimusehdot. Sivuston peruskäyttö on näin ollen ilmaista, mutta koska kyseessä on voittoa tavoitteleva yritys, on sivustolla tarjolla myös erillinen Premium-jäsenyys, joka mahdollistaa sen laajemman käytön. Vain muutamat perustoiminnot ovat ilmaiskäyttäjän omistavien asiakkaiden käytössä. Ilman Premium-jäsenyyttä voit luoda profiilin, tehdä persoonallisuustestin ja nähdä muiden käyttäjien profiileja, mutta et voi ottaa yhteyttä kehenkään. Ilmaisjäsenyyden tarkoitus ei siis ole olla kaikenkattava paketti, vaan antaa asiakkaille mahdollisuus nähdä Academic Singles -deittialusta omin silmin ennen ostopäätöksen tekemistä. Myös Premium-jäsenyyden ja muiden maksullisten palveluiden osalta on tietysti viisasta tarkastaa yksityiskohdat yritykseltä itseltään. Yrityksellä on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa minkä tahansa yksittäisen palvelun maksullisuudesta asiakkaalle.

Miten Academic Singles toimii?
Kun asiakas rekisteröityy ensimmäistä kertaa Academic Singlesin sivustolle, pyydetään häntä vastaamaan persoonallisuustestiin. Kyselyn tarkoituksena on kerätä käyttäjästä tietoja siten, että yritys kykenee ehdottamaan hänelle mahdollisimman sopivia kumppaniehdokkaita. Vaikka kyselyn voi myöhemmin pyrkiä uudelleentäyttämään olemalla yhteydessä Academic Singles -asiakaspalveluun, vaatii se aina tämän yhteydenoton eikä siten ole kovin helppoa. Niinpä on kannattavaa täyttää kysely huolella heti ensimmäisellä kerralla. Toivommekin, että jos päätät itse jättää arvostelun Academic Singlesistä sivustollemme, mainitset myös jotakin siitä, millainen kokemus persoonallisuustestin täyttäminen oli.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Academic Singlesin asiakkailta
Olet tervetullut jättämään oheen omat kommenttisi siitä, millainen kokemus Academic Singlesin kanssa asioiminen on sinulle ollut. Jos sinulla ei ole vielä omakohtaista kokemusta yrityksestä, suosittelemme lämpimästi ohesta löytyvien, Academic Singlesin asiakkaiden jättämiä kommentteja. Niistä on toivon mukaan sinulle hyötyä. Mikäli lopulta päädyt asioimaan yrityksen kanssa, pyytäisimme sinua vielä palaamaan tälle sivulle ja kirjoittamaan lyhyen kommentin niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksistasi Academic Singlesin kanssa. Voit kertoa vaikkapa sivuston käytön helppoudesta tai vaikeudesta, muiden asiakkaiden määrästä ja laadusta tai mistä tahansa muusta aiheesta, jonka koet merkitykselliseksi. Jakamalla tietoa voimme yhdessä luoda alustan, jonne ihmiset voivat tulla lukemaan konkreettisia kokemuksia ja mielipiteitä mahdollisimman monista yrityksistä.