SLURP

Kaikki arvostelut

SLURP

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Pizza-online

Pizza-online

0 arvostelut

Arvostelut Pizza-OnlinestaHaluttaako tilata ruokaa, mutta et oikein tiedä, mistä sitä tilaisi? Oletko ruuan hyvä ystäv&aum...

Logo Kokkiman

Kokkiman

0 arvostelut

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituo...

Logo Chaya

Chaya

0 arvostelut

Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teet&aum...

SLURP

Me Suomessa olemme todellista kahvikansaa ja monet meistä nauttivat kahvia niin kotona, työpaikalla ja kahviloissa. Jokaisella on oma vakiomerkkinsä ja Suomessa on monia eri paahtimoita, joista voi hankkia mieluisaa kahvia. Mistä sinä hankit oman kahvisi? Ostatko perinteistä merkkiä kaupasta vai käytkö pienestä paahtimosta ostamassa erikoiskahvia? On myös mahdollista ostaa kahvia verkossa. Nykyään on useita verkkosivuja, jotka keskittyvät kahvin myyntiin mutta mistä tietää, mikä kauppa on hyvä ja luotettava? Se selviää esimerkiksi lukemalla toisen käyttäjän arvostelu, jossa on kokemuksia ostosten tekemisestä. Voit myös selvittää asiaa itse ja tutustua toimittajan sivuihin ja selvittää sopivatko ne sinulle. Me haluamme myös, että sinä saat mahdollisimman paljon tietoa eri yrityksistä sivuillamme. Tällä sivulla kerromme Slurp yrityksestä. Mitä tuotteita voit ostaa sieltä ja miten? Kerromme myös miten olet yhteydessä Slurp asiakaspalveluun, jos sinulle tulee ongelmia tilauksessa. Voit tämän jälkeen päättää haluatko ostaa tuotteita kyseisestä kaupasta.

Tietoa Slurp
Slurp on suomalainen yritys, jonka missio on toimittaa parhaat kahvit kotiin tai työpaikalle. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja yritys on siitä asti kasvattanut toimintaansa eteenpäin. Yritys on rekisteröity Helsinkiin ja sillä on henkilöstöä noin 11 sekä liikevaihto noin miljoonan euron luokkaa.

Tuotteet ja palvelut Slurp
Slurp verkkokaupasta voit ostaa kahvit, teet ja laitteet. Saatavilla on herkullista vastapaahdettua kahvia - vaaleaa tai tummaa, papuina tai jauhettuna, juuri kuten itse haluat. Kahvia voi valita kaupasta paahtimoittain, joita on kaupassa useita, valinnan voi myös tehdä makuprofiilin, tyypin tai paahtoasteen mukaan. Valikoimassa on myös useita eri teelajeja ja erikoislajeja. Kahvi ja teetuotteiden lisäksi voit hankkia kahvilaitteita, espressokoneita, kahvimyllyjä, tee- tai kahvitarvikkeita ja vedenkeittimiä. Slurp verkkokaupassa voi myös räätälöidä oman kahvinsa ja tilata juuri haluamaansa kahvia. Lisäksi saatavilla on erilaisia valmiita makuprofiileja, joista voi tilata tuotteita.

Kahvin tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupasta, jossa oma tilaus voidaan lisätä ostoskoriin. Tuotteidentoimittaminen riippuu valituista lajikkeista ja paahtimosta, jossa ne valmistetaan. Keskimäärin kahvit lähtevät paahtimoista 2-3 päivän kuluessa tilauksesta ja toimitusajat vaihtelevat 2.13 päivään riippuen toimitusmaasta ja paahtimosta. Tarkemmat toimitusajat löytyvät aina kunkin kahvin yhteydestä. Tilaukset pystyy maksamaan verkkokaupassa monilla eri maksutavoille. Käytössä on verkkopankkimaksut, korttimaksut, mobilepay sekä Collectorin lasku- ja osamaksuvaihtoehdot. Kaikki maksutavat ovat SSL suojattuja ja turvallisia tapoja maksaa tilaukset.

Verkkokaupasta löytyy myös ohjeet ja asiakaspalveluosio. Täältä voit etsiä yleisimpiin kysymyksiin vastauksia. Jos et löydä suoraan vastausta kysymykseesi voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla, verkkolomakkeella tai puhelimitse. Puhelinpalvelu on pääasiassa yritysmyyntiin tarkoitettu numero. Sähköpostilla tai verkkolomakkeella on varminta olla yhteydessä, jos tulee kysyttävää. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Slurp
Millaista on toisista maista tilattu kahvi? Onko se laadukasta? Oletko tilannut kahvia muualta ja pettynyt sen laatuun tai makuun? Voisitko kertoa mistä tahansa kokemuksesta Slurp verkkokaupasta meille. SuomiArvostelut sivuillamme todelliset käyttäjät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan verkkokaupoista ja palveluista. Kaikki käyttäjien palaute on tärkeää ja se auttaa niin muita ostajia kuin myös palveluntarjoajia. Toiset käyttäjät saavat tietoa myyjien laadusta ja ostamisen turvallisuudesta ja palveluntarjoajat voivat kehittää palveluita palautteiden perusteella. Voit myös vertailla yrityksiä sekä palveluntarjoajia sivuillamme. Tällä tavalla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimman ja laadukkaimman palvelun tai verkkokaupan. Suosittelemme silti käymään myös verkkokaupan sivuilla tutustumassa käyttöehtoihin, jotta voi varmistua siitä mitä tilaamisen yhteydessä tulee huomioida. Ole siis hyvä ja jätä omat kommenttisi sivuillamme tai lue toisten käyttäjien palautteet.