Eliitti Kumppani

Kaikki arvostelut

Eliitti Kumppani

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliittikumppani

Eliittikumppani

0 arvostelut

Arvostelut Eliittikumppanista Oletko korkeasti koulutettu ja etsit sopivaa poika- tai tyttöystävää, avopuolisoa tai jopa naimi...

Eliitti Kumppani

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät elämältään. Ihmiset etsivät rakkautta aktiivisesti, mutta kiireiset työpäivät ja vähemmän aikaa vapaa-ajalle on tehnyt elämän kumppanin etsimisestä vaikeaa. Monet ovat muuttaneet online-deittailuun, joka tekee asioista paljon helpompaa ja vie vähemmän aikaa, samalla kun ihmiset saavat mahdollisuuden tavata samankaltaisia ihmisiä, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita ja elämäntyylejä. Jos olet myös yksi niistä, jotka ovat päättäneet kokeilla online-deittailua, Eliittikumppani on yksi tällainen online-deittailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään haluamasi kumppanin. Mutta voitko luottaa heihin tarpeeksi, että antaisit henkilökohtaisia tietojasi heille? Voivatko he auttaa sinua löytämään parhaat matchit juuri sinulle? Tarjoavatko he hyvän asiakaspalvelun niille, joilla on ongelmia tai kysymyksiä palvelun käytössä? Opi lisää lukemalla arvosteluja Eliittikumppanin jäseniltä, jotka voivat auttaa sinua saamaan näkemyksen siitä, miten sivusto ja sen palvelu toimii.

Tietoa Eliittikumppanista
Eliittikumppani on yritys, joka uskoo samankaltaisten sinkkujen yhdistämiseen. Se on osa Spark Networks Services GmbH:ta, yhtä Euroopan johtavaa internetin seuranhakupalvelua. Eliittikumppanille liittyy yli 380 000 uutta jäsentä kuukausittain, ja he pitävät sivustonsa turvallisina suorittamalla laadun valvontaa uusille profiileille. Päivittäiset profiilin laadun tarkistukset varmistavat, että epäaitojen tai passiivisten profiilien ei sallita tuhlata arvokasta aikaasi ja vaivaasi. He pyrkivät aina antamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen oikeiden ihmisten kanssa. Eliittikumppani tarjoaa palvelujaan ihmisille ympäri maailman, paikoissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneissä Kansakunnissa, Australiassa, Uudessa -Seelannissa ja monessa muussa maassa. He tarjoavat sinulle ilmaisen persoonallisuustestin, jossa vastaat muutamaan kysymykseen, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen matchin persoonallisuustestisi perusteella. Tämä älykäs järjestelmä varmistaa, ettet tuhlaa aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa et ehkä ole yhteensopiva. Voit myös löytää samanhenkisiä ihmisiä kaikenlaisissa tilanteissa, kuten yksinhuoltajat, kristinuskoiset, homoseksuaalit ja muita, riippuen kiinnostuksen kohteistasi ja mieltymyksistäsi.

Eliittikumppanin palvelut
Voit vierailla Eliittikumppanin sivustolla aloittaksesi rakkautesi löytämisen. Voit rekisteröityä luomalla ilmaisen käyttäjätilin. Sivusto varmistaa sujuvan etsimisen kokemuksen ehdottamalla sopivia matcheja päivittäin. Jos ajattelet, että tarvitset apua itsesi ilmaisussa oikealla tavalla ja haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada matchin, Eliittikumppani tarjoaa asiantuntevaa neuvoa siinä, miten voit erottautua joukosta profiilillasi. He antavat myös ohjeita siihen, miten käyttäytyä sivustolla. Sivusto tarjoaa sinulle myös vinkkejä online-deittailuun, ensimmäisten treffien vinkkejä, treffiehdotuksia ja asioita, joista haluaisit lukea, jos joku pitämäsi henkilö ei tunne samoin sinua kohtaan. Eliittikumppani tarjoaa Premium-jäsenilleen kontaktitakuun. Jos päätät ostaa 6 kuukautta kestävän Premium-jäsenyyden, he takaavat ainakin 10 kontaktia tämän ajan sisällä, ja jos päätät valita 12 kuukauden jäsenyyden, he takaavat 20 kontaktia. Jos tämä ei jostakin syystä toteudu, he lupaavat pidentää jäsenyytesi ilmaiseksi alkuperäisen jäsenyyden pituudella. Voit myös hyödyntää heidän palveluitaan mobiililaitteilla kuten iOS- ja Android-laitteilla asentamalla heidän sovelluksensa. He tarjoavat myös apua heidän asiakaspalvelunsa kautta, joka sitoutuu sujuvaan ja turvalliseen deittailukokemukseen käyttämällä SSL-salausta ja petosten tunnistusjärjestelmää. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo Eliittikumppanin jäsen? Haluaisimme, että annat rehellisen ja puolueettoman arvostelun tästä sivustosta ja heidän palveluistaan. Kerro meille kaikesta kertomalla ajatuksistasi, mielipiteistäsi ja kokemuksistasi. Tuntuvatko heidän hintansa reiluilta ja hyväksyttäviltä? Auttoivatko he sinua löytämään jo oman kumppanisi? Kohtasitko monia epäaitoja ja passiivisia profiileja? Auttoiko asiakaspalvelu sinua siinä tapauksessa, kun kohtasit ongelman tai sinulla oli muuten vain kysyttävää? Juuri sinun arvostelusi voivat auttaa muita päättämään, pitäisikö heidän kokeilla Eliittikumppania löytääkseen elämänsä rakkauden.