Molniya

Kaikki arvostelut

Molniya

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Molniya

Sosiaalinen media on vahva työkalu, joka innoittaa nykypäivän nuorisoa ja luo koko ajan uusia trendejä. Esimerkiksi perinteisten rannekellojen suosio on kasvanut sosiaalisen median avulla suureksi ilmiöksi. Rannekellot ovat jälleen muodissa ja monet suuntaavat verkkoon erilaisiin rannekellojen verkkokauppoihin ostamaan muodikkaita kelloja. Suomessa rannekellojen suosio on vasta kasvussa ja se ei ole vielä niin suurta kuin muualla Euroopassa. Mistä rannekelloja kannattaisi ostaa? Tätä voi selvittää lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia erilaisista kelloista ja verkkokaupoista. Toisen käyttäjän kirjoittama arvostelu on hyvä tapa selvittää, onko kauppa luotettava ja toimiva. Kerromme Suomiarvostelut sivuilla erilaisista yrityksistä ja annamme niistä lisätietoja, päätöksenteon tueksi. Tällä sivulla kerromme Molniya verkkokaupasta ja sen tuotteista. Kerromme myös, miten voit tilata tuotteita ja miten olet yhteydessä Molniya asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Näiden tietojen jälkeen sinun on helpompi tehdä päätös, haluatko ostaa tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

Tietoa Molniya
Molniya on Venäläinen kellojen valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1947, jolloin yritys on perustettu. Yritys valmistaa korkealaatuisia kelloja sekä ajanmittauslaitteita ja heidän nimensä Molniya yhdistetään luotettavuuteen, tarkkuuteen ja heillä on hyvä maine. Kellot on suunniteltu ilmailuun ja ne kestävät äärimmäisiä lämpötiloja ja iskuja sekä ne ovat palvelleet Venäjän ilmailuteollisuutta vuosikymmenien ajan. 

Tuotteet ja palvelut Molniya
Molniya verkkokaupasta voit ostaa laajasta valikoimasta tuotteita. Valikoimasta löytyy niin rannekelloja kuin pöytä- tai seinäkelloja sekä niiden lisätarvikkeita. Rannekelloja voit valita useasta eri kokoelmasta kuten Tank, ACHS, Etude, Hyron, Baikal, Energy ja paljon muita malleja. Pöytäkelloissa on upeita kelloja, jotka ovat todella yksityiskohtaisella suunnittelulla ja mekanismeilla varustettuja taideteoksia. Pöytäkellot ovat saatavilla pyynnöstä ja niitä ei voi suoraan ostaa verkkokaupasta vaan ne valmistetaan tilauksesta. Tarvikkeissa on saatavilla erilaisia rannekkeita metallisista nahkaisiin rannekkeisiin. Molniya verkkokaupasta on mahdollista tilata myös huolto kellolle. Verkkokauppa suosittelee, että kelloa ei huolleta itse vaan se kannattaa lähettää huollettavaksi Molniya huoltopalveluun. Huoltopalveluita on useissa maissa Euroopassa, jonne kellon voi lähettää.

Rannekelloja voi ostaa verkkokaupasta lisäämällä haluamansa kellon ostoskoriin. Verkkokaupassa voi tuotteet tilata suoraan kotiin ja yli 119 euron toimitukset toimitetaan ilman toimitusmaksuja. Pienempiin tilauksiin lisätään toimitusmaksut. Toimitustietojen täyttämisen jälkeen voi siirtyä maksamaan tilauksen. Maksuvaihtoehtoja verkkokaupassa on luottokortit, Apple Pay, Google Pay ja Samsung Pay sekä useat muut maksutavat. Verkkokaupassa on myös asiakaspalvelu osio, jossa voi olla yhteydessä asiakaspalveluun verkkolomakkeen, puhelin tai chatin välityksellä. Jokaisella osastolle löytyy oma yhteys numero, riippuen mitä asia koskee. Lisäksi halutessaan voi antaa palautetta tuotteista tai verkkokaupasta eri sosiaalisen median alustojen kautta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Molniya
Oletko ajatellut ostaa itsellesi trendikkään rannekellon? Oletko ehkä ostanut Molniya rannekellon? Jos olet niin me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksistasi. Onko kello ollut niin laadukas kuin luvattiin? Saitko tuotteet tilattua helpolla ja oletko tarvinnut asiakaspalvelun apua hankinnan yhteydessä. Tällaiset palautteet kiinnostavat ja auttavat toisi käyttäjiä kun he tekevät ensimmäistä ostopäätöstä. Voit myös itse käydä lukemassa toisten käyttäjien palautetta ja kokemuksia Molniya yrityksestä. Sivuillamme voit myös vertailla samankaltaisia yrityksiä. Vertaileminen kannattaa ja sen avulla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat tuotteet ja palveluntarjoajat. Suosittelemme myös, että käytä verkkokaupassa lukemassa tarkoin kaikki käyttöehdot sekä takuuehdot. Kalliissa tuotteissa on tärkeää, että niissä on myös selkeät ja hyvät takuuehdot, jos jotain tapahtuu tuotteelle kuljetuksen tai käytön aikana. Jätät siis omat kommenttisi verkkosivuillemme tai lue toisten käyttäjien kommentit.