SuomiArvostelut
  Yritykset (5)

  Autovuokraamot

  Haluatko autoilla reissullasi, tarvitsetko väliaikaista autoa työmatkoille tai kaipaatko kenties spesiaaliautoa johonkin erityistilaisuuteen? Haluat ehkä häälimusiinin tai sitten sen vintage-auton, josta olet aina haaveillut, mutta joka ei varmaan ikinä tule sopimaan budjettiisi? Vaihtoehtoja autovuokraamojen suhteen on paljon. Mutta mistä johtuu, että vertailusivustot tarjoavat vuokra-autoja paljon halvemmalla kuin vuokraamo itse? Onko niiden kautta vuokraaminen luotettavaa vai pitääkö varoa jotain? Et varmaan halua myöskään käyttää kaikista halvinta firmaa, vaan kaikista parasta. Vuokrauksen aikana voi sattua kaikenlaista ja jos niin käy, haluat varmasti apua, korvaavan auton ja asiakaspalvelua omalla kielelläsi. Näistä asioista voit lukea täältä! Muut asiakkaat kertovat yksityiskohtaisesti mitä ovat kokeneet, millaisia ongelmia ovat kohdanneet ja mitä kannattaa muistaa autoa vuokratessa. Lue arvosteluja, mielipiteitä ja paljon muuta SuomiArvosteluissa!

  Lisätietoa Autovuokraamot Yritykset

  Ensin pitkä lento, toisena vuokra-autosi noutaminen. Se kuulostaa erittäin helpolta ja suurimmalta osalta se onkin. Mutta mikä autovuokraamo sinun kannattaisi valita? Kannattaisiko sinun valita suuri nimi? Vai saattaisiko pienempi yritys olla aivan yhtä hyvä? Käyttöehdot voivat vaihdella melko paljon. Ja auton ongelman tai onnettomuuden sattuessa vakuutusyhtiö saattaa reagoida hieman eri tavalla kuin ajattelet. Tietysti voit vilkaista keräily- tai vertailusivustoa. Mutta paras toimintatapa on lukea näiden autovuokraamoiden arvosteluja. Tiedä, mitä varoa, jos vuokraat auton. Lue menestystarinoita (tai ei niin menestyksekkäitä) asiakkailta, joilla on jo kokemusta vuokra-autojen, onnettomuuksien ja muiden kanssa. Onko sinulla kokemus, jonka haluaisit lisätä? Kirjoita oma arvostelusi.

  Autovuokraamoiden erityiset tarjoukset, alennukset ja arvontapalkinnot, kuka ei rakastaisi niitä? Jos maksat täyden hinnan, maksat varmasti liikaa. Mistä siis voit löytää tämän etusetelikoodin ja mitkä ovat parhaita tarjouksia? Monet niistä löytyvät niin sanotuilta keräilysivustoilta, jotka tarjoavat autoja eri yrityksiltä. He vuokraavat usein viimeiset saatavilla olevat autot ja ovat tämän takia halvempia. Mutta usein heillä on myös enemmän ehtoja tai erilainen vakuutussopimus. Onko siis viisasta vuokrata keräilysivustolta vai onko parempi käyttää vuokraamoyrityksen itsensä palveluita? Vastaus voidaan löytää täältä.Mitä tapahtui kun kohtasit ongelmia auton kanssa tai jouduit onnettomuuteen? Kattoiko vakuutus kaiken vai jouduitko maksamaan valtavia summia itse? Lue menestystarinoita (tai huonoja tarinoita) ajajilta, jotka menivät ennen sinua, tai jätä oma arvostelusi.