Separett

Kaikki arvostelut

Separett

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Separett

Suomalaiset rakastavat mökkeilyä. Jos sinulla on oma kesämökki, tiedät ehkä että yksi päänvaiva voi olla käymälän suunnittelu. Monelle mökille ei tule vedet ja tällöin käymälä tulee toimia ilman sitä. Yksi vedettömiä käymälöitä suunnitteleva, valmistava ja myyvä yritys on Separett. Onko Separett luotettava? Onko heillä hyvä valikoima? Onko Separett käymälän osto helppoa ja tuleeko toimitus ajallaan? Lue Suomiarvostelujen sivuilta kokemuksia Separett yrityksestä sekä muista verkkokaupoista ja yrityksistä.
 
Mikä on Separett?
Separett on ruotsalainen perheyritys, joka myy käymäläratkaisuja. Se on perustettu vuonna 1976 Ruotsissa. Yrityksen ensimmäinen tuote lanseerattiin perustamisvuonna 1976. Se sai alkunsa, kun perustaja Gerhard Billsund etsi vedetöntä käymälää kesämökilleen, mutta ei löytänyt sopivaa ratkaisua. Niinpä hän alkoi kehittämään juuri pohjoismaisiin kesämökkeihin tarkoitettua vedetöntä käymälää. Ensimmäisen tuotteen nimi oli Classic 3000 ja sitä myytiin yli 125 000 kappaletta sen ensimmäisen 20 vuoden aikana. Nykyään Separett palvelee kansainvälisesti. Esimerkiksi Suomessa, Yhdysvalloissa ja Saksassa toimii Separettin tytäryhtiöt. Suomessa tytäryhtiö avasi ovensa vuonna 2010. Separettin tavoitteena on parantaa monien ihmisten elämänlaatua.

Separett tuotteet
Separett myy erilaisia vedettömiä käymäläratkaisuja. Verkkokaupasta on mahdollista ostaa myös lisätuotteita käymälöihin tai huoltopalveluita. Separettilla on useita eri käymälämalleja. Käymälätyyppejä on erotteleva käymälä, polttava käymälä sekä pakastava käymälä. Käymälän valinnassa on tärkeää verrata eri vaihtoehtoja ja esimerkiksi tarkastella kuinka usein niitä tulee tyhjentää. Myös esimerkiksi käymälän tila ja käyttöaika vaikuttavat valintaan.
 
Erotteleva käymälä erottelee kiinteän ja nestemäisen jätteen. Säiliöt tulee sitten tyhjentää hieman säiliön koosta riippuen joko pari kertaa viikossa tai parin viikon välein. Polttava käymälä taas kerää jätteen kertakäyttöpussiin, jonka jälkeen pussi pudotetaan polttouuniin. Polttoprosessi polttaa jätteen. Puolestaan jäädyttävä käymälä jäädyttää jätteen. Myöhemmin täysi sisäsäiliö voidaan tyhjentää esimerkiksi käymäläjätekompostoriin. Separett käymälöiden hinnat vaihtelevat noin 700 eurosta noin muutamaan tuhanteen euroon.
 
Separett tuotteiden osto ja palautus
Separett tuotteita voi ostaa suoraan heidän verkkosivuiltaan. Löydät sieltä eri kategorioiden tuotteita eli esimerkiksi käymälöitä sekä tarvikkeita. Voit myös suodattaa käymälät sen perusteella minkä metodin käymälää etsit. Tuotesivuilta löytyy tietoa tuotteista, arvosteluja sekä tietoa miten käymälä asennetaan ja miten sitä huolletaan. Kun olet löytänyt sopivan käymälän, sinun tulee lisätä se ostoskoriisi. Tämän jälkeen voit jatkaa kassalle maksamaan. Ennen maksua sinun tulee täyttää asiakastiedot eli nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä toimitustiedot.

Tuotteet voi maksaa esimerkiksi Klarna -laskulla tai -erämaksulla sekä Mastercard ja Visa maksukorteilla. Tuotteet toimitetaan valitsemasi toimitustavan mukaisesti ja sinun tulee itse maksaa toimitusmaksu. Voit myös halutessasi noutaa tuotteen Separettin varastolta Vantaalta, jolloin toimitusmaksu on ilmainen. Tuotteet voi noutaa arkisin kello 9-15 välillä.

Mikäli haluaisitkin palauttaa tuotteen, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Sen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Vastaat myös itse palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Voit palauttaa tuotteet ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja näin saat tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Separett tuotteista ja yrityksestä
 
Oletko käyttänyt Separett kuivakäymälöitä tai tilannut heidän verkkokaupastaan? Kerro meille mielipiteesi ja kokemuksesi Separett tuotteista ja heidän palvelusta. Oliko käymälä helppo asentaa? Löysitkö sinun tarpeeseesi sopivan käymälän vaivatta heidän verkkosivuiltaan? Entä oliko maksu helppo tehdä ja tuliko toimitus ajallaan? Kertomalla meille kokemuksestasi, autat muita käymälän ostoa harkitsevia selvittämään kannattaako yrityksen kanssa asioida.
 
Harkitsetko Separett verkkokaupasta tilaamista? Lue millaisia kokemuksia muilla on ollut heistä! Näin saat selville, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa.