Seuraajokaiselle

Kaikki arvostelut

Seuraajokaiselle

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo 50plusmatch

50plusmatch

0 arvostelut

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautt...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Seuraajokaiselle

Olisiko kainalossasi tilaa toiselle ihmiselle? Metsästätkö sitä oikeaa? Tuntuuko arki yksinäiseltä? Ihminen on seurallinen eläin, joten vaikka sinkkuelämä osaa sekin olla hauskaa, saattaa jokaiselle jossain kohtaa hiipiä tunne yksinäisyydestä tai ihan vain siitä, että olisi mukavampaa elää toinen ihminen rinnalla. Internet on täynnä mitä erilaisimpia deittisivuja, jotka kaikki pyrkivät vastaamaan tähän yleiseen tarpeeseen. Sivustojen paljoudesta voi olla vaikeaa löytää omaan makuun sopivaa vaihtoehtoa ja niinpä voikin olla hyödyllistä lukea muiden ihmisten kokemuksista jollakin tietyllä sivustolla. Sivustoltamme löydät muiden kuluttajien jättämiä arvosteluja mitä moninaisimmista yrityksistä sekä tällaisiä lyhyitä yhteenvetoja, joista voit saada arvokasta tietoa itseäsi kiinnostavasta yrityksestä. Tässä yhteenvedossa käsittelemme suomalaista deittisivustoa Seuraajokaiselle.

Tietoa Seuraajokaiselle-palvelusta
Seuraajokaiselle, kuten sen supisuomalainen nimikin antaa ymmärtää, on läpeensä kotimainen parisuhdealan yritys, joka yhdistää seuranhakijat toisiinsa. Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Myös ruotsinkieliset suomalaiset on huomioitu sivustolla, joita varten Seuraajokaiselle-verkkosivuilla on ruotsinkielisille suunnattu sisarsivusto. Yrityksen keskeisiin palveluperiaatteisiin kuuluvat läpinäkyvyys, luotettavuus sekä jo edellä mainittu kotimaisuus. Seuraavissa kappaleissa tarkastelemme lähemmin, miten sivuston palvelut toimivat käytännössä sekä sitä, miten yritys edistää näiden perusperiaatteiden toteutumista.

Seuraajokaiselle palvelut
Deittipalvelusta kun on kyse, lienee selvää, että sivuston perusajatus on toimia alustana, jolla sinkut voivat kohdata toisia sinkkuja. Alustan käyttö käytännössä saattaa kuitenkin erota muista, päällisin puolin samankaltaisista palveluista. Seuraajokaiselle-sivuston käyttöä varten tarvitset käyttöaikaa sekä halutessasi puheaikaa. Käyttöaika mahdollistaa sivuston aktiivisen käytön, kun taas puheajalla on mahdollista käyttää edistyneempiä toimintoja, kuten soittoja, tekstiviestejä sekä niin sanottuja vahtikoiraviestejä. Vahtikoira on värikkäästä nimestään huolimatta yksinkertaisesti palvelu, joka lähettää puhelimeesi viestin, jos tililläsi on jotakin uutta nähtävää, kuten uusi viesti tai flirtti. Kaikki käyttöaikasopimukset ovat määräaikaisia. Profiilisi ei kuitenkaan poistu palvelusta käyttöajan päätyttyä, vaan voit palata käyttämään samaa profiilia koska tahansa, kun päätät ostaa uuden paketin käyttöaikaa. Käyttöaikaa voi ostaa suuremmissa tai pienemmissä paketeissa, joista lyhyimmät ovat kuukauden ja pisimmät noin puolen vuoden mittaisia. Toisin kun käyttöaika, puheaikaa kuluu vain, kun käytät sitä kuluttavaa toimintoa, eli esimerkiksi soitat mahdolliselle kiinnostuksen kohteelle.

Seuraajokaiselle perusarvojen toteutuminen
Yritys viestii sivuillaan kulloinkin voimassa olevista käyttöehdoistaan. Jos päätät hyödyntää yrityksen – olipa se sitten Seuraajokaiselle tai jokin muu – palveluita, muista aina tarkistaa uusimmat käyttöehdot yrityksen omilta sivuilta, jotta voit tehdä informoidun päätöksen. Jos koet sivustolla häirintää tai havaitset epäilyttävää toimintaa, voit lukea myös siitä, mitä tilanteessa tulisi tehdä. Häiriköivän henkilön yhteydenotot voi estää käyttämällä "Torju käyttäjä" -painiketta. Jos henkilön toiminta on erityisen törkeää, voit ilmoittaa henkilöstä Seuraajokaiselle-asiakaspalveluun, joka tutkii tilanteen ja tarvittaessa poistaa häiritsevän käyttäjän sivustolta. Asiakaspalveluun kannattaa ilmoittaa myös profiileista, jotka ovat syystä tai toisesta palvelun käyttöehtojen vastaisia. Äärimmäisessä tapauksessa, jossa käyttäjän toiminta täyttää rikoksen tunnusmerkit, voi asiasta tehdä rikosilmoituksen poliisille. Varotoimenpiteenä on hyvä tutustua myös turvallisen digideittailun vinkkeihin.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Seuraajokaiselle-asiakkailta
Toivomme, että yhteenvedostamme on ollut hyötyä, kun etsit itsellesi sopivaa deittisivustoa. Sivustoltamme voit lukea monia muitakin yhteenvetoja mitä erilaisimmista yrityksistä. Lisäksi voit tutustua muiden lukijoidemme kokemuksiin lukemalla heidän jättämiään arvosteluja. Suosittelemme lämpimästi, että jos olet aiemmin asioinut Seuraajokaiselle-yrityksen kanssa, kirjoitat lyhyen kommentin ja kerrot muille lukijoillemme, millainen kokemus asiointi kokonaisuudessaan oli. Tämä on tärkeää, koska kaikkein autenttisinta tietoa yrityksestä saa tutustumalla sen asiakkaiden kokemuksiin. Tällä sivustolla toivomme edistävämme kommunikaatiota kuluttajien välillä, jotta lukijamme löytäisivät juuri ne yritykset, jotka parhaiten täyttävät heidän tarpeensa.