SuomiArvostelut

  Arvostelut Hajuvesi.fi

  Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttää aikaa laittautumiseen ainakin joskus. Mutta mistä löydät parhaat hajuvedet ja kosmetiikan verkossa? Olemassa on niin monta verkkokauppaa, merkkiä, jälleenmyyjää ja tavarataloa, että joskus on vain hankalaa päättää paikka, josta löydät kaiken haluamasi ja joka on rahan käyttämisen arvoinen paikka. Yksi paikka, joka erikoistuu hajuvesien myyntiin, on Hajuvesi.fi. Mutta millaisia hajuvesiä he myyvät? Mitä voidaan sanoa toimitusajasta? Millaista asiakaspalvelua voit odottaa heiltä, ovatko he töykeitä vai aidosti ystävällisiä kun tarvitset apua missä vain asiassa? Lue arvosteluja, jotka ovat kirjoittaneet asiakkaat, jotka ovat jo kokeilleet Hajuvesi.fin sivustoa, asiakaspalvelua ja tuotteita. Voit saada heiltä selville kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ja voit itse päättää, onko sivusto sopiva sinulle.

  Tietoa Hajuvesi.fistä

  Hajuvesi.fi on verkkokauppa, jonka harjoittaa Parfym Sverige AB vuodesta 2005 alkaen, ja se erikoistuu hajuvesien myyntiin, mutta löydät sivustolta myös hiusten- ja ihonhoitoa sekä meikkejä. Sivusto on yksi johtavista kauneudenhoitotuotteiden jälleenmyyjistä ja on onnistunut keräämään yli 700 000 asiakasta julkaisunsa jälkeen. Kun puhutaan hajuvesistä, he myyvät huippumerkkejä, kuten Hugo Boss, Guess, Versace, Calvin Klein, Lacoste, Diesel, Escada, Juicy Couture ja Armani. Hajuvesiä on myös monelta eri kuuluisuuden henkilöltä, kuten Ariana Grandelta, Britney Spearsilta, Jennifer Lopezilta, Katy Perrylta ja One Directionilta.

  Hajuvesi.fistä löydät myös hiustenhoitoa, kuten hiustenkäsittelyaineita, seerumeita, shampoita, hoitoaineita ja hiusmaskeja muun muassa merkeiltä Wella, Moroccanoil, ja Olaplex. Ihonhoidonkategoriasta löydät seerumeita, öljyjä, kosteutusrasvoja ja auringonsuojia muun muassa merkeiltä Exuviance ja Medik8. Meikeistä sen sijaan löydät meikkivoiteita, puutereita, ripsivärejä, huulipunia, luomivärejä ja monia muita muun muassa merkeiltä Lumene, Max Factor, L'oréal, Maybelline, Sensai, Estee Lauder, Shiseido, NYX Professional Makeup ja Lancome.


  Videolla näet Hajuvesi.fin mainoskampanjan.

  Hajuvesi.fin palvelut

  Hajuvesi.fi on täysin digitaalinen kauppa, joten pääset käsiksi heidän tuotteisiinsa tilaamalla ne verkosta. He lupaavat nopean toimituksen 2-5 päivässä ja tilaukset, jotka on asetettu sinä päivänä ennen klo 14.00, lähetetään samana päivänä. Kuten muissakin verkkokaupoissa, voit tehdä palautuksen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jos tuotteet ovat käyttämättömiä. Sivusto lähettää sinulle palautuslapun, jolla saat lähetettyä tuotteet takaisin heille täysin ilmaiseksi, joka on mahtavaa! Jos Hajuvesi.fi ei kuitenkaan hyväksy palautusta, koska tuotteet on avattuja tai käytettyjä, he veloittavat 10€:n toimitusmaksun.

  Hyvä asia tästä verkkokaupasta on se, että paketit lähetetään tavarakirjeenä ja tuodaan suoraan postilaatikkoosi, jos se suinkin vain mahtuu. Muussa tapauksessa paketit voidaan hakea lähimmästä postistasi. Postitusmaksu on normaalisti 3,95€. Hajuvesi.fin asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin, ja he lupaavat vastata vuorokaudessa arkisin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit

  Oletko koskaan tilannut hajuvesiä tai muuta kosmetiikkaa Hajuvesi.fistä? Onko siitä ehkä tullut säännöllinen paikka shoppailla hajuvesiä, vai oletko vain kasuaali asiakas? Haluamme kuulla kaiken, mitä ajattelet tästä yrityksestä. Kuinka nopeasti tilauksesi ilmestyi kotiovellesi tai lähimpään postiin? Tuoksuiko hajuvesi siltä, miltä kuvittelit sen tuoksuvan? Olivatko tuotteet täysin aitoja ja laadukkaita? Auttoivatko seerumit ja öljyt ihoasi? Auttoiko asiakaspalvelu sinua tarvittaessa, olivatko he ystävällisiä? Kirjoita asiakaspalaute tälle sivustolle ja kerro kokemuksestasi, mielipiteesi ja arviostasi tästä yrityksestä. Arviosi saattaa hyvinkin auttaa muita päättämään ja saamaan idean siitä, mitä odottaa sivustolta ja sen tuotteilta.

  Kuinka laadukkaat hajuvedet ja muut kosmetiikkatuotteet ovat Hajuvesi.fillä? Lue arvioita tästä yrityksestä, joka myy ylellisiä ja kuuluisuuden henkilöiden kanssa tehtyjä hajuvesiä ja ammattilaisten käyttämiä hiustenhoitotuotteita.

  Hajuvesi.fi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Nopea toimitus

  Tuotteet tuli nopeasti. Kilpailukykyiset hinnat. Kiitos

  : Eeva Lohilahti11-09-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Hajuvesi.fi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Hajuvesi.fi luotettava yritys?

  Hajuvesi.fi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Hajuvesi.fi tarjoaa?

  Hajuvesi.fi on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  ;Fikk du et positivt inntrykk av tilbakemeldingene og anmeldelsene? Om ja kan du registrere en bestilling på Hajuvesi.fi's side med sikkerhet. Om kan du finne mange andre merker og selskaper å velge mellom på vår side!""