SuomiArvostelut

  Arvostelut Yoek

  Arvostelut Yoekista
  Kiinnostaako sinua vaatteet? Tarvitsetko isompaa vaatetta vai tarvitseeko ystäväsi, joka on kerännyt hieman ylipainoa? Oletko muuten vain kiinnostunut vaatetuotemerkeistä tietyllä visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Yoek voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Yoekista

  Hollantilainen YOEK-merkki on vuodesta 1985 lähtien luonnut lihaville naisille vaatemerkkejä. Brändin modernit, feminiiset mallit tunnetaan siitä, että piilottamisen sijaan ne muotoilevat naisellista kehoa fiksujen leikkausten ja kauniiden kankaiden valinnan ansiosta. Noin kolmekymmentä vuotta sitten Johanna Timmer, joka edelleen johtaa yritystään, perusti YOEKin. Hän oli tuolloin malli ja oli yhdellä kuvaamismatkalla Milanossa, kun hän huomasi vaatteet käytännöllisesti katsoen jokaisessa liikkeessä oli vain kokoa 38. Siitä hän sai uskoa sille, että pitäisi luoda kauniita vaatteita lihaville ja isommille naisille, siksi hän perusti oman plus-koon etikettinsä. Kaupallisen koulutuksen ja muotitietouden avulla hän perusti sitten Yoek-tuotemerkin.Muutama vuosi sitten Johannan kumppani tuli mukaan yritykseen, Chantal Smits, ja nyt he molemmat ovat työskentelemässä Yokin eteen. Yoek esiintyy myös espanjaisessa lyhytelokuvassa, jonka on ohjannut espanjalainen elokuvaohjaaja Ruben Barbosa Gonnzalez. Pääbrändin ohella viimeisen kahden vuosikymmenen aikana on tuotu markkinoille neljä muutakin merkkiä, kuten tyylikäs Black Label -mallisto, jota on saatavana koko vuoden ajan, se sisältää cocktailmekkoja ja toppeja. Vuonna 2018 Yoek lisäsi minimalistisen esteettisen merkin nimeltä Portraits, joka lisättiin mallistoon. Vuonna 2019 on julkaistu rento viikonloppukokoelma nimeltä White Label luonnollisila materiaaleilla ja mukavilla leikkauksilla. Pääkonttori ja näyttelytila sijaitsevat lähellä Amsterdia, Hollannin pääkaupunkia. Yoek avasi oman kansainvälisen verkkokaupan vuonna 2011. Koko Yoek-mallisto on saatavana verkossa. Asiakaspalvelu toimii numerossa +31 20 388 25 80 ja ja sähköpostissa fashionadvisor@yoek.nl.

  Yoekin tuotteet ja palvelut

  Tämä verkkokauppa siis myy vaatteita ylipainoisille naisille. Siellä on edustettuna kaikki yleisimmät vaatetyypit, kuten “new arrivals” sisältää kaikki uutuudet, kuten uudet juhlamekot ja paidat sekä vastaavat. Kaupasta löytyy myös kategoria, johon on jaeteltu vaatetyypin mukaan eli jos on tarvetta bleiserille, tunikalle tai peruspaidalle, niin sieltä löytää. Kokoelmat kategoriasta löytää esimerkiksi Yoekin vaatebrändit, kuten Miss Y Loves Yoek, Black Label, Portraits ja Boutique York. Lisäksi verkkokaupasta löytyy myös tyyliopas, jossa kerrotaan esimerkiksi farkuista ja löytyy myös oma kategoriansa alennustuotteille.

  Yoekin tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä ja Twitterissä. Lisäksi tässä verkkokaupassa voi liittyä York Elite -jäseneksi, jolloin ansaitsee bonuspisteitä jokaisesta ostosta ja saa lahjakortin, jonka hinta on 25 €, Bonuspisteitä ansaitsee jokaisesta ostetusta tuotteesta. 3000 bonuspisteellä saa 25 €, - hyvitystä. Esimerkki: Jos on ansainnut 3200 bonuspistettä, täytyy odottaam että on 6000 bonuspistettä, saadakseen toisen alennuskoodin. Palvelu tarjoaa myös vaihto- ja palautusoikeuden, ja rekisteröitymällä saisi 15 euron alennuksen tuotteesta.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Yoekista
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarpeet tyydytettyä ja samalla sait mekot ostettua ja juhlavaatteet päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Behind the scenes - Miss Windy Shopin verkkokauppa

  Yoek
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Yoek

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Yoek luotettava yritys?

  Yoek on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Yoek tarjoaa?

  Yoek on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Yoek-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.