NordPass

Kaikki arvostelut

NordPass

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

NordPass

Yhä useammin puhutaan VPN:stä, salasanan hallintaohjelmista, virustorjuntaohjelmista ja turvallisesta internet käyttäytymisestä. Se ei ole ihme, sillä vaikka internet onkin mahtava, piilee siellä myös vaaroja. Meillä on kymmeniä ellei jopa satoja eri tilejä ja salasanoja. Suositellaankin, että kaikissa tileissä käyttäisi erilaista salasanaa, mutta tämä voi olla vaikeaa sillä salasanat unohtaa helposti. Tähän voi olla apua salasanan hallintaohjelmasta. Yksi tällaista palvelua tarjoava toimija on NordPass. Se on digiturvallisuuden palveluntarjoaja, joka tarjoaa salasanan hallintapalveluiden lisäksi myös muun muassa VPN-palvelun. Onko NordPass luotettava Suomiarvostelujen sivuilta voit lukea kokemuksia eri tietoliikenneyrityksistä. Näin voit verrata, mikä yritys olisi luotettava ja millä yrityksellä olisi sinun tarpeisiisi paras palvelu.

Mikä NordPass on?
NordPass on digiturvallisuuden palveluita tarjoava yritys. Yritys peruttiin vuonna 2019. Sen perustivat samat tekijät, jotka ovat myös luoneet NordVPN:n, joka on VPN-palveluita tuottava yritys. NordPassin ensimmäinen ja alkuperäinen tuote oli NordPass salasanojen hallintaohjelma. NordPassin tavoitteena on luoda digiturvallisuuden tuotteita, jotka ovat edullisia. Heidän pyrkimyksensä on tehdä tuotteita, jotka ovat yksinkertaisia, nopeita ja turvallisia.

Miten NordPass toimii?
NordPassilla on useita erilaisia tuotteita. Niihin kuuluvat muun muassa NordVPN, NordLayer, NordPass ja NordLocker. NordVPN on VPN-palvelu, joka suojaa verkkoyhteytesi ja suojaa internet surffailuasi. VPN:stä on apua muun muassa identiteetin suojaamiseen ja omien sijaintitietojen suojaamiseen. NordLocker on tiedostojen suojausohjelma. NordLocker suojaa tiedostot kryptaamalla ne ja tarjoamalla tiedostoille pilvitallennuksen. Yrityksen ensimmäinen tuote NordPass puolestaan on salasanojen hallintaohjelma. Salasanan hallintaohjelma tallentaa salasanasi säiliötiedostoon, joka puolestaan salataan yhdellä pääsalasanalla. Näin sinun täytyy siis muistaa vain yksi salasana. Lisäksi yrityksille NordPass tarjoamaan kuuluu NordLayer, joka lisää yrityksissä internet -käytön turvallisuutta.


Miten NordPassin tuotteita ostetaan?
NordPass tarjoaa tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Molemmat voivat ostaa palveluita heidän verkkosivuiltaan. Yksityishenkilönä voit valita heidän verkkokaupastansa 2 vuoden, 1 vuoden tai 1 kuukauden tilauksen. Mitä pidempi tilaus, sitä edullisempi kuukausihinta tuotteelle jää. Kahden vuoden ja yhden vuoden tilaus veloitetaan sinulta kerralla koko ajaksi, kun taas kuukausitilaus veloitetaan kuukausittain. Voit lisätä NordPass tilaukseesi halutessasi myös heidän VPN-palvelunsa tai NordLocker tiedostojen salauspalvelun. Ne laskutetaan NordPass -tilauksen kanssa samassa yhteydessä. Eri tilausten kuukausittaiset hinnat vaihtelevat alle kahdesta eurosta noin kymmeneen euroon. Hinta riippuu siis siitä, mitä kaikkia palveluita otat sekä siitä, minkä tilauksen keston valitset.

Maksutapoina NordPassilla käy tavallisimmat luottokortit kuten Visa, Mastercard ja American Express. Voit myös maksaa Google Pay:lla, Amazon Pay:lla tai kryptovaluutoilla kuten Bitcoinilla. Yksityishenkilöillä on palvelussa 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos siis et ole tyytyväinen palveluun, voit reklamoida sen 30 päivän sisällä ostosta ja maksusi hyvitetään. Tilauksen voi myös perua myöhemmin niin halutessaan. Tilaus uusiutuu automaattisesti, kunnes et sitä enää tarvitse ja peruutat sen NordPassin verkkosivuilta.


Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä NordPass tuotteista ja yrityksestä
Oletko tehnyt tilauksen NordPassin verkkosivuilla tai käyttänyt NordPass tuotteita? Haluaisimme kuulla, oliko kokemuksesi sellainen kuin sen odotitkin olevan. Olivatko tuotteet laadukkaita, turvallisia ja toimivatko ne odotetusti? Sujuiko maksu NordPassin sivuilla helposti? Entä oletko perunut tilauksesi jostain syystä, miten se onnistui? Kerro meille kokemuksestasi, mielipiteestäsi, ja ajatuksistasi NordPassiin liittyen. Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia yrityksistä, jotta muut voivat joko välttää yrityksen kanssa asioimisen tai kokeilla jotain yritystä, jota he eivät ennen ole kokeilleet. 

Harkitsetko NordPass tuotteiden ostamista? Lue minkälaisia kokemuksia muilla kuluttajilla on ollut yrityksestä! Näin saat tietää, onko yritys luotettava ja ovatko heidän tuotteensa luotettavia ja hyödyllisiä.