Hiusverkko

Kaikki arvostelut

Hiusverkko

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Hiusverkko

Oletko herännyt tänään ja ajatellut, että uusi päivä uusi tukka? Hiustrendit vaihtelevat kausittain ja seuraavat elokuvatähtien siivittäminä uusia tyylejä. Vuosikymmenet näkyvät myös hiustyyleissä ja monet 80- ja 90-luvun tyylit ovat tehneet vahvan paluun. Hiusmuoti voi olla ajoittain myös todella villiä ja joskus on mukava revitellä täysin uudella tyylillä. Monet käyvätkin muuttamassa tyylinsä hiusmuotoilijalla ja sen jälkeen pitää selvittää, miten ylläpitää uutta tyyliä. Hiukset vaativat hoitoa ja myös uusi tyyli vaatii omat aineensa, joilla se pysyy kauniina pitkään. Erilaisia hiustuotteita voi ostaa kampaamoista ja kaupoista mutta myös netissä löytyy tänä päivänä hyvä valikoima tuotteita. Muun muassa Hiusverkko niminen verkkokauppa tarjoaa näitä tuotteita. Käymme tällä sivustolla läpi verkkokaupan toimintaa. Mitä tuotteita sieltä voi ostaa? Miten tilaaminen tapahtuu? Miten saa kysymyksiin vastauksia? Lisäksi voit lukea toisten kommentit ja arviot Hiusverkko verkkokaupasta.

Tietoa Hiusverkko
Hiusverkko verkkokauppa on laadukkaiden ja valikoitujen hiustuotteiden verkkokauppa
. Hiusverkko sivustoa ylläpitää yrittäjävetoinen Ntec Finland Oy, jolla on myös muita suomalaisia verkkokaupparatkaisuja, kuten Digishop, Akkukauppa, Kledjut ja MacPiste. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2020 1,8 miljoonaa euroa ja se työllistää 5-9 henkilöä.

Hiusverkko tuotteet ja palvelut
Hiusverkko verkkokaupasta löytyy hiustuotteet, kauneudenhoitotuotteet. Lisäksi myös miehille on omat parranajo ja parran hoitotuotteet sekä hiustuotteet. Hiustuotteiden valikoimassa on shampoot ja hoitoaineet sekä muotoilutuotteet. Lisäksi kaupasta löytyy välineet, kuten sakset, hiustenkuivaimet, suoristusraudat ja kihartimet, hiusharjat, hiustarvikkeet ja hiustenleikkuukoneet. Hiustenhoitoon löytyy myös matkalle tarvittavia hiusten aurinkosuojavoiteita ja orgaanisia luonnontuotteita arvostaville myös omat tuotteet, on saatavilla Hiusverkon kaupasta. Kauneudenhoitotuotteista löytyy karvanpoistotuotteet, ihonhoitoon laitteet, itseruskettavat, voiteet ja ripsien ja kulmien hoitotuotteet. Verkkokaupassa on myös terveystuotteita, kuten kasvosuojat, maskit, puhdistusliinat ja kehoanalyysivaa'at. Outlet sivuilta löytyvät vaihtuvat tuotteet hyvillä hinnoilla, jotka myydään pois kunnes varastot loppuvat.

Tuotteiden tilauksen voi tehdä joko verkkokaupasta tai puhelimitse numerosta 0207 55 90 66. Verkkokauppa suosittelee tuotteiden tilaamista verkosta. Lisäät tuotteet ostoskoriin ja siirryt kassalle maksamaan. Tuotteet toimitetaan Postin palveluilla ja toimitusmaksut ovat alkaen 2,95 euroa. Tilaukset toimitetaan heti kun ne on saatavilla noin 3 päivän sisällä. Tuotekohtaiset toimitusajat on näkyvillä tuotesivuilla. Verkkokaupan maksutapoina ovat Paytrailin maksupalvelut, joita ovat verkkopankit, luottokortit, klarnan eri maksutavat. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. 

Hiusverkon asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimella numerossa 0207 55 90 69, sähköpostilla osoitteeseen myynti@hiusverkko.fi ja verkkolomakkeella, jonka voi lähettää kotisivujen kautta. Verkkokaupasta löytyy kysymyksiä ja vastauksia tuotteisiin, myymälöihin, huoltoon, palautuksiin ja hyvityksiin sekä tilauksiin ja toimituksiin liittyen. Huoltoon voi olla myös yhteydessä puhelimitse numerossa 0207 55 90 62. Asiakaspalvelun aukioloaika on arkisin klo 9-18 ja lisäksi yhteydessä voi olla Digishop myymälöihin niiden ollessa auki. Myymälöitä on viisi ja ne sijaitsevat Helsingissä Arabianrannassa ja kauppakeskus Hertsissä. Espoon myymälä on kauppakeskus Sellossa, Tuusulan myymälä Hyrylässä ja Tampereelle kauppakeskus Duossa. Tarkemmat myymäläkohtaiset aukioloajat löytyvät kotisivuilta. 
 

Suositukset, valitukset ja vinkit Hiusverkko kaupalle
Millaista oli tehdä ostoksia Hiusverkko verkkokaupassa? Onko sinulla kokemuksia siitä? Jos on niin haluaisimme kuulla niistä. Olivatko tuotteet laadukkaita? Toimitettiinko ne nopeasti? Toimiko laitteiden huoltopalvelu? Suomiarvostelut sivuilla käyttäjät voivat antaa rehellisiä arvioita ja kommentteja eri toimijoista. Jätä sinäkin oma kommenttisi näille sivuille. Se on tärkeää ja auttaa muita kuluttajia, kun he tekevät kauppaa verkossa. Älä siis odota vaan kerro, miten Hiusverkko onnistui sinun kanssa? Muista lukea myös muiden käyttäjien kommentit.