SuomiArvostelut

  Arvostelut Singles50

  Singles50 on deittisivusto, jonka jäsenet ovat kokeneita sinkkuja. He ovat käyneet muutaman kerran korttelin ympäri ja tietävät tarkalleen mitä he haluavat. Tämä ei ole sivusto, jossa ikäeroa kaihdetaan. Ei, siihen on olemassa erilaisia €‹€‹treffisivustoja.

  Tietoa Singles50:stä

  Kaikki Singles50-jäsenet ovat yli 50-vuotiaita sinkkuja (teknisesti yli 40-vuotiaita), joten he ovat samalla aallonpituudella, heillä on samat elämäkokemukset ja he tulevat yleensä toimeen helpommin.
  Vielä parempi, että miesten ja naisten Singles50-käyttäjien välinen suhde on jaettu lähes täydellisesti kahtia. Tämä antaa molemmille sukupuolille yhdenvertaisen mahdollisuuden aloittaa keskustelu, toisin kuin muut sivustot, joissa miehet parraavat naisia. He ovat ilmoittaneet, että onnistumisaste pitkäaikaisen kumppanin löytymiselle on 41%.

  Videolla kerrotaan deittailupalveluiden algoritmeista.

  Singles50:n tarjoamat palvelut

  Jos valitset 'Olen mies', se korostaa automaattisesti 'Etsitkö naista'. Vaikka heteronormatiivinen, se ei välttämättä koske vain LGBT-henkilöitä, koska voit silti manuaalisesti tarkistaa saman sukupuolen 'Etsitään' -kentässä.
  Persoonallisuustesti on samanlainen kuin ne, joita kohtaat Be2:ssa ja Lisa18:ssa, mutta taas he ovat kaikki saman yrityksen alla.
  Nuoremman sukupolven edustajat saattavat sanoa, että nämä 5-sivuiset persoonallisuustestit, joissa on useita vaihtoehtoja, saattavat olla liian pitkiä, ja että ne ovat liian tylsiä täyttääkseen. No, Singles50: n kohdeyleisö (40 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat) todella arvostavat sitä. Koska he käyttäisivät palvelua löytääkseen pitkäaikaisen kumppanin, laaja persoonallisuustesti voi olla parempi vaihtoehto sokeaan valintaan verrattuna.
  Treffisivustolle, joka hyödyntää heidän monimutkaista, tieteellistä persoonallisuustestaustaan, hakupalkin vaihtoehdot ovat oikeastaan €‹€‹melko yksinkertaisia. Kriteerit ovat perusperusteita: etnisyys, uskonto, muoto, juomatavat jne.
  Odotetusti ikätoive alkaa 40-vuotiaasta (ja päättyy 90-vuotiaaseen). Ilmaiset jäsenet voivat vastaanottaa, mutta eivät voi lukea viestejä. Kun avaat postilaatikkosi, näet sumean esikatselun yleisestä viestistä, jossa on kutsu tilata premium.
  Testin aikana havaittiin, että ilmaiset jäsenet voivat lähettää yhden alkuperäisen viestin, mutta heidän vastauksensa hämärtyvät. Viestin lähettäminen antaa heille pääsyn valokuviin oletuksena. Voit peruuttaa tämän toiminnon viestisivun oikealla puolella.
  Profiilikuvaasi varten on muutama edellytys. Kasvojesi on oltava selvästi näkyvissä valokuvassa, kuvassa ei saa olla ketään muuta, eikä lapsia, väkivaltaa, aseita ja seksuaalista sisältöä saa olla. On valintamerkki, joka tekee profiilikuvasi näyttämättömäksi muille käyttäjille (mutta voit vapauttaa sen valitsemillesi henkilöille).

  Nämä arvosanat on otettu persoonallisuustesteistäsirekisteröintipaikassa. Kun napsautat kutakin ominaisuutta, näet lyhyen yhteenvedon siitä, mitä se tarkoittaa ja mikä yleinen yhteensopivuus on. Saat myös yleisarvosanan yhtäläisyydestäsi välillä 1-100 (100 on korkein).
  Singles50: n verkkosivustojen suunnittelu on pohjimmiltaan sama kuin Be2: n ja C-Date: n verkkosivujen suunnittelu, mutta se ei poista sen uskottavuutta.

  Singles50

  on siisti ja tyylikäs. Toiminnot ovat yksinkertaisia, ja teknologisella kokemuksellasi ei ole merkitystä; jopa 60-vuotiaat voisivat navigoida tällä verkkosivustolla. Tärkeät välilehdet asetetaan yläosaan, minne silmäsi ensin laskeutuvat.
  Pääsivu on omistettu vain yhteensopiville henkilöille (pienellä ruudulla viimeisimpien viestien oikeassa yläkulmassa), joten sinut ohjataan päätarkoitukseensi ilman merkitystä häiritsemistä.
  Kaiken kaikkiaan verkkosivusto näyttää ja toimii vain samalla tavalla kuin vakavia suhteita helpottava verkkosivusto toimisi.
  Vaikka jotkut saattavat väittää, että se kestää melko kauan, tieteellinen persoonallisuustesti auttaa jäseniä ottamaan yhteyttä jonkun kanssa, joka on erittäin sopiva sinulle. Nämä kysymykset pyrkivät ymmärtämään jäsenen niin hyvin, että he voivat suositella toista yhteensopivaa jäsentä.
  Kuten mainittiin, käydessäsi potentiaalisi profiilissa, näet kuinka harrastat rationaalisuutta, emotionaalisuutta, perinteitä ja innovaatioita vain muutaman mainitsemiseksi. Koska etsit pitkäaikaista kumppania, yhteensopivuuden tunteminen syvemmältä on melko oivaltavaa.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Jos olet käyttänyt aiemmin Singles50-palvelua, kirjoita tähän arvostelu! Näin voit auttaa muita, jotka etsivät deittipalveluita netistä.

  Singles50
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (19)

  3.2
  11% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  3.8
  Palvelu
  rating
  2.8
  Hinnoittelu
  rating
  2.8
  Toimitus
  rating
  3.4

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Huijausta

  Ihan perseestä koko palvelu. Ei millään eroon tästä

  : Eivor18-09-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Irtisanominen

  Mihinkä täällä voi edes lähettää irtisanomisen? Kuukauden jaksosta ottivat 60e pitää varmaan ottaa yhteyttä elinkeinoasiamieheen.

  : Sirkku Mäkitalo15-04-2020
  Pia08-05-2020

  Todella vaikeaa ja ottavat 59,90kk maksuksi, eli ihan huijausta. Rahaa ei takaisin saa koska olin katsonut profiileja jo, en ottanut kehenkään yhteyttä, väittivät että olin ollut yhteydessämuihin!

  EMV05-09-2020

  Ilmoitettiin kuukauden hinnaksi 14 € ja sitten kun maksoin niin se oli 56€ tämä on huijausta. Ilmoitan tämän kuluttaja-asiamiehelle

  Tiina07-10-2020

  Otin 6kk jo k hinta 7.95e kk Tililtä lähti 179e.. Vitun huijaus!!!!

  Margit15-10-2020

  Yksi vaihtoehto vaihtaa tilin uuteen kait onnistuu en tiedä, onko kukaan kokeillut uutta pankkitiliä?????

  Joppe13-12-2020

  Laittakaa maksukortilta nettimaksaminen off tilaan niin ei maksua lähde

  Minä menetin 270€. Älkää missään nimessä ryhtykö tämän kyytiin!18-12-2020

  Uhkasivat oikeustoimilla minua. En ole ollut sivustolla 6 kuukauteen, mutta veloitus jatkuu .

  MARJA-LIISA KARJALAINEN09-01-2021

  haluan sanoutua irti Premium jäsenyydestäni,maksoin melkein 60,00euroa,,ihan humpuuki hommaa,,kirjauduin 3.1 2021elikkä kuukauden jäsenyys en tiedä saanko mitään korvausta enää takaisin,,profiilia ei voi enenmin poistaa kuin jäsenyys pitää ensin poistaa toivon että tämä hoituu suosiolla irtisanominen,,,kiitos,,jään kuulolle,,,

  tu,,,en suosittele kelekkään,on tetty vaikeaksi sanoutua irti tästä linjasta,,jos joku oisi ystävällinen ja laittaisi postiosoitteen sinnen LUXEEMBURGIIN.KIITOS PALJON.12-01-2021

  ON NÄKÖJÄÄN VAIKEA SANOUTUA IRTI PREMIUM-JÄSEENYYDESTÄ.

  Marja-liisa12-01-2021

  On se vaikeaa saada oikeita ohjeita jäsenyyden poistamiseen kaikki on vaikeata löydettävissä,,,

  Margit12-01-2021

  Multa meni paljon joudui olemaan melkeen vuoden, kun en saanut poistettua, sekin on laitettu vaikeeksi. Mulla meni rahaa ja viiminen oli 175e, silloin ystäväni as.ajaja hoiti asian, älkää vaan liittykö siihen.

  Vesku26-01-2021

  Kyllä,ala tässä deittailee,kun heti sivusto petti 1kk 17€ ja veloitus tililtä 59,80,eihän tämmöistä kusetusta voi ollakkaan Suomen maalla.Joku roti tähän touhuun...

  Teija21-02-2021

  Mä liityin kyseiseen sivustoon heinäkuussa 2020 ja nyt oli helmikuussa 2021 otettu suoraan tililtäni melkein 200 euroa. Laitoin sähköpostia asiakaspalveluun, mutta he kuulemma käsittelevät asiaa. En usko sitä ja nyt olen aivan avuton, miten saan tämän loppumaan ja tuskin saan rahojani koskaan takaisin.

  Markku04-03-2021

  Älkää liittykö tänne. Tämä sivusto ei ole turvallinen. Profiilini kautta lähetettiin viestejä kahdelle eri naishenkilölle. Siitähän syntyi melkoinen härdelli, koska olin kummankin kanssa sopimassa treffejä. Toisen sain selvitettyä, mutta toista en. Saas nähdä miten käy nyt, kun pyysin rahani takaisin. Tuo tietoturva-asia tässä nyt eniten mättää. Laittakaa tietoa eteenpäin ! Odottelen vaan koska ovat päässeet hakkeroimaan tilitietoni.

  kvmqyzbmdq24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Hannu03-05-2021

  Oli hyvä että luin näitä kommennetteja!!! Meinasin liittyä illalla tänne!! Olen Mikkelistä ja 59 V mies,

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  10
  rating

  Vähän jäseniä

  Vähän jäseniä ja hankala irtisanoa. Rahastusta

  : Make23-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Huono sivusto!

  Hyvin usein ongelmia kirjautumisen kanssa. Lisäksi alkoi ajan myötä tarjoilla vain 2-3 "rakkautta ensisilmäyksellä"-ehdokasta seitsemän sijaan. Muutenkin tarjolla vain vähän ehdokkaita. Joitain epäilin feikkiprofiileiksi.
  Irtisanoutuminen on tehty myös todella vaikeaksi, kuten monet ovat todenneet. Ja kun lopulta sain irtisanoutumisen lähetettyä skannattuna, ilmoitettiin, että vielä 3kk veloitetaan.
  Suoraan sanottuna paska sivusto!

  : Krista08-04-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huono asiakaskokemus

  Palvelu myytiin viikon kestoisella kokeilujaksolla. Yritin peruuttaa mutta yhtiö ei hyväksynyt sähköpostista lähetettyä peruutusilmoitusta, vaan vaativat henkilökohtaisella allekirjoituksella vaaditun dokumentin. Jouduin maksamaan 3 kk lisää. Kokemus kaikkinensa huono.

  : Leosun03-02-2021
  xcvfwilpds24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Varokaa tätä sivustoa

  Sanoin irti jäsenyyteni toukokuussa 2020.
  Sen jälkeen olen maksanut 270€ jäsenyydestäni uhkailujen kera.
  Kavahtakaa tätä palvelua!

  : Martti Niemenpalo18-12-2020
  kcwaantejc24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  Miten pääsee irti

  Todella negatiivinen juttu

  : Kirsi Kurjenlahti26-10-2020
  Petri Räty08-12-2020

  Palvelu ei ole todellakaan laadukas. Ei selkeää asiakaspalvelua, jotta voisi erota. Meni rahat hukkaan. HALUAN NYT EROTA KOKONAAN , EI SIIS ENÄÄ LASKUJA!!!!!!!

  dxnqkufvan24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  kysymys

  olo mainos jossa luvattiin ilmainen palvelu ei ollut

  : kari10-10-2020
  rgoybhgngy24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Valeprofiileilla huijausta

  Heti tulee kiinnostuneita henkilöitä joita ei ole olemassakaan.
  Ilman Premium jäsenyyttä ei pääse mihinkään ja irtisanominen todella hankalaa.
  Monet iäkkäämmät aivan lirissä. Kehotan pysymään tämä firman toimista kaukana!
  Minulle valitettiin tästä ja kokeilin itse. Pitää täysin paikkaansa.

  : Timo Jokela10-10-2020
  pswodnmnhx24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3
  rating

  Premium jäsenyydestä irtisanominen

  Lukekaa tarkasti ehdot. Sinun pitää skannata allekirjoitettu irtisanominen ja lähettää se sähköpostilla asiakaspalveluun, tehdä se hyvissä ajoin eli vähintään 4 viikkoa ennen jäsenyyden päättymistä. Erittäin hankala verrattuna moneen muuhun palveluun.

  : Eija07-10-2020
  oyzagcskpr24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  2
  rating

  Sovellusapplikaatio

  Liityin Premium-jäseneksi, ja suureksi hämmästykseksi heillä ei ole tarjota Singles50-sovellusta. Pitää siis käyttää selaimen kautta ja tämä on kännykällä hankalaa. Aika uskomatonta nykypäivänä. Irtisanoin palvelun.

  : Kristina07-09-2020
  Petri Räty08-12-2020

  Miksi ihmeessä teillä ei ole selkeää asiakaspalvelua. Meni yli 70 euroa aivan turhaan. Ja mainostitte vielä ilmaisena. HALUAN EROTA KOKONAAN PALVELUSTA, EI ENÄÄ SIIS LASKUJA.

  Virpi u03-01-2021

  Täysin huijausta Singles50 palvelu!!! Menin halpaan 2.1.2021 ostin kuukauden palvelun jossa isoilla numeroilla 14.95€/kk tililtäni on veloitettu 59.90€ Sanon IRTI sopimukseni Singles 50 kanssa 3.1.2021 klo 15.56

  Virpi u katso että ei veloita uudestaan niinkuin mulle tekivät kun en ekalla kerralla osanut oikeen laittaa poisto ilmoitusta.12-01-2021

  On muitakin kait parempia sivustoja.

  Kristina saitko helposti peruttua jäsenyyden12-01-2021

  Minä en saanut.

  Pekka13-02-2021

  Tietääkö kukaan miten siitä single 50 pääsee eroon, ois ihan kiva jos joku antaa ohjeet

  svqtdrhuev24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Marjut15-04-2021

  Onneksi en ehtinyt liittyä premiumiksi. Aloin lukea näitä arvosteluja ja deaktivoin koko profiilini asetuksissa. Siinä onnistuin yhtä kokemusta rikkaampana.

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Feikki

  Feikkiprofiileita

  : kari runk29-08-2020
  fpmyomoqsp24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Älytön

  Älytön, voi jo miettiä siitä kun tekee ilmaisen profiilin joka on vielä kesken tulee noin kymmenen naisen viesti jotka kaikki on kovin kiinnostuneita, muilla palstoilla saa viikkoja odotella että yksikään lähettää viestin. Täysin huijausta.

  : Reino13-08-2020
  Taina Röntynen13-08-2020

  Haluan lopettaa jäsenyyden kuinka se onnistuu. Ekxsä palasi takaisin

  ipdtgjsjja24-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Singles50

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Singles50 luotettava yritys?

  Singles50 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.2/10 tähteä, ja asiakkaista 11% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Singles50 tarjoaa?

  Singles50 on enimmäkseen aktiivinen Deittailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erikoistuneet Deittisivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Singles50-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.