Designlite

Kaikki arvostelut

Designlite

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Designlite

Kodin ilmettä voi uudistaa monin eri tavoin. Yksi parhaista keinoista piristää asunnon yleisilmettä on uusien valaisimien ostaminen. Valaisimet ja lamputhan kirkastavat huoneiden ilmettä aivan kirjaimellisesti! Ehkä sinäkin parhaillaan mietit uuden lampun ostamista? Kiinnostavatko sinua erityisesti design-valaisimet? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, Designlite-verkkokauppa saattaa kiinnostaa sinua. Tältä sivulta löydät kokoamme tiedot tästä yrityksestä ja mikä parasta, asiakkaiden rehellisiä arvioita yrityksen tuotteista ja palveluista. Niistä on sinulle varmasti hyötyä ostopäätöstä tehdessäsi! 

Designlite - Tietoa yrityksestä
Designlite on tanskalainen design-valaisimien verkkokauppa. Yrityksellä on oma suomenkielinen verkkokauppa ja lisäksi verkkokaupat Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Designliten showroom sijaitsee Holstebron kaupungissa Tanskassa. Yrityksellä on yli 35 vuoden kokemus valaisimista tämän fyysisen liikkeensä kautta. Siirtyminen verkkomyyntiin oli tästä seuraava luonteva askel. Yrityksellä on henkilökuntaa Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Designlite myy usean eri merkin valaisimia. Designliten henkilökunta kuvailee itseään valaisin-nörteiksi, koska ovat valaisimien kokeneita asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti.   

Designlite tuotteet
Designlite on erikoistunut erilaisiin merkkilamppuihin ja design-valaisimiin. Kaupan valikoimasta löytyy hyvin monia eri tuotemerkkejä, esimerkiksi Le Klint, Tom Dixon, Lindby, Pandul, Nordlux, Anglepoise ja monia muita. Designlite on näiden merkkien virallinen ja auktorisoitu jälleenmyyjä. Kaupan valikoimaan kuuluu kaikenlaisia lamppuja: kattovalaisimia, jalkalamppuja, pöytälamppuja, valoköynnöksiä, kohdevalaisimia, ulkovalaisimia ja niin edelleen. Designlite myy monia ikonisia valaisimia, esimerkiksi Louis Poulsenin PH valaisita ja Verner Pantonin Panthella valaisinta. Lisäksi Designlite myy myös valonlähteitä eli erilaisia hehkulamppuja. Valikoimaan kuuluu hehku-, LED-, halogeeni- ja loisteputkilamppuja sekä laaja valikoima lamppujen varaosia. 

Designlite palvelut 
Jos sinun ei ole mahdollista vierailla Designliten fyysisessä Tanskan liikkeessä, voit tilata Designliten valaisimia yrityksen verkkokaupasta. Verkkokauppa on suomenkielinen ja tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina. Voit etsiä valaisimia niiden tyypin mukaan ja selata esimerkiksi jalkalamppuja, riippuvalaisimia, pöytävalaisimia, ulkovalaisimia ja niin edelleen. Vaihtoehtoisesti voit tarkastella eri tuotemerkkien tai eri suunnittelijoiden lamppuja. Designlite lupaa tarjoavansa asiantuntevaa palvelua. Kaupan asiakaspalveluun saa yhteyttä kahden eri kanavan kautta. Voit joko soittaa asiakaspalveluun arkisin maanantaista perjantaihin tai lähettää sinne sähköpostia. Sähköposteihin luvataan vastata arkipäivinä 24 tunnin kuluessa. Verkkosivuilla voi myös liittyä Designliten uutiskirjeen tilaajaksi. Kun liityt tilaajaksi, saat lahjana alennuskoodin verkkokauppaan. 

Toimitus ja palautukset
Jos teet tilauksen Designliten verkkokaupassa ennen klo 14, tilauksesi käsitellään vielä saman päivän aikana, tietenkin sillä ehdolla, että tilaamasi tuotetta on sillä hetkellä varastossa. Käsittelyn jälkeen tilausten arvioitu toimitusaika on noin 3 - 5 arkipäivää. Voit seurata tilauksesi etenemistä tilauksen yhteydessä saatavan linkin kautta. Designlite tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen, kun tilauksen arvo ylittää tietyn summan. Verkkokaupasta tilatuille tuotteille luvataan 100 päivän palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa verkossa, tilauksen yhteydessä saadun linkin kautta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, täysin ehjä ja sen mukana tulee olla myös tuotteen alkuperäispakkaus. 

Designlite - Arvioita, vinkkejä ja kokemuksia
Näyttäviä kattovalaisimia, upeita jalkalamppuja, kiinnostavia pöytävalaisimia ja houkuttelevia ulkovaloja - Designliten valikoimasta löytyy kaikkia näitä. Mutta millaisia tuotteet ovat laadultaan ja miten yrityksen verkkokauppa toimii käytännössä? Saako asiakaspalveluun tarpeen vaatiessa yhteyttä tarpeeksi nopeasti? Entä jos haluat palauttaa tuotteesi - miten palautusrumba sujuu käytännössä? Me tiedämme, kuinka tärkeitä tällaiset kysymykset ovat, kun olet tekemässä ostopäätöstä. Jos sinulla on omaa kokemukset Designliten tuotteista ja palveluista, me toivommekin, että käytät pari minuuttia kirjoittaaksesi arvostelun kokemuksestasi. Arvostelusi auttaa muita käyttäjiä muodostamaan kokonaiskuvan Designliten palveluista ja tekemään itselleen parhaan ostopäätöksen. Kiitos avustasi!