Yoek

Kaikki arvostelut

Yoek

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Yoek

Arvostelut Yoekista
Kiinnostaako sinua vaatteet? Tarvitsetko isompaa vaatetta vai tarvitseeko ystäväsi, joka on kerännyt hieman ylipainoa? Oletko muuten vain kiinnostunut vaatetuotemerkeistä tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Yoek voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Yoekista

Hollantilainen YOEK-merkki on vuodesta 1985 lähtien luonnut lihaville naisille vaatemerkkejä. Brändin modernit, feminiiset  mallit tunnetaan siitä, että piilottamisen sijaan ne muotoilevat naisellista kehoa fiksujen leikkausten ja kauniiden kankaiden valinnan ansiosta. Noin kolmekymmentä vuotta sitten Johanna Timmer, joka edelleen johtaa yritystään, perusti YOEKin. Hän oli tuolloin malli ja oli yhdellä kuvaamismatkalla Milanossa, kun hän huomasi vaatteet käytännöllisesti katsoen jokaisessa liikkeessä oli vain kokoa 38. Siitä hän sai uskoa sille, että pitäisi luoda kauniita vaatteita lihaville ja isommille naisille, siksi hän perusti oman plus-koon etikettinsä. Kaupallisen koulutuksen ja muotitietouden avulla hän perusti sitten Yoek-tuotemerkin.Muutama vuosi sitten Johannan kumppani tuli mukaan yritykseen, Chantal Smits, ja nyt he molemmat ovat työskentelemässä Yokin eteen. Yoek esiintyy myös espanjaisessa lyhytelokuvassa, jonka on ohjannut espanjalainen elokuvaohjaaja Ruben Barbosa Gonnzalez. Pääbrändin ohella viimeisen kahden vuosikymmenen aikana on tuotu markkinoille neljä muutakin merkkiä, kuten tyylikäs Black Label -mallisto, jota on saatavana koko vuoden ajan, se sisältää cocktailmekkoja ja toppeja.  Vuonna 2018 Yoek lisäsi minimalistisen esteettisen merkin nimeltä Portraits, joka lisättiin mallistoon. Vuonna 2019 on julkaistu rento viikonloppukokoelma nimeltä White Label luonnollisila materiaaleilla ja mukavilla leikkauksilla. Pääkonttori ja näyttelytila sijaitsevat lähellä Amsterdia, Hollannin pääkaupunkia. Yoek avasi oman kansainvälisen verkkokaupan vuonna 2011. Koko Yoek-mallisto on saatavana verkossa. Asiakaspalvelu toimii numerossa +31 20 388 25 80 ja ja sähköpostissa fashionadvisor@yoek.nl.

 

Yoekin tuotteet ja palvelut

Tämä verkkokauppa siis myy vaatteita ylipainoisille naisille. Siellä on edustettuna kaikki yleisimmät vaatetyypit, kuten “new arrivals” sisältää kaikki uutuudet, kuten uudet juhlamekot ja paidat sekä vastaavat. Kaupasta löytyy myös kategoria, johon on jaeteltu vaatetyypin mukaan eli jos on tarvetta bleiserille, tunikalle tai peruspaidalle, niin sieltä löytää. Kokoelmat kategoriasta löytää esimerkiksi Yoekin vaatebrändit, kuten Miss Y Loves Yoek, Black Label, Portraits ja Boutique York. Lisäksi verkkokaupasta löytyy myös tyyliopas, jossa kerrotaan esimerkiksi farkuista ja löytyy myös oma kategoriansa alennustuotteille.

Yoekin tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä ja Twitterissä. Lisäksi tässä verkkokaupassa voi liittyä York Elite -jäseneksi, jolloin ansaitsee bonuspisteitä jokaisesta ostosta ja saa lahjakortin, jonka hinta on 25 €,  Bonuspisteitä ansaitsee jokaisesta ostetusta tuotteesta. 3000 bonuspisteellä saa 25 €, - hyvitystä. Esimerkki: Jos on ansainnut 3200 bonuspistettä, täytyy odottaam että on 6000 bonuspistettä, saadakseen toisen alennuskoodin. Palvelu tarjoaa myös vaihto- ja palautusoikeuden, ja rekisteröitymällä saisi 15 euron alennuksen tuotteesta.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Yoekista
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarpeet tyydytettyä ja samalla sait mekot ostettua ja juhlavaatteet päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.