SuomiArvostelut

  Arvostelut Seuraajokaiselle

  Olisiko kainalossasi tilaa toiselle ihmiselle? Metsästätkö sitä oikeaa? Tuntuuko arki yksinäiseltä? Ihminen on seurallinen eläin, joten vaikka sinkkuelämä osaa sekin olla hauskaa, saattaa jokaiselle jossain kohtaa hiipiä tunne yksinäisyydestä tai ihan vain siitä, että olisi mukavampaa elää toinen ihminen rinnalla. Internet on täynnä mitä erilaisimpia deittisivuja, jotka kaikki pyrkivät vastaamaan tähän yleiseen tarpeeseen. Sivustojen paljoudesta voi olla vaikeaa löytää omaan makuun sopivaa vaihtoehtoa ja niinpä voikin olla hyödyllistä lukea muiden ihmisten kokemuksista jollakin tietyllä sivustolla. Sivustoltamme löydät muiden kuluttajien jättämiä arvosteluja mitä moninaisimmista yrityksistä sekä tällaisiä lyhyitä yhteenvetoja, joista voit saada arvokasta tietoa itseäsi kiinnostavasta yrityksestä. Tässä yhteenvedossa käsittelemme suomalaista deittisivustoa Seuraajokaiselle.

  Tietoa Seuraajokaiselle-palvelusta

  Seuraajokaiselle, kuten sen supisuomalainen nimikin antaa ymmärtää, on läpeensä kotimainen parisuhdealan yritys, joka yhdistää seuranhakijat toisiinsa. Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Myös ruotsinkieliset suomalaiset on huomioitu sivustolla, joita varten Seuraajokaiselle-verkkosivuilla on ruotsinkielisille suunnattu sisarsivusto. Yrityksen keskeisiin palveluperiaatteisiin kuuluvat läpinäkyvyys, luotettavuus sekä jo edellä mainittu kotimaisuus. Seuraavissa kappaleissa tarkastelemme lähemmin, miten sivuston palvelut toimivat käytännössä sekä sitä, miten yritys edistää näiden perusperiaatteiden toteutumista.

  Seuraajokaiselle palvelut

  Deittipalvelusta kun on kyse, lienee selvää, että sivuston perusajatus on toimia alustana, jolla sinkut voivat kohdata toisia sinkkuja. Alustan käyttö käytännössä saattaa kuitenkin erota muista, päällisin puolin samankaltaisista palveluista. Seuraajokaiselle-sivuston käyttöä varten tarvitset käyttöaikaa sekä halutessasi puheaikaa. Käyttöaika mahdollistaa sivuston aktiivisen käytön, kun taas puheajalla on mahdollista käyttää edistyneempiä toimintoja, kuten soittoja, tekstiviestejä sekä niin sanottuja vahtikoiraviestejä. Vahtikoira on värikkäästä nimestään huolimatta yksinkertaisesti palvelu, joka lähettää puhelimeesi viestin, jos tililläsi on jotakin uutta nähtävää, kuten uusi viesti tai flirtti. Kaikki käyttöaikasopimukset ovat määräaikaisia. Profiilisi ei kuitenkaan poistu palvelusta käyttöajan päätyttyä, vaan voit palata käyttämään samaa profiilia koska tahansa, kun päätät ostaa uuden paketin käyttöaikaa. Käyttöaikaa voi ostaa suuremmissa tai pienemmissä paketeissa, joista lyhyimmät ovat kuukauden ja pisimmät noin puolen vuoden mittaisia. Toisin kun käyttöaika, puheaikaa kuluu vain, kun käytät sitä kuluttavaa toimintoa, eli esimerkiksi soitat mahdolliselle kiinnostuksen kohteelle.

  Seuraajokaiselle perusarvojen toteutuminen

  Yritys viestii sivuillaan kulloinkin voimassa olevista käyttöehdoistaan. Jos päätät hyödyntää yrityksen – olipa se sitten Seuraajokaiselle tai jokin muu – palveluita, muista aina tarkistaa uusimmat käyttöehdot yrityksen omilta sivuilta, jotta voit tehdä informoidun päätöksen. Jos koet sivustolla häirintää tai havaitset epäilyttävää toimintaa, voit lukea myös siitä, mitä tilanteessa tulisi tehdä. Häiriköivän henkilön yhteydenotot voi estää käyttämällä "Torju käyttäjä" -painiketta. Jos henkilön toiminta on erityisen törkeää, voit ilmoittaa henkilöstä Seuraajokaiselle-asiakaspalveluun, joka tutkii tilanteen ja tarvittaessa poistaa häiritsevän käyttäjän sivustolta. Asiakaspalveluun kannattaa ilmoittaa myös profiileista, jotka ovat syystä tai toisesta palvelun käyttöehtojen vastaisia. Äärimmäisessä tapauksessa, jossa käyttäjän toiminta täyttää rikoksen tunnusmerkit, voi asiasta tehdä rikosilmoituksen poliisille. Varotoimenpiteenä on hyvä tutustua myös turvallisen digideittailun vinkkeihin.

  Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Seuraajokaiselle-asiakkailta
  Toivomme, että yhteenvedostamme on ollut hyötyä, kun etsit itsellesi sopivaa deittisivustoa. Sivustoltamme voit lukea monia muitakin yhteenvetoja mitä erilaisimmista yrityksistä. Lisäksi voit tutustua muiden lukijoidemme kokemuksiin lukemalla heidän jättämiään arvosteluja. Suosittelemme lämpimästi, että jos olet aiemmin asioinut Seuraajokaiselle-yrityksen kanssa, kirjoitat lyhyen kommentin ja kerrot muille lukijoillemme, millainen kokemus asiointi kokonaisuudessaan oli. Tämä on tärkeää, koska kaikkein autenttisinta tietoa yrityksestä saa tutustumalla sen asiakkaiden kokemuksiin. Tällä sivustolla toivomme edistävämme kommunikaatiota kuluttajien välillä, jotta lukijamme löytäisivät juuri ne yritykset, jotka parhaiten täyttävät heidän tarpeensa.

  Seuraajokaiselle
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Seuraajokaiselle

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Seuraajokaiselle luotettava yritys?

  Seuraajokaiselle on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Seuraajokaiselle tarjoaa?

  Seuraajokaiselle on enimmäkseen aktiivinen Deittailu-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Deittisivustot.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Seuraajokaiselle-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.