5 Yritykset

Autovuokraamot

...

  Autovuokraamot

  Autoreissu viikonloppuna tai limusiini häihin, miten oikeasti valitset auton ja miten löydät parhaan vaihtoehdon onnistuneelle matkalle? Nykyään on olemassa laaja valikoima autovuokraamoja, ja voi olla vaikeaa tietää, mihin niistä kääntyä. Erilaiset palvelusivustot verkkosivustot voivat tarjota autoja halvemmalla kuin itse autonvuokraus yritys, mutta mistä sinä todella tiedät, että ne ovat luotettavia ja onko niillä olemasssa jotain taka-ajatuksia, joita sinun tulee varoa? Halvimman vaihtoehdon lisäksi haluat tietysti parhaan vaihtoehdon - lue arvosteluja kanssamme selvittääksesi, mikä yritys tarjoaa vuokra -auton juuri sinulle. Oletko vuokrannut auton ja haluat jakaa näkemyksesi? Jaa mielipiteesi, kiitoksesi ja valituksesi sivuillamme!


  Logo Discover Cars
  Discover Cars
  2 arvostelut

  Eikö olisikin hyvä, että saisit eri auton, kun olet poissa kotoasi lomamatkalla tai seikkailulla tai jopa liikematkalla? Discover Ca...

  Logo Rentalcars.com
  Rentalcars.com
  1 arvostelut

  Kuka ei haluaisi käyttöönsä autoa matkustamiseen kun olet liikematkalla tai henkilökohtaisella lomalla? Tai ehkä matk...

  Logo CarFlexi.com
  Logo Auto Europe
  Auto Europe
  0 arvostelut

  Arvostelut AutoEuropestaTäytyykö sinun vuokrata auto lomamatkaa varten? Tekeekö mieli mennä moottoripyöräilemä&a...

  Logo Hertz
  Hertz
  0 arvostelut

  Oletko lähdössä matkalle ja tarvitset vuokra-auton, jolla taittaa matkaa? Kenties suunnitelmissa on lähteä reissuun isomma...

  Autovuokraamot

  Vuokraa auto ja allekirjoita sopimus, mikä sen helpompaa? On kuitenkin tärkeää tutustua kaikkiin autovuokraamon ehtoihin. Loukkaantumisen sattuessa voi joskus olla vaikeaa tietää, kuka on vastuussa korvauksesta? Siksi on tärkeää, että seuraat mitä vakuutuksia sinulla on ja mitä sinun on maksettava itse. Lisäksi voi olla vaikeaa löytää oikea auto ja oikea autovuokraamo, joka voi tarjota tarpeitasi vastaavan auton.

  Onko auton vuokraaminen todella helppoa ja mitä sinun on otettava huomioon? Alla on koottu luettelo asioista, joita kannattaa harkita ennen auton vuokraamista, jotta voit välttyä monelta turhalta vaivalta.

  Kuka voi vuokrata auton?
  Suomessa ajokortin saamisen ikäraja on 18 vuotta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa, jolla on ajokortti, voi vuokrata auton. Jotkut yritykset ovat kuitenkin ottaneet käyttöön omat ikärajansa autonvuokraukselle tai tiettyjen autojen vuokraamiselle; Usein sinun tulisi olla yli 21 tai ehkä jopa 25 -vuotias, jotta voit vuokrata auton. Joidenkin autovuokraamojen kanssa auton vuokraaminen voi maksaa enemmän, jos olet alle 25 -vuotias. Tämä johtuu siitä, että kolari- ja loukkaantumisriski arvioidaan suuremmaksi kokemattomilla kuljettajilla eli nuorilla, jotka ovat juuri saaneet ajokortin.

  Voiko kaksi kuljettajaa vuokrata saman auton?
  Kyllä, tämä ei yleensä ole ongelma, kunhan molemmat kuljettajat täyttävät ikärajat ja heillä on voimassa oleva ajokortti. Muista kuitenkin, että useimmat autovuokraamot tarjoavat tämän lisämaksusta, toisin sanoen voi olla halvempaa vuokrata auto vain yhdellä kuljettajalla.

  Mistä voin vuokrata auton?
  Voit vuokrata auton eri yrityksiltä, ​​jotka tarjoavat autonvuokrausta. Monet yritykset tarjoavat erilaisia ​​autoja vuokralle ja, sekä sähkö- että pakettiauton vuokraus on mahdollista. Olemme koonneet yhteenvedon autonvuokraus yrityksistä; lue ja vertaa asiakkaiden arvosteluja löytääksesi itsellesi parhaan auton!

  Mitä lisäkustannuksia tulee, kun vuokraan auton?
  Kun vuokraat auton, on monia tekijöitä, jotka vaikuttavat auton hintaan, muun muassa ikäsi. Tietenkin sillä on myös väliä, minkä auton haluat vuokrata ja mikä autovakuutus autoon tulee. Sopimuksesta riippuen peritään myös maksuja per ajettu kilometri ja esimerkiksi tietulleista tietyissä maissa. Jotkut yritykset tarjoavat halvemman hinnan, jos varaat ajoissa tai maksat samaan aikaan kuin varaat.

  Mitä vakuutuksia tarvitsen?
  Kun vuokraat auton, se sisältää vahinko-, varkaus- ja kolmannen osapuolen suojan, mutta on erittäin tärkeää, että luet huolellisesti vuokrasopimuksesta selvittääksesi, minkälaisia vahinkoja vakuutus todellisuudessa kattaa. Kaikkia vahinkoja ei välttämättä korvata autovuokraamon vakuutuksella. Nämä vauriot voivat olla  esimerkiksi ikkunoihin tai peileihin kohdistuneet vahingot, ja jotkut yritykset tarjoavat lisävakuutuksen näille lisämaksusta. Kun onnettomuus tapahtuu ja vakuutus korvaa vahingot, sinun on maksettava vain omavastuu.

  Autonvuokrauksen vakuutus sisältää myös varkaussuojan, mutta muista, että tämä koskee itse autoa eikä omia tavaroita, jotka ovat auton sisällä. Kotivakuutus tai matkavakuutus kattaa usein varastetut tavarat; Ota yhteyttä vakuutusyhtiöön selvittääksesi, koskeeko tämä sinua.

  Omavastuu
  Jos vuokra-auton vakuutus kattaa vahingon, sinun on maksettava omavastuu. Useimmat autovuokraamot tarjoavat omavastuun, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa omavastuuta onnettomuuden sattuessa. Muista kuitenkin, että omavastuun poistaminen voi olla erittäin kallista, ja siksi voi olla hyvä pohtia sen etuja ja haittoja.

  Mitä muuta minun pitäisi ottaa huomioon?
  Kun vuokraat auton, on hyvä tutustua käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin. Voit tehdä tämän lukemalla asiakasarvosteluja kanssamme selvittääksesi, mikä on paras, mukavin ja edullisin autovuokraamo. Ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista lue se aina huolellisesti varmistaaksesi, että tiedät säännöt ja ehdot, koska onnettomuus voi tapahtua yhtäkkiä. Ennen kuin nouset autoosi ja lähdet pois, sinun on myös aina tarkastettava auto, jotta voit olla varma, että tiedät, mitä vahinkoa olet aiheuttanut ja mitä vahinkoa autossa oli ennen. Tietysti haluat myös tietää, onko yritys, jolta vuokraat auton, luotettava eikä huijaa sinua piilotetuilla maksuilla.

  Varmistaaksesi, että löydät parhaan vaihtoehdon ja luotettavimman yrityksen, jolla on paras palvelu ja paras hinta: lue arvostelut sivuiltamme löytääksesi sen oikean!