SuomiArvostelut

  Arvostelut Dentaworks

  Arvostelut DentaWorksista

  Jokainen varmaan pystyy oman maalaisjärkensä ja kokemuksensa perusteella sanomaan, että valkoiset hampaat luovat erinomaisen ensivaikutelman. Onhan olemassa sanonta siihen liittyen, että hevoset arvioidaan hampaiden perusteella. Tai ainakin rumat, ruskeat tai peräti puuttuvat hampaat luovat täysin päinvastaisen vaikutelman, jolloin melkein tuntee repulsiivisuutta toista kohtaan. Mikäli kiinnostaa valkoiset hampaat ja niiden hankkiminen, eikä haluta maksaa kalleista valkaisuhoidoista, niin kenties DentaWorks tarjonnee siihen vastauksen. Mutta, kuinka hyvin valkaisutuotteita tarjoava pitää sanansa? Onko niiden tuotteet todettu toimiviksi vai onko ne peräti sekundaa? Lue muiden käyttäjien arvioita DentaWorksista, niin arvio tulee olemaan lähempänä totuutta, kun löytyy itse kokemukseen ja tuloksiin perustuvia arvioita, eikä vain valkoisen hymyn kera tehtyjä myyntipuheita.

  DentaWorksista
  DentaWorks on yksityinen yritys ja toimija, joka on erikoistunut tarjoamaan kotona käytettäviä hampaiden valkaisumenetelmiä iästä ja sukupuolesta riippumatta, jotta saisi valkoiset hampaat. Yritys tulee Ruotsista ja on toiminut markkinolla lähes vuosikymmenen ajan myyden valkaisuun liittyviä tuotteita.

  DentaWorksin tuotteet ja palvelut

  DentaWorks ja sen suomalainen sivusto nimeltään hampaidenvalkaisu.com tarjoaa nimensä mukaisesti siis hampaiden valkaisua ja siihen sisältyviä tuotteita, joiden tarkoituksena on antaa, palvelun motton mukaan “hammaslääkäritason valkaisun mukaiset valkoiset hampaat”. Se onnistuu palvelun mukaan kotona, kliinisesti testatulla formulalla 10 vuoden tuotekehityksen jälkeen, ja se on PH-arvoltaan neutraali, peroksidivapaa. Itse tuote sisältää ja tulee: Dentaworks-valkaisugeelituubilla, 20 ml (jopa 56 hampaiden valkaisuhoitoa), 3:lla pehmeällä hammasalustalla, joka on BPA-muovivapaa, hammasalustakotelolla, hampaiden valkoisuuden näyttävällä indikaattorilla ja käyttöohjeilla.
  Itse tuote sisältää seuraavia aineosia: Glyseriini (kasvis), natriumbikarbonaatti, Aqua, ftaali-imidoperoksi-kaproiinihappo, ksylitoli, selluloosakumi, mentolin makuinen, Poloxamer, natriumlaureyylisulfaatti ja sitruunahappo. Tuotesivusto tarjoaa myös sen valkaisun jälkeen käytettävää Dentaworksin hampaidenvalkaisukynää, joka on henkilöille, jotka ovat suorittaneet valkaisun jo aiemmin ja jotka haluavat poistaa uudet värjäytymät nopeasti ja yksinkertaisesti, valkaista joko joitakin tiettyjä hampaita tai päästä käsiksi hankaliin paikkoihin. Sekin hampaidenvalkaisugeeli on palvelun sanojen perusteella kymmenvuotisen tutkimustyön pH-neutraali ja peroksiditon tuotos. Tämä geeli laitetaan suoraan hampaille tietyllä asiaan kuuluvalla siveltimellä, jolla yltää hankalimpiin paikkoihin. DentaWorks-sivusto tarjoaa myös uutiskirjeen ja palautelaatikon arvioita varten. Lisäksi palvelussa voi lukea muutaman blogijulkaisun hampaiden valkaisuun liittyvästä ja siitä, miten itse valkaisuprosessi hoituu. DentWorksista löytyy asiakaspalvelusähköposti: info@dentaworks.com ja sen postitusosoite sijaitsee Ruotsissa: Dentaworks, Drottninggatan 13, 25221 Helsingborg, Ruotsi. Löytyy myös yhteydenottolaatikko, mikäli ei halua sähköpostitse ottaa yhteyttä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit DentaWorksista
  Löysitkö kaiken tarpeellisen valkaisua tarjoavasta yrityksestä? Oliko itse valkaisu riittävän hyvää? Toimiko valkaisutuote nopeasti ja sujuvasti? Vastasiko sekä tuote että palvelu kaikkiin kysymyksiisi koskien valkaisua ja siihen sisältyvistä varotoimenpiteistä ja antoi vieläpä valkoisen hymyn? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä valkaisua tarjoavasta sivustosta, koska se on ensiarvoisen tärkeätä uusia käyttäjiä kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen valkaisuun. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin DentaWorksia aikovat tietävät, kannattaako heidän sijoittaa valkoisempaan hymyyn.

  Funkar iWhite 2 tandblekning? Recension

  Dentaworks
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Dentaworks

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Dentaworks luotettava yritys?

  Dentaworks on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Dentaworks tarjoaa?

  Dentaworks on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Dentaworks-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.