be2

Kaikki arvostelut

be2

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

M
Mika
Helvetin kallis sovellus vielä tulee kaupan päälle jatkuva tilaus niin siitähän se helvetti syntyy kun yrittää p Peruu jäsenyyttä pikkasen kehitettävää tässä Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Älyttömän kallista

  Helvetin kallis sovellus vielä tulee kaupan päälle jatkuva tilaus niin siitähän se helvetti syntyy kun yrittää p
  Peruu jäsenyyttä pikkasen kehitettävää tässä


Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

be2

Tänä päivänä rakkaasi löytäminen voi olla todella vaikeaa, jossa voit jäädä loukkuun kiireeseen elämään ja työhön, että et välttämättä edes ehdi etsiä mitään vakavaa. Tämän takia monet ovat siirtyneet online-deittailuun, jossa asioista tulee paljon helpompia ja auttaa sinua myös löytämään uusia ihmisiä, kaukana tai lähellä sinua, ja auttaa sinua myös löytämään juuri sen ihmisen, joka etsii sinun kaltaista henkilöä ja toisin päin. Mutta mistä ihmeestä löydät hyvän deittailu-sivuston, joka voi auttaa sinua löytämään todellisen rakkautesi? Be2 on yksi tällainen sivusto, joka tarjoaa online-deittailupalveluita, jotka ovat myös turvallisia. Mutta kuinka turvallisia heidän sivustonsa oikeasti on? Onko sivustolla yhtään epäaitoja profiileja, jotka vain tuhlaisivat aikaasi, joka on jo muutenkin melko vähäistä? Onko heidän sivustonsa helppo käyttää? Sinkut, jotka ovat jo käyttäneet Be2:ta, voivat kertoa sinulle paljon lisää siitä, millainen heidän palvelunsa on ja vastata kysymyksiin yrityksestä. Lue heidän arvostelunsa ja mielipiteensä oppiaksesi lisää.

Tietoa Be2:sta
Yksi maailman johtavista deittailu-sivustoista, joka perustettiin vuonna 2004, be2 on ottanut tehtäväkseen yhdistää sydänystäviä ja löytää pitkäikäisiä suhteita ihmisten välillä. Sen käyttäjäkanta muodostuu yli 20 miljoonasta käyttäjästä yli 30 maasta. Heillä on 225 työntekijää ympäri maailman yli 11 kaupungissa, tehden be2:n palvelusta paremman päivä päivältä. Be2:n järjestelmä perustuu tieteelliseen analyysiin, joka käyttää psykologisia, antropologisia ja sosiologisia kriteerejä, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen matchin perustuen yhtäläisyyksiin ja persoonallisuuksiin. He lupaavat myös täyden käyttäjän yksityisyyden ja turvallisuuden antamalla käyttäjälle valinnan siitä, kuinka paljon he haluavat paljastaa itsestään toisille käyttäjille. Jokainen luotu profiili käy läpi persoonallisuustestin, joka on täysin ilmainen. Tämä testi voi auttaa sinua löytämään samankaltaisia ihmisiä, joista saattaisit olla kiinnostunut. 

Be2:n palvelut
Voit hyödyntää be2:n palveluita heidän sivustonsa kautta. Vieraile vain sivustolla ja luo tili kuvallasi, sähköpostiosoitteellasi, mieltymyksilläsi, kaikki täysin ilmaiseksi. Voit sitten valita, haluatko ottaa heidän persoonallisuustestinsä, jonka kautta saat luettelon kumppaniehdokkaista, jotka sopivat testituloksiisi parhaiten. Tämä varmistaa, että käyttäjä tapaa oikeita henkilöitä samoilla kiinnostuksen kohteilla. Ensimmäinen kontakti kiinnostavan be2-käyttäjän kanssa on myös täysin ilmaista. Voit myös valita Premium-jäsenyyden, joka antaa sinulla pääsyn viestien lähettämiseen, kansikuviin, oman viestisi kirjoittamiseen, kumppaniehdokkaidesi profiilikuvien näkemiseen ja monia muita hyötyjä. Be2 lupaa myös, että kaikki premium-jäsenet ottavat yhteyttä ainakin 10 ehdokkaaseen. Jos tämä ei tapahdu, he lupaavat jatkaa jäsenyyttäsi pidemmäksi aikaa ilmaiseksi, kunnes olet keskustellut ainakin 10 ehdokkaalle. Be2 tarjoaa myös henkilökohtaista ohjausta siinä tapauksessa, että haluat lisätä mahdollisuuksiasi löytää elämäsi rakkauden. He auttavat sinua tekemään profiilistasi houkuttelevamman muille be2:n käyttäjille. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää liittyen palveluun, maksuihin tai muihin asioihin, voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostin kautta ja he vastaavat sinulle nopeasti auttaakseen sinua ongelman kanssa.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo be2:n käyttäjä? Oletko jo löytänyt elämäsi rakkauden tämän sivuston kautta? Sitten olet oikea henkilö, joka voi kertoa muille asiakkaille be2:n palvelusta. Kuinka heidän sivustonsa oli kun tulee käyttömahdollisuuteen ja ymmärrettävyyteen? Vai olitko pettynyt siihen, kuinka monta epäaitoa profiilia sivustolla on? Mitä ajattelet heidän tarjouksistaan? Ovatko heidän hintansa kohtuullisia vai liian kalliita? Jouduitko ottamaan yhteyttä asakaspalveluun? Auttoivatko he sinua ongelmasi tai kysymyksesi kanssa ystävällisesti ja avuliaasi? Kerro meille kaikki tietämäsi be2:sta kirjoittamalla arvostelusi ja kerro ajatuksistasi ja mielipiteestäsi siitä, millainen elämäsi rakkauden löytämisen kokemus oli.