Domain247

Kaikki arvostelut

Domain247

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

Domain247

Oman verkkosivun tai blogin perustaminen on tänä päivänä suosittua ja monet tekevät sen kertoakseen omista harrastuksista, työstä tai muusta asiasta. Monet ansaitsevat blogeilla tai verkkosivuilla lisätuloja ja osa pystyy tekemään sitä kokopäiväisenä työnä. Haluaisitko sinä tienata lisätuloja omalla blogilla? Oman blogin perustaminen ei ole enää hankalaa ja se ei vaadi ohjelmointiosaamista. Oman blogin tai verkkosivun voi perustaa helposti ja sitä varten tarvitsee myös verkkotunnuksen sekä palveluntarjoajan, jossa omaa verkkotunnusta ja sivustoa voi säilyttää. Tällainen palvelu on nimeltään Hosting-palvelu ja niitä tarjoavia yrityksiä on verkossa todella paljon. On ehkä hankala tietää, minkä yrityksen valitsee ja sitä varten voi lukea toisten käyttäjien kokemuksia erilaisista hosting- palvelua tarjoavista yrityksistä. Tällainen arvostelu on hyvä tapa selvittää, millainen yritys on kyseessä. Voit myös tutustua tällä sivulla Domain247 yritykseen, joka tarjoaa Hosting-palveluita, Kerromme sinulle, miten voit ostaa palveluita ja miten olet yrityksen asiakaspalveluun yhteydessä, jos sinulla tulee kysyttävää. Näiden tietojen jälkeen voit päättää haluatko valita Domain247 sinun palveluntarjoajaksi.

Tietoa Domain247
Domain247 on täysin suomalainen palvelu ja sen tarjoaa Frak Ltd yritys, jonka kotipaikka ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja se työllistää kaksi henkilöä. Yrityksellä on useita erilaisia verkkopalveluita, joita se myy Domain247 lisäksi. Yritys kuuluu lisäksi kotimaiseen Moment Ventures -konserniin. Se työllistää 300 henkilöä asiakaspalvelun, rahoituksen, perinnän ja ICT:n tehtävissä.

Tuotteet ja palvelut Domain247
Domain247 tarjoaa asiakkailleen Hosting-palvelua ja kodin heidän verkkosivuilleen. Domain247 webhotelli on tarjolla kaikille olit sitten harrastaja, bloggaaja, freelancer tai yrittäjä. Voit myös hankkia palvelun kautta itsellesi Microsoft 365 palvelun. Domain247 välittää myös verkkotunnuksia, jotka voi helposti hakea palvelun avulla. Webhotelleista löydät useita erilaisia paketteja, joissa pakettien kuukausihinnat vaihtelevat sen mukaan, miten paljon levytilaa ja liikennöintiä tarvitset itsellesi. Halvin minipaketti on 1,23 euroa kuukaudessa ja kallein business paketti 17,45 euroa kuukaudessa. Voit myös hankkia itsellesi Wordpress webhotellin, jossa on tarjolla erilaisia paketteja ja hinnat kasvavat levytilan ja nopeuden kasvaessa. Microsoft paketteja voi myös valita tarpeen mukaan riippuen siitä, haluaako perusversion tai yritykselle räätälöidyn Business version.

Tuotteet voi ostaa verkkokaupasta valitsemalla itselleen haluamansa paketin ja tilaamalla paketin. Ennen tilauksen viimeistelyä tulee valita verkkotunnus, johon webhotelli liitetään. Jos ei omista vielä omaa domain tunnusta, sen voi itselleen etsiä vapaan tunnuksen ja rekisteröidä sen samalla käyttöön. Sama palvelu toimii Wordpress webhotellia ostettaessa. Microsoft pakettia valittaessa valitaan haluttu laskutusjakso, jonka jälkeen voi siirtyä maksamaan tilausta. Verkkopalvelussa voi maksaa verkkopankkien avulla tai pankki- ja luottokorteilla. Ensimmäisellä kerralla palvelua ostettaessa pitää palvelu maksaa heti, jotta sen saa käyttöön ja myöhemmistä maksuista toimitetaan laskut, jotka voi maksaa laskutusajan puitteissa. Domain247 asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeen avulla, sähköpostilla tai puhelimella. Asiakaspalvelu on avoinna 24/7 ja sieltä saa vastauksen avoimiin kysymyksiin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Domain247
Onko sinulla oma blogi ja hosting-palvelu käytössä? Oletko ostanut palvelun Domain247 palveluntarjoajan kautta? Me SuomiArvostelut sivuilla arvostamme sinun palautettasi. Kun kerrot omista kokemuksista voit auttaa toisia käyttäjiä tekemään hyviä päätöksiä, kun he valitsevat itselleen palveluntarjoajaa. Sivuillamme voit myös vertailla vastaavia yrityksiä. Se kannattaa, koska vertailemalla voit löytää itsellesi parhaat tuotteet ja tarjoukset sekä parhaan palveluntarjoajan. Suosittelemme silti, että käyt lukemassa palveluntarjoajan sivuilla palvelun käyttöehdot. Käyttöehdot ovat erilaiset jokaisella toimittajalla ja lukemalla ne varmistat, että tiedät mitä olet tilaamassa ja mihin sitoudut.