Rapunzel of Sweden

Kaikki arvostelut

Rapunzel of Sweden

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden arviot:
Monet naiset kärsivät ohuista ja volyymittomista hiuksista. Hiukset voivat olla suuri osa naisen ulkonäköä ja huonokuntoiset hiukset voivat vaikuttaa jopa itsevarmuuteen, jos minkäänlainen kampaus ei tunnu näyttävän hyvältä omissa hiuksissa. Liiasta käsittelystä ohentuneita hiuksia tai luonnostaan ohuita hiuksia voi olla vaikea saada näyttämään paksuilta ja tuuheilta. Monien naisten hiukset eivät myöskään kasva toivottuun mittaan, vaikka niitä kuinka yrittäisi kasvattaa erilaisilla hintavilla seerumeilla ja muilla konsteilla.

Kuitenkin moni nainen unelmoi pitkistä, paksuista ja tuuheista hiuksista. Viime vuosina monet naiset ovat löytäneet ratkaisun erilaisista synteettisistä ja aidosta hiuksesta valmistetuista hiuslisäkkeistä ja peruukeista. Hiuslisäkkeitä on paljon erilaisia eri tarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi lisäämään volyymia kampaukseen tai lisäämään pituutta käyttäjän omaan hiukseen. Mutta millaiset hiuslisäkkeet ja peruukit ovat luotettavia ja mitkä yritykset myyvät niitä? Voiko lisäkkeitä ostaa verkkokaupasta? Mikä verkkokauppa olisi laadukas ja luotettava? 

Yksi hiuslisäkkeitä, hiustenpidennyksiä ja peruukkeja myyvä verkkokauppa on Rapunzel of Sweden. Parhain tapa löytää vastaukset yllämainittuihin kysymyksiin on lukea Rapunzel of Swedenin oikeiden asiakkaiden jättämiä arvosteluja. Luettuasi Rapunzel of Swedenin arvosteluja voit itse päättää, olisiko Rapunzel of Sweden sopiva verkkokauppa sinun hiuslisäke-ja peruukkiostoksillesi. 

Mikä on Rapunzel of Sweden?
Rapunzel of Sweden on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut naisten hiuslisäkkeisiin, hiustenpidennyksiin ja peruukkeihin. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sen perustaja on ruotsalainen Ida Backlund. Backlund toimii nykyään yrityksen hallituksessa. Rapunzel of Sweden myy sekä aidosta hiuksesta että synteettisestä materiaalista valmistettuja tuotteita. Aidot hiukset ovat laatuluokasta riippuen peräisin esimerkiksi Kiinasta tai muualta Aasiasta, Venäjältä ja Euroopasta. Muut yrityksen valikoimaan kuuluvat tuotteet, kuten hiustenhoitotuotteet-ja tarvikkeet on valmistettu tuotteesta riippuen Ruotsissa, muualla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Rapunzel of Swedenillä on Code of conduct, jota tavarantoimittajien tulee noudattaa. 

Millainen verkkokauppa Rapunzel of Sweden on?
Rapunzelofsweden.com etusivulla esitellään hiuslisäkkeiden käyttöä, tarjotaan alekoodeja ja esitellään hiusten värikartta. Etusivulla on myös mahdollisuus tilata yrityksen uutiskirje ja esitellään hyväksyttävät maksutavat. Verkkokaupan navigointi on jaettu viiteen yläotsikkoon, joiden alta paljastuu alaotsikoita. Esimerkiksi yläotsikko Aidot hiustenpidennykset ja alaotsikko Teippipidennykset. Jokaisella yksittäisellä tuotesivulla on näkyvissä saatavilla olevat värivaihtoehdot, tuotteen käyttöohjeet ja videotutoriaali tuotteen käytöstä. Verkkokauppa on kokonaan suomenkielinen ja saatavilla on myös muita kielivaihtoehtoja. Toimitusvaihtoehtoina ovat kirjeposti, paketti tai UPS Express. Kirjepostin toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Jos tilatut tuotteet maksavat yli 2kg, toimitetaan tuotteet pakettina. Paketin toimitusaika on 2-6 arkipäivää. UPS Expressin toimitusaika vaihtelee paikasta riippuen. Toimitusaika on 1-2 arkipäivää seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Lahti, Turku, Tampere ja Hämeenlinna. Muualle Suomeen toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Kaikkiin Rapunzel of Swedenin verkkokaupan hintoihin sisältyy valmiiksi arvonlisävero 24%.

Kehuja, valituksia ja vinkkejä Rapunzel of Sweden: 
Oletko ostanut tuotteen Rapunzel of Swedenistä? Millainen kokemuksesi oli? Olitko tyytyväinen asiakaspalveluun? Oliko esimerkiksi toimituksessa ongelmia? Miten mahdolliset ongelmat ratkaistiin? Vastasiko tuote odotuksiasi? Ostaisitko tästä verkkokaupasta uudestaan?

Kerro meille kokemuksesi Rapunzel of Swedenistä. Voit kertoa meille koko kokemuksesi tai vain osan siitä, jos et halua jakaa kaikkea. Kertomalla kokemuksesi Rapunzel of Swedenistä kerrot uusille asiakkaille mitä he voivat odottaa tältä verkkokaupalta. Voit siis mahdollisesti auttaa muita heidän ostopäätöksensä kanssa. 

Onko Rapunzel of Sweden sinun tarpeisiisi sopiva verkkokauppa? Selvitä lukemalla Rapunzel of Swedenin aikaisempien asiakkaiden kokemuksia tuotteista, palvelusta ja toimituksesta.