SuomiArvostelut

  Arvostelut Original by Elma

  Kiinnostaako sinua tuoksukynttilät, jotka ovat valmistettu myrkyttömästi, luonnonmukaisesti ja ympäristöystävällisesti? Haluatko kynttilän omalla etiketillä joko itsellesi tai lahjaksi? Etsitkö kynttilöitä, joissa on käytetty eteerisiä öljyjä? Original By Elma voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Original By Elmasta
  Tämä verkkokauppa myy luonnonmukaisesti, vegaanisia ja aromaattisia kynttilöitä verkon välityksellä. Elman kaikki kynttilät tehdään mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja käsityönä, niin pystyy varmistamaan, että tuotanto noudattaa yrityksen arvoja jokaisessa vaiheessa. Sen yritystunnus on 2915827-4 (YTJ) ja sen postitusosoite on rekisteröity Lyytikkäläntie 54 35300, Orivesi. Yrityksen perustamisvuosi on 2018. Verkkokaupan ja yrityksen sähköpostiosoite on originalbyelma@gmail.com ja puhelinnumero 0445333591.

  Original By Elman tuotteet ja palvelut
  Original By Elman kynttilöissä käytetään 100% luonnonvahaa, eikä mukaan ole laitettu mitään jatkeaineita. Yritys haluaa tukea vastuullista soijan tuotantoa ja siksi sen soijakynttilöissä on käytetty Pohjois-Amerikkalaista soijavahaa, jota tuotetaan sademetsiä leikkaamatta. Original by Elman kynttilöiden sydänlangat on luotu puhtaasta puuvillasta sekä paperista. Lisäksi niissä ei ole käytetty kemikaaleja. Lisäksi sydänlankoja ei ole valkaistu eikä käsitelty käyttämällä klooria. Elman tuoksut ovat eteerisiä öljyjä, jotka ovat jalostettu alkuperäisistä luonnosta tulevista lähteistä. Eteeriset öljyt saattavat sopia esimerkiksi hajusteyliherkille. Kynttilöitä voi käyttää myös aromaterapiassa. Original by Elma ei ole löytänyt vielä sellaisia väriaineita, jotka olisivat pitkälti myrkyttömiä eivätkä haittaisi palamisprosessia, joten siksi kynttilöitä ei ole värjätty. Pienet sävyerot johtuvat vahan ja eteeristen öljyjen omista luonnollisista väreistä. Original By Elma käyttää kynttilöissään muun muassa seuraavia eteerisiä öljyjä, kuten limestä, pelargonista, piparmintusta, laventelista, setristä, greipistä ja sitruunaruohosta. Palvelusta voi myös tilata kynttilöitä omalla etiketillä. Lisäksi verkkokaupsta saa ostettua kynttilöitä, jotka on tehty rapsivahasta, katajalehdosta ja niiden palamisajat ovat 45, 20 ja 5 tuntia. Myös Suomi-kynttilät ovat tehty katajasta. Lisäksi verkkokaupassa myydään kausikynttilöitä, kuten kanelin ja bergamotin eteeristen öljyjen mausteisilla tuoksuilla tai neilikan ja appelsiinin eteerisistä öljyistä valmistetuilla kynttilöillä. Aromaterapiakynttilöitä löytyy viidellä eri laadulla, kuten 1) Puhti: bergamotin, appelsiinin ja eukalyptuksen eteerisille öljyille perustuva kynttilä. 2) Harmonia-kynttilät tuoksuvat pelargonin ja laventelin eteerisille öljyille 3) Uni-kynttilä tuoksuu laventelin ja setripuun eteerisille öljyille 4) Uusi alku -kynttilä tuoksuu greipin ja sitruunaruohon eteerisille öljyille 5) Päämäärä-kynttilä tuoksuu limen ja piparmintun eteerisille öljyille.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Original By Elmasta

  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Verkkokauppa.com Q4'19: Profiilikuva muuttumassa

  Original by Elma
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Original by Elma

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Original by Elma luotettava yritys?

  Original by Elma on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Original by Elma tarjoaa?

  Original by Elma on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on .

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Original by Elma-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.