Zinamax

Kaikki arvostelut

Zinamax

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo T-max

T-max

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua lisäravinteet, mutta et ole varma, mistä sen voisi aloittaa järkevästi? Onko testosteronituotanto alkanut la...

Logo Bodylab

Bodylab

0 arvostelut

Lääketieteen kehittyessä tiedämme aina vain tarkemmin, mitä terveellinen ja pitkä elämä edellyttää...

Logo OsloSkin

OsloSkin

0 arvostelut

Ikääntyminen on yksi asioista, jotia vastaan on yritetty taistella pitkään ja monin tavoin useissa eri kulttuureissa. Nykyp&aum...

Logo Naturecan

Naturecan

0 arvostelut

Terveys on voimavara, jota ei voi helpolla ostaa takaisin sen menetettyään. Se onkin näin ollen bisnes, jonka avulla rahaa havittele...

Zinamax

Moni nuori kuin myös aikuinen kärsii erilaisista iho-ongelmista kuten aknesta ja tulehduksista. Ne ovat ikäviä, sillä se voi sekä sattua että vaikuttaa ulkonäköön. Tämä puolestaan saattaa aiheuttaa harmia henkisesti. Akneen ja iho-ongelmiin on paljon erilaisia lääkkeitä ja hoitoja. Näidne lisäksi ihon kuntoon voi auttaa sisäisesti otettavat ravintolisät. Yksi ihon kuntoon tarkoitettu ravintolisä on Zinamax. Se on ravintolisä, jossa on erilaisia ihon kuntoon vaikuttavia vitamiineja, hivenaineita ja luontaisia ainesosia. Haluatko tietää, onko Zinamaxia myyvä yritys luotettava? Onko Zinamax hyvä tuote ja pystyykö sen tilata vaivatta? Lue Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja Zinamaxista, sen verkkokapasta ja sitä myyvästä yrityksestä niin voit miettiä kannattaako Zinamaxin osto.
 
Mikä on ZInamax?
Zinamax on ravintolisä, joka on tarkoitettu parantamaan ihon kuntoa. Sen takana on Key Players Limited yritys, jonka pääkonttori on Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Dubaissa. Zinamaxilla on kuitenkin suomenkieliset verkkosivut ja ravintolisää toimitetaan Suomeen. Ravintolisä on tarkoitettu ihmisille, joilla on ongelmia ihon kunnon kanssa kuten aknea.

Miten Zinamax ravintolisää käytetään?
Zinamax ravintolisää tulisi ottaa yksi kapseli kaksi kertaa päivässä. Kapseli suositellaan otettavan aina ruuan yhteydessä vesilasillisen kanssa. Ravintolisä on suunniteltu auttamaan akneen ja ihon tulehduksiin, mutta myös ihmisille, jotka haluavat parantaa ihonsa ulkonäköä. Akne onkin yleinen ongelma, jota voi esiintyä niin teini-ikäisillä kuin aikuisillakin. Verkkosivuilla sanotaan tuotteen auttavan noin kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta.

Zinamax ravintolisässä on useita eri ainesosia. Se koostuu laktoferiinistä, keto-orvokkiuutteesta, ruusunmarjauutteesta, nokkoslehtiuutteesta, EVNolMax -lisästä, Centellinistä, BioPerinestä ja erilaisista vitamiineista ja hinvenaineista kuten seleenistä sekä sinkistä. Esimerkiksi seleeni suojaa sydäntä, immuunijärjestelmää sekä voi auttaa ihon kunnossa. Puolestaan laktoferriini taas auttaa lievittämään tulehduksia ja vähentämään talin määrää ja keto-orvokkiuute puhdistaa ihoa sekä tukee ihon terveyttä. Yhdessä Zinamax purkissa on 60 kapselia, joka päivittäin käytettynä riittää siis kuukaudeksi.

Zinamax ravintolisän tilaus ja palautus
Jos haluat ostaa Zinamax ravintolisän, voit tilata sitä yrityksen verkkosivuilta. Tilausta varten sinun tulee täyttää tietosi kuten sähköpostiosoite, nimi, toimitusosoite ja puhelinnumero. Maksutapoina verkkosivuilla käy maksukortti tai halutessasi voit maksaa tuotteen paketin saapuessa. Maksutavoista tulee kuitenkin lisämaksu tuotteen hinnan päälle ja maksun suuruus riippuu valitsemastasi maksutavasta. Zinamax ravintolisää voi tilata joko yhden kappaleen paketissa, kolmen kappaleen paketissa tai kuuden kappaleen paketissa. Näistä isoin siis riittää noin puoleksi vuodeksi. Tuotteen hinta vaihtelee noin 25€-50€ välillä riippuen siitä kuinka monta purkkia tilaat kerralla. Mitä useamman tilaat, sitä edullisemmaksi yhden purkin hinta tulee.
 
Tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä ja toimituksessa kestää keskimäärin 7 vuorokautta. Zinamax ravintolisää toimitetaan kaikilla maanosilla, myös Euroopassa Suomeen. Zinamax ravintolisän myyjä Key Player Limited tarjoaa tuotteelle 10 päivän palautusoikeuden. 10 päivää lasketaan tuotteen ostopäivästä. Mikäli haluat siis palauttaa tuotteen, tulee sinun ilmoittaa siitä yritykselle kirjallisesti.
 
Zinamax kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko ostanut Zinamax ravintolisää ihosi kunnon parantamiseen heidän verkkosivuiltaan? Kerro meille kokemuksestasi! Onko Zinamax luotettava? Toimiko tuote niin kuin heidän verkkosivuilla sanottiin? Onko Zinamax luotettava? Sujuiko maksu vaivatta ja tuliko tuote ajallaan perille? Entä pitikö sinun palauttaa se, saitko rahasi takaisin? Haluamme jakaa kuluttajien kokemuksia, ajatuksia ja arvioita yrityksistä. Tämä auttaa muita kuluttajia ymmärtämään, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa. Se voi parhaimmillaan auttaa välttämään hutiostoksen tai kannustaa kokeilemaan yritystä, jota ei ole ennen käyttänyt.
 
Oletko ostamassa Zinamax ravintolisää? Lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia ravintolisästä ja yrityksen toiminnasta. Näin voit saada selkeän kuvan, onko ostos hyvä ja onko yritys luotettava.