Oslo Skin Lab

Kaikki arvostelut

Oslo Skin Lab

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab on kollageenivalmiste, joka on maultaan neutraali ja jauhemainen ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Säännöllisen käytön kerrotaan auttavan lisäämään ihon kimmoisuutta, siloittamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä. Sen sanotaan auttavan myös vähentämän selluliittia ja sen muodostumista. Pakkaus sisältää 28 erillisesti pakattua annosta. Jauhe sisältää vain yhden ainesosan eli tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia. Lisäksi sen sanotaan olevan puhdas lisäaineista, rasvoista ja hiilihydraateista. 

Oslo Skin lab yrityksestä
Oslo Skin Lab on osa NutraQ-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtavia suoraan kuluttajille terveys- ja kauneustuotteita myyviä yrityksiä. Suomessa tuotteita jakaa NutraQ Oy. Yrityksellä on käytössä asiantuntijaorganisaatio, joka osallistuu tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksen missio on lisätä tietoisuutta ihon kunnon ja ravinnon välisestä yhteydestä. Se mitä syöt, vaikuttaa ihoosi yrityksen mukaan. Hyvä ihonhoito alkaa sisältäpäin. Siksi yritys tekee yhteistyötä eri asiantuntijoiden kanssa, jotta tuote olisi laadukas, tehokas ja puhdas. Oslo Skin Lab toimittaa kauneudenhoitotuotteita kestotilauksina. Jakelijana Suomessa toimii NutraQ Oy. Alihankkijoilla on tiukat vaatimukset, jotta asiakkaat voivat luottaa sekä tuotteiden että palvelun laatuun. Oslo Skin Lab toimii Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tsekeissä. 

Tuotteet ja palvelut
Asiakas saa Oslo Skin Lab asiakkaana pakkauksen kotiin toimitettuna joka kuukausi. Tuote on pakattu valmiisiin päiväannoksiin. Jäsen saa jokaisesta tuotepakkauksesta 30% säästöä ja toimitus on ilmainen. Tilauksen voi peruuttaa koska vaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Valmisteessa käytetyn Verisol-kollageenin ryppyjä vähentävä vaikutus on osoitettu kaksoissokkotutkimuksessa, johon on osallistunut 114 henkilöä. Siinä koehenkilö tai tutkimusta suorittava henkilö ei tiedä, kuka saa vaikuttavaa ainetta ja kuka saa lumelääkett. Koehenkilöt ovat olleet iältään 45-65 vuotiaita ja saaneet 2,5g verisol tai lumevalmistetta kerran päivässä 8 viikkoa. Sen jälkeen ryppyjen syvyys on mittausten mukaan vähentynyt keskimäärin 20,1%. Suositeltava päiväannos on yksi pussi. Sitä ei saa ylittää. Ravintolisä ei kuitenkaan korvaa terveellisiä elintapoja, monipuolista ruokavaliota tai lääkkeitä. Tuotteet toimitetaan kotiin kirjeenä tai maksikirjeenä. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Uusi lähetys lähetetään automaattisesti jatkossa tilaussopimuksessa sovitui välein. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sopivan tilausjakson sopimiseksi. Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan valmiiksi. Tuote maksetaan laskulla sen jälkeen, kun sen on toimitettu. Asiakkaan on oltava yli 18- vuotias. Ensimmäisen lähetyksen jälkeen on 14 päivän palautusoikeus.

Muuta
Kollageenijauhe on peräisin terveen nautaeläimen nahasta ja sitä saadaan karjateollisuuden sivutuotteena. Erityyppiset kollageenit vaikuttavat ihoon eri tavalla. Tyypin 1 kollageeni vaikuttaa ihoon ja tyypin 2 kollageeni niveliin. Sisäisesti nautittava kollageeni vaikuttaa kaikkialla kehossa kasvoissa ja muualla. Mutta lisäksi iho vaatii kosteuttavaa ja auringoltasuojaavaa voidetta pysyäkseen hyvässä kunnossa.  Yrityksen arvot ovat laadukkaat tuotteet, hyvälaatuiset ja toimivat raaka-aineet, hyvät tuotantotavat, asiantuntijoiden laadunvarmistus. Oslo Skin Lab tukee kestävää kehitystä. Tavoitteena on täysin kestävän kehityksen mukainen pakkausmateriaali vuoteen 2023 mennessä. Kaikki materiaalituotanto on toteutettava kansainvälisesti tunnustettujen ihmisoikeuksia, työoloja, ympäristöä ja korruptiota koskevien vaatimusten mukaisesti. Yritys on Ego-Lighthouse sertifoitu, joka on Norjan käytetyin ympäristöasioiden hallintajärjestelmä. Pakkauspahvit ovat FSC-merkittyjä, jolloin kaikki materiaalit ovat peräisin metsistä, joita hoidetaan tiukkojen sosiaalisten ja ympäristöstandardien mukaisesti ja joiden noudattamista valvoo kolmas osapuoli. 

Vinkit, suosittelut, valitukset
Oletko Oslo Skin Labin asiakas? Oletko ollut tyytyväinen tuotteeseen? Millaisia kokemuksia sinulla on tuotteista ja palvelusta? Kuinka pitkään olet ollut asiakkaana? Harkitsetko tuotteen kokelemista? Kerro meille täällä , mitä mieltä olet tuotteen toimivuudesta. Voit auttaa samalla muita mahdollisia asiakkaista tekemään omia ostopäätöksiä oikeisiin kokemuksiin perustuen.