SuomiArvostelut

  Arvostelut Hiusverkko

  Oletko herännyt tänään ja ajatellut, että uusi päivä uusi tukka? Hiustrendit vaihtelevat kausittain ja seuraavat elokuvatähtien siivittäminä uusia tyylejä. Vuosikymmenet näkyvät myös hiustyyleissä ja monet 80- ja 90-luvun tyylit ovat tehneet vahvan paluun. Hiusmuoti voi olla ajoittain myös todella villiä ja joskus on mukava revitellä täysin uudella tyylillä. Monet käyvätkin muuttamassa tyylinsä hiusmuotoilijalla ja sen jälkeen pitää selvittää, miten ylläpitää uutta tyyliä. Hiukset vaativat hoitoa ja myös uusi tyyli vaatii omat aineensa, joilla se pysyy kauniina pitkään. Erilaisia hiustuotteita voi ostaa kampaamoista ja kaupoista mutta myös netissä löytyy tänä päivänä hyvä valikoima tuotteita. Muun muassa Hiusverkko niminen verkkokauppa tarjoaa näitä tuotteita. Käymme tällä sivustolla läpi verkkokaupan toimintaa. Mitä tuotteita sieltä voi ostaa? Miten tilaaminen tapahtuu? Miten saa kysymyksiin vastauksia? Lisäksi voit lukea toisten kommentit ja arviot Hiusverkko verkkokaupasta.

  Tietoa Hiusverkko
  Hiusverkko verkkokauppa on laadukkaiden ja valikoitujen hiustuotteiden verkkokauppa

  . Hiusverkko sivustoa ylläpitää yrittäjävetoinen Ntec Finland Oy, jolla on myös muita suomalaisia verkkokaupparatkaisuja, kuten Digishop, Akkukauppa, Kledjut ja MacPiste. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja sen kotipaikka on Helsinki. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2020 1,8 miljoonaa euroa ja se työllistää 5-9 henkilöä.

  Hiusverkko tuotteet ja palvelut

  Hiusverkko verkkokaupasta löytyy hiustuotteet, kauneudenhoitotuotteet. Lisäksi myös miehille on omat parranajo ja parran hoitotuotteet sekä hiustuotteet. Hiustuotteiden valikoimassa on shampoot ja hoitoaineet sekä muotoilutuotteet. Lisäksi kaupasta löytyy välineet, kuten sakset, hiustenkuivaimet, suoristusraudat ja kihartimet, hiusharjat, hiustarvikkeet ja hiustenleikkuukoneet. Hiustenhoitoon löytyy myös matkalle tarvittavia hiusten aurinkosuojavoiteita ja orgaanisia luonnontuotteita arvostaville myös omat tuotteet, on saatavilla Hiusverkon kaupasta. Kauneudenhoitotuotteista löytyy karvanpoistotuotteet, ihonhoitoon laitteet, itseruskettavat, voiteet ja ripsien ja kulmien hoitotuotteet. Verkkokaupassa on myös terveystuotteita, kuten kasvosuojat, maskit, puhdistusliinat ja kehoanalyysivaa'at. Outlet sivuilta löytyvät vaihtuvat tuotteet hyvillä hinnoilla, jotka myydään pois kunnes varastot loppuvat.

  Tuotteiden tilauksen voi tehdä

  joko verkkokaupasta tai puhelimitse numerosta 0207 55 90 66. Verkkokauppa suosittelee tuotteiden tilaamista verkosta. Lisäät tuotteet ostoskoriin ja siirryt kassalle maksamaan. Tuotteet toimitetaan Postin palveluilla ja toimitusmaksut ovat alkaen 2,95 euroa. Tilaukset toimitetaan heti kun ne on saatavilla noin 3 päivän sisällä. Tuotekohtaiset toimitusajat on näkyvillä tuotesivuilla. Verkkokaupan maksutapoina ovat Paytrailin maksupalvelut, joita ovat verkkopankit, luottokortit, klarnan eri maksutavat. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

  Hiusverkon asiakaspalveluun

  voi olla yhteydessä puhelimella numerossa 0207 55 90 69, sähköpostilla osoitteeseen myynti@hiusverkko.fi ja verkkolomakkeella, jonka voi lähettää kotisivujen kautta. Verkkokaupasta löytyy kysymyksiä ja vastauksia tuotteisiin, myymälöihin, huoltoon, palautuksiin ja hyvityksiin sekä tilauksiin ja toimituksiin liittyen. Huoltoon voi olla myös yhteydessä puhelimitse numerossa 0207 55 90 62. Asiakaspalvelun aukioloaika on arkisin klo 9-18 ja lisäksi yhteydessä voi olla Digishop myymälöihin niiden ollessa auki. Myymälöitä on viisi ja ne sijaitsevat Helsingissä Arabianrannassa ja kauppakeskus Hertsissä. Espoon myymälä on kauppakeskus Sellossa, Tuusulan myymälä Hyrylässä ja Tampereelle kauppakeskus Duossa. Tarkemmat myymäläkohtaiset aukioloajat löytyvät kotisivuilta.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Hiusverkko kaupalle

  Millaista oli tehdä ostoksia Hiusverkko verkkokaupassa? Onko sinulla kokemuksia siitä? Jos on niin haluaisimme kuulla niistä. Olivatko tuotteet laadukkaita? Toimitettiinko ne nopeasti? Toimiko laitteiden huoltopalvelu? Suomiarvostelut sivuilla käyttäjät voivat antaa rehellisiä arvioita ja kommentteja eri toimijoista. Jätä sinäkin oma kommenttisi näille sivuille. Se on tärkeää ja auttaa muita kuluttajia, kun he tekevät kauppaa verkossa. Älä siis odota vaan kerro, miten Hiusverkko onnistui sinun kanssa? Muista lukea myös muiden käyttäjien kommentit.

  Hiusverkko
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hiusverkko

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hiusverkko luotettava yritys?

  Hiusverkko on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hiusverkko tarjoaa?

  Hiusverkko on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Kosmetiikka & Hygienia, Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Hiusverkko-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.