SuomiArvostelut

  Arvostelut Kahvikaveri

  Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi olisi hyvä idea sijoittaa laadukkaaseen kahvivälineistöön. Mutta, mistä voisi ostaa kahvit ja kahvikoneineen? Missä voisi tutustua kahvin kylmäuuttamiseen? . Kahvikaveri voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen käyttää aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Kahvikaverista
  KahviKaveri on osa kansainvälistä kahviin ja kahvikoneisiin liittyvää jälleenmyyjäketjua, joka vaikuttaa erityisesti Baltialla ja ympäri Eurooppaa. Sen yritystunnus Suomessa on: 2823841-6. Kahvikaverin tarina alkoi vuonna 2010 Liettuassa, jossa kaksi ystävää päättivät todella suuntautua kahvimaailmaan ja toteuttaa unelmansa siihen liittyen. Kahvikaveri vaikuttaa seuraavissa maissa. Suomi, Liettua, Latvia, Viro, Puola, Iso-Britannia, Saksa, Venäjä, Valko-Venäjä, ja Itävalta ja sillä on yhteensä 16 myymälää yllämainituissa maissa. Kahvikaverin mottoina ja arvoina on neljä seikkaa: ystävällisyys, pätevyys, intohimo kahvia kohtaan ja yksinkertaisuus. Kahvikaverilla on myymälä Ruusulankatu 8, Helsinki ja sen asiakaspalvelu toimii numerossa: +358 405 217 000 ja sähköpostitse moi@kahvikaveri.fi

  Kahvikaverin tuotteet ja palvelut
  Jotta ymmärtäisi kahvista jotain, niin olisi ihan hyvä tietää siitä jotain perusasioita. Kahvikaverin tarjoamana palveluna voisi ensiksi mainita sen, että he vaikuttavat sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa, mutta myös sillä on blogi, jossa kerrotaan kahviin liittyvistä ajankohtaisista asioista, kuten miksi kahvikone maksaa jopa auton verran tai miten tehdä Dalgona-kahvia. Valistamis- ja tiedottamispuolen lisäksi Kahvikaveri myy käytännössä kahvia eri tyyppeineen, kuten pikakahvia, kahvipapuja, espressoa, kahvinappeja, kahvityynyjä, kahvikapseleita, ja neljältä mantereelta, Keski-Amerikka, Etelä-Amerikka, Afrikka ja Aasia. Kahvikaveri myy myös erilaisia teelaatuja, kuten irtoteestä Kombuchaan ja jääteehen. Kahvikaverista voi luonnollisesti ostaa kaikki alan tunnetuimmat kahvikoneet täysiautomaattisista puoliautomaattisiin ja kahvikapselikoneisiin, mutta myös suodatinkahvikoneisiin ja kahvinappeihin. Lisäksi löytyy mutteripannuja, French Press keittimiä ja vastaavia. Lisäksi barista on kuin kotonaan täällä, koska kaikkeen kahviin liittyvät oheistarvikkeet löytyvät kyseiseltä verkkokaupasta, ja myös keittiötarvikkeita, kuten tehosekoittimia, kuten Blendtec-sarjan tehosekoittimet. Lisäksi löytyy kahvikoneita varten huoltoaineita ja muita herkkuja kahvin kylkiäiseksi. Kahvikaverissa maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit ja eri osamaksupalvelut.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Kahvikaverista

  Toimiko tämän kahvipaikan tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  HONDURASILAINEN VS SUOMALAINEN RUOKA

  Kahvikaveri
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Loistava palvelu

  Sekä liikkeessä asioidessa että netin kautta tilatessa on asiointi ollut pelkästään positiivinen kokemus!

  : Outi Törmikoski08-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kahvikone

  Asiantunteva ja ystäväälinen palvelu. Koneen toimitus oli myös nopea.

  : Mikko S20-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Kahvikaveri

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Kahvikaveri luotettava yritys?

  Kahvikaveri on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Kahvikaveri tarjoaa?

  Kahvikaveri on enimmäkseen aktiivinen Ruoka & Juoma-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Nettitilaaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Kahvikaveri-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.