Hyvinvoinnin

Kaikki arvostelut

Hyvinvoinnin

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Hyvinvoinnin

Kehosi terveenä pitäminen on erittäin tärkeää. Jokainen paikka, jossa vierailet, ei ole terveellinen ja rentouttava ja saatat kohdata asioita, jotka saattavat aiheuttaa harmia kehollesi. Myös ikääntyminen voi olla tekijä, joka voi vaikuttaa kehosi suorituskykyyn. Kiireisen jokapäiväisen elämämme takia emme kiinnitä paljon huomiota kehoomme ja siksi joskus kehostamme puuttuu tarvitsemamme ravinteet ja muut vitamiinit. Siinä tapauksessa, että haluat pitää kehosi kunnossa, voit saada apua yrityksiltä kuten Hyvinvoinnin. Hyvinvoinnin myy laajinta valikoimaa luonnollista kosmetiikkaa, vitamiineja ja monia muita välttämättömiä, luonnollisia ja orgaanisia tuotteita. Mutta tarjoaako tämä yritys laadukkaita tuotteita hyvin tunnetuilta merkeiltä? Tarjoavatko he tuotteita, jotka ovat kohtuullisen hintaisia ja reilusti hinnoiteltuja? Kuinka pitkään joudut odottelemaan tilaamaasi tuotetta? Kuinka hyvin heidän ravinnolliset tuotteensa toimivat? Onko heidän sivustollaan asiakaspalvelu? Ovatko he ystävällisiä ja auttavaisia kun koetat pyytää apua tilauksesi kanssa? Opi kaikki tarvitsemasi tästä yrityksestä lukemalla arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet Hyvinvoinnin palveluita.

Tietoa Hyvinvoinninsta
Hyvinvoinnin on vuonna 2004 perustettu suomalainen verkkokauppa. He myyvät tuotteita, jotka auttavat ihmisten hyvinvointia ja ekologista elämäntapaa. Hyvinvoinnin on viides arvostetuin verkkokauppa Suomessa. He lupaavat tarjota asiakkailleen parasta verkkopalvelua, ja he myyvät yli 6 000 tuotetta kuten monia luonnollisia tuotteita, vitamiineja, luonnollista kosmetiikkaa, orgaanisia tuotteita, urheiluravinteita, tuotteita painonhallintaan ja ekologisia kodin siivousaineita yli 400 eri merkiltä, jotka ovat valittu eettisesti ja ekologisesti asiakkaiden eduksi. Heidän tuotteiden valikoimaan sisältyvät merkit kuten Puhudas, Bioteekki, Solgar, Urtekram, Foodin, Madara ja heidän luotettavilta ja kuuluisilta merkeiltä.

Hyvinvoinnin palvelut
Hyvinvoinnin tarjoamien tuotteiden ylellinen määrä voidaan löytää heidän sivustoltaan, josta voit tilata haluamasi tuotteet. He tarjoavat ilmaisen toimituksen yli 89 euron tilauksiin ja ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 129 euron tilauksiin. He tarjoavat myös monia eri maksutapoja kuten PayPal, MasterCard, VISA, Nordea, S-Pankki, Aktia, Klarna, Handelsbanken, Danske Bank ja muita, jotta tilauksesi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. He toimittavat tuotteesi palveluiden kuten GLSän, Postin, Matkahuollon ja Logitrailin kautta, joten voit vapaasti valita palvelun, joka sopii sinulle parhaiten. Kaikilla Hyvinvoinnin tuotteilla on 14 päivän palautusaika tilauksen vastaanottamisesta. Yritys sallii sinun palauttaa tuotteet täysin ilmaiseksi Postin tai Matkahuollon kautta. Hyvitys tehdään käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit tilauksen maksamiseen 14 päivän sisällä siitä, kun tuote saapuu takaisin heille.

Heillä on myös asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä 24 tuntia päivässä ja 7 päivää viikossa. He tarjoavat apua suomeksi ja selvittävät ongelmasi tai kysymyksesi nopeasti. Voit myös ottaa heihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos tämä on mukavampi vaihtoehto sinulle. Hyvinvoinnilla on myös blogi, joka julkaisee aiheita kuten reseptejä herkulliseen minttusuklaakakkuun tai Snickers-pirtelöön. Löydät myös ajankohtaisia aiheita kuten miksi sinun tulisi juoda enemmän smoothieita, N-asetyylikysteiinin terveyshyödyt, muoviroskan vähentämisestä ja monesta muusta. Voit myös löytää yrityksen Facebookista ja Instagramista, jossa voit vuorovaikuttaa heidän ja yhteisön jäsenten kanssa. Jos etsit aina uusimpia tuotteita ja muita promotionaalisia tarjouksia, joita yritys tarjoaa, voit tilata Hyvinvoinnin uutiskirjeen. Voit tilata uutiskirjeen antamalla heille sähköpostiosoitteesi.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Onko Hyvinvoinnin yksi tuotteista jo kotonasi? Sitten voit auttaa meitä kertomalla kokemuksestasi. Kerro mielipiteestäsi ja ajatuksistasi koko prosessista jättämällä arvostelu. Oliko yrityksen sivustolla etsimäsi tuote? Oliko heillä tarpeeksi laaja valikoima, jota selata? Kuinka hyvin heidän tuotteensa oli pakattu kun vastaanotit ne? Jouduitko maksamaan palautuksesta itse jos et ollut tyytyväinen tuotteeseesi? Millainen heidän asiakaspalvelunsa oli? Olivatko he ystävällisiä? Kerro meille kaikki Hyvinvoinnista!

Entä jos etsit kuitenkin hieman eriliaisia tuotteita? Vieraile tällä sivulla!