CCleaner

Kaikki arvostelut

CCleaner

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo RusVPN

RusVPN

0 arvostelut

Arvostelut RusVPN:stä Haluatko salatun Internet-yhteyden, mutta et ole varma oikein, mistä sellaisen voisi oikeastaan saada? Haluatko ti...

Logo F-Secure

F-Secure

0 arvostelut

Maailman mukana muuttuvat myös rikollisuuden muodot. Siinä, missä entisaikoina avan kansalaista saattoivat piinata taskuvarkaat, on ...

Logo NordVPN

NordVPN

0 arvostelut

Uusia keksintöjä seuraavat valitettavasti myös uudet rikollisuuden muodot. Maailmassa on aina ollut ja tulee olemaankin se kansanosu...

Logo Elisa

Elisa

0 arvostelut

Elisa on operaattori, joka tarjoaa puhelin- ja nettiliittymiä, puhelimia ja muita laitteita sekä kattavan viihdepalvelun. Elisan asiakkaa...

CCleaner

Etsitkö ohjelmaa, jolla voit optimoida mobiililaitteesi? Etsitkö ohjelmistopakettia, joka voi antaa sinulle enemmän suorituskykyä? Saatoit juuri löytää sellaisen. CCleanerin Piriform on ohjelmistotyökalu, joka optimoi digitaaliset laitteet nopeuttamaan niitä ja lisäämään niiden suorituskykyä. Jotkut haittaohjelmat voivat jopa työskennellä paikasta toiseen pitääkseen silmällä jokaista näppäintä, jonka kirjoitat, ja loppujen lopuksi antaa rikollisille oikeuden päästä sisään ja käyttää kaikkein henkilökohtaisimpia tietoja tietoliikenteessä, joita tallennat verkkoon. Mutta kuinka luotettavia ovat niiden ohjelmistojen optimointikyky? Onko heillä suosituksia, jotka antavat uskottavuutta heidän paketeilleen? Voiko ohjelmistopaketin ladata ilmaiseksi? Oletko ostanut esimerkiksi yrityksen tuotteita kuten CCleaner, Piriform & Defraggler kiintolevyjen hajottamiseen, Speccy laitteiston analysointiin ja Recuva poistettujen tiedostojen palauttamiseen? Kuinka usein heidän päivityksensä tehdään? Kysymyksesi ovat parhaimmillaan perusteltuja, mutta emme ehkä pysty antamaan sinulle tyydyttäviä vastauksia. Lue rehellisiä arvosteluja heidän pakettiensa nykyisiltä käyttäjiltä ja tee lähtökohtaisesti päätös siitä, valitsetko heidän palvelunsa vai et.

Tietoja CCleanerista
CCleaner ja Piriform on vuonna 2005 perustettu ohjelmistokehityskonserni. He luovat digitaalisia työkaluja, jotka toimivat eri alustoilla - työpöydillä, tietokoneilla, mobiililaitteilla, pilvipalveluissa ja monimutkaisissa yritysverkoissa. He tarjoavat apuaan monenlaisille ihmisryhmille moninaisilla optimointi- ja suorituskyvyn kehittämistyökaluillaan. Tehtävänä on yksinkertaistaa laitteita huolehtimista kehittämällä ohjelmistotyökaluja, jotka ratkaisevat todellisia ongelmia. He tekevät tämän tarjoamalla teknologiaa, palvelua, ajatusjohtajuutta ja vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Yritys kertoo auttavansa sinua tunnistamaan ja tarjoaa sinulle ohjelmistoja, joiden avulla sinulla on syvällistä tietoa ja ymmärrystä verkkosivustosi nykytilasta, vanhentuneista ohjelmistoista ja mahdollisista verkkosivuston virheistä, minkä seurauksena voit ryhtyä asianmukaisiin toimiin niiden ratkaisemiseksi. Jos kohtaat ongelman, voit ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Yritys kertoo olevansa valmis auttamaan, kun tarvitset apua. Jos sinulla on erityisiä ongelmia tiettyjen ajurien päivittämisessä, ota yhteyttä yrityksen tukitiimiin verkkosivun alareunassa olevan sähköpostiosoitteen kautta. He voivat kuulemma myös attaa asiakkaita, jos haluat perua Driver Updaterin tietokoneeseesi tekemät muutokset. Lisätietoja saat verkkosivuston sivun alalaidasta kohdasta, Miten peruuttaa muutokset, jotka Driver Updater on tehnyt tietokoneeseesi.

CCleaner-tuote ja -palvelut
CCleaner ja Piriform tarjoaa useita ohjelmistoratkaisuja, joita ovat muun muassa seuraavat: CCleaner, Piriform & Defraggler kiintolevyjen hajottamiseen, Speccy laitteiston analysointiin ja Recuva poistettujen tiedostojen palauttamiseen. He luovat ohjelmistotyökaluja, jotka toimivat pöytätietokoneissa, mobiililaitteissa, pilvipalveluissa ja monimutkaisissa yritysverkoissa. Käyttäjiä ovat kuluttajat, pk-yritykset, IT-neuvontapisteet, MSP:t ja kaikki muut, joilla on koskaan ollut tarvetta ylläpitää laitteita. Lippulaiva CCleanerin lisäksi valikoimaan kuuluu Defraggler kiintolevyjen hajottamiseen, Speccy laitteistojen analysointiin ja Recuva poistettujen tiedostojen palauttamiseen. Miljoonat koti- ja yrityskäyttäjät käyttävät ohjelmistoja yrityksen mukaan ja luottavat niihin. Niitä on yrityksen mukaan asennettu kaikkiin maihin ympäri maailmaa. Tuotteiden avulla voit nopeuttaa konetta välittömästi poistamalla tarpeettomat tiedostot, jotka vievät tilaa kiintolevyltäsi. Poista virheet ja rikkinäiset asetukset vakauden parantamiseksi. Tuote väitetään tehostavan selaimen toimintaa ja auttaa suojaamaan yksityisyyttä poistamalla turvallisesti seurantaevästeet ja -historia. Tuotteet sisältävät lisäksi reaaliaikaisen seurannan ja ajastetun puhdistuksen. Yritys kertoo, että näin asiakkaiden tietokoneet pysyvät puhtaana ilman vaivaa.

CCleaner -ohjelmaa koskevat kehut, valitukset ja vinkit
Oletko käyttänyt heidän ohjelmistoratkaisujaan? Onko sinulla kokemuksia?  Yritys väittää, että sen tuotteissa on pitkä käyttöikä, oletko samaa mieltä heidän väitteistään? Miten arvioisit niiden ohjelmistoja? Ovatko ne käyttäjäystävällisiä? Kuinka tehokkaita paketit olivat? Ovatko heidän väitteensä paisuteltuja vai pitävätkö ne paikkansa? Suosittelisitko heidän palveluitaan henkilöille, jotka etsivät hyviä optimointityökaluja? Ole ystävällinen ja jätä arvostelu tänne, sillä ajatuksesi auttaa CCleanerin Piriformia tarjoamaan entistä parempaa palvelua.