50plusmatch

Kaikki arvostelut

50plusmatch

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 arvostelut

Ensimmäinen laatuaan, Ashley Madison on sivusto, joka keskittyy pääasiassa ihmisiin, jotka ovat jo varattuja tai ehkä jopa naim...

Logo Victoria Milan

Victoria Milan

0 arvostelut

Jonkun uuden henkilön deittailu on täysin uusi tunne. Jonkun uuden tapaamisen, jonkun uuden suutelemisen jännitys ja romanttine...

Logo Eliitti Kumppani

Eliitti Kumppani

0 arvostelut

Sinkkuna pysyminen koko loppuelämäsi kuulostaa melko pelottavalta ja se ei ole mitä suurin osa ihmisistä etsivät eläm...

Logo Eliittikumppani

Eliittikumppani

0 arvostelut

Arvostelut Eliittikumppanista Oletko korkeasti koulutettu ja etsit sopivaa poika- tai tyttöystävää, avopuolisoa tai jopa naimi...

50plusmatch

Kaikki meistä eivät halua pysyä yksin ja sinkkuna koko elämänsä ajan. Suurin osa ihmisistä etsivät rakkautta ja pitävät silmänsä auki koko ajan, joka ei välttämättä aina ole hyvä asia. Mutta on vaikeaa tavata elämäsi rakkaus kun teet töitä koko ajan ja et saa paljoa vapaa-aikaa. Vanhentuminen tekee myös asioista vaikeampaa kuin ne ehkä olivat, kun olit 20-vuotias. Ehkä olet ollut suhteissa aiemmin ja ehkä tämä henkilö oli juuri se mitä etsit ihmisestä. Tämän takia saatat etsiä samankaltaista henkilöä. Suurin osa ihmisistä, jotka ovat samanikäisiä kanssasi, ovat jo naimisissa tai ehkä eronneita tai sinkkuja, mutta eivät tiedä kuinka siirtyä eteenpäin. Koska online-deittailusta on tullut suuri hitti monen ihmisen keskuudessa viimeisen muutaman vuoden aikana, monet deittailusivustot ja -sovellukset lupaavat, että sinkut löytävät sydänystävänsä juuri sillä sivustolla. Mutta mistä löydät enemmän ihmisiä, jotka ovat samankaltaisia kanssasi tai heillä on sama tausta kuin sinulla? 50plusmatch saattaisi olla täydellinen vaihtoehto juuri sinulle. Mutta millainen mies-nainen-suhde heillä on? Onko sivustolla helppoa päästä alkuun? Millainen heidän asiakaspalvelunsa on? Ennen kuin aloitat surffailun etsiäksesi kumppanisi sivustolla, voit vapaasti lukea arvosteluja olemassa olevilta käyttäjiltä, jotka kertovat sinulle lisää 50plusmatchin palvelusta ja kuinka he menestyvät siinä, mitä he lupaavat asiakkailleen. Anna heidän auttaa sinua tekemään päätöksesi siitä, pitäisikö sinun valita juuri 50plusmatch löytääksesi elämäsi rakkauden.

Tietoa 50PlusMatchista
50Plusmatch, Thuiswinker.orgin jäsen, on online-deittailusivusto, joka perustettiin vuonna 2006 ja se keskittää palvelunsa ihmisille, jotka ovat yli 50-vuotiaita. Heidän sivustonsa on saatavilla monessa maassa kuten Alankomaissa, Belgiassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja tietysti Suomessa. He ovat ylpeitä sivustostaan, sillä ne mukautetaan jokaiseen alueeseen, jossa he ovat saatavilla, mikään alue ei ole sama. He jatkavat asioiden tekemisestä helppoa, pääset helposti puhumaan potentiaaliselle kumppanillesi hetkessä heidän innovatiivisilla lisillä sivustollaan. Yksityisyys ja turvallisuus ovat valtava tekijä kun tulee online-deittailupalveluihin ja he varmistavat, että he tarkastavat kaikki profiilit manuaalisesti varmistaakseen, että epäaidot profiilit eivät pääse livahtamaan lävitse. 50plusmatch pyrkii antamaan sinulle parhaan mahdollisen online-deittailukokemuksen. 

Palvelut
Voit helposti hyödyntää heidän palveluitaan sivustolla, mutta voit ladata myös mobiilisovelluksen iOS- ja Android-laitteille, joilla on sama toiminnallisuus ja kokemus kuin myös sivustolla. Kaikki sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi, on täyttää yksinkertainen lomake, joka kysyy, kuka olet ja minkälaista henkilöä etsit. Sinun täytyy antaa myös sähköpostiosoitteesi, maasi, alueesi ja / tai maakuntasi, jossa asut, ja olet valmis aloittamaan. 50plusmatchin löydät myös monella eri sosiaalisen median alustalla kuten Facebookissa, Twitterissä ja niin edelleen. Voit ottaa heihin yhteyttä saadaksesi vastauksia kysymyksiisi tai ongelmiin lähettämällä lomakkeen tai lähettämällä sähköpostia. He vakuuttavat, että kaikkiin viesteihin vastataan heti kun vain mahdollista. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko koskaan kokeillut käyttää 50plusmatchia ennen? Mitä ajattelit koko sivustosta ja kuinka kaikki toimii? Oliko helppoa aloittaa tällä sivustolla? Millainen profiileiden selaamisen järjestelmä oli, onko se helppokäyttöinen? Auttoiko asiakaspalvelu sinua kun kohtasit ongelmia tai sinulla oli kysyttävää palvelusta? Kohtasitko monia epäaitoja profiileja vai onko heidän järjestelmänsä tehokas suodattamaan ne pois? Tai ehkä olet joku, joka on jo löytänyt elämänsä rakkauden tai sielunkumppaninsa, tai ehkä koetat vielä löytää tätä henkilöä? Joka tapauksessa, pyydämme sinua kertomaan koko kokemuksestasi 50plusmatchin kanssa jättämällä arvostelusi ja mielipiteesi tähän. Juuri sinun mielipiteesi voi auttaa muita valitsemaan 50plusmatchin ja löytämään oman kumppaninsa.