CREMA

Kaikki arvostelut

CREMA

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

T
Tiago da Silva
En suositteleLue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Hidas toimitus

  En suosittele

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Muut katsoivat

Logo Kahvikaveri

Kahvikaveri

2 arvostelut

Kiinnostaako kahvi erityisesti, mutta haluaisit tutustua kyseiseen aihealueeseen entistä paremmin? Kahvia juodaan eniten Suomessa ja siksi oli...

Logo Pizza-online

Pizza-online

0 arvostelut

Arvostelut Pizza-OnlinestaHaluttaako tilata ruokaa, mutta et oikein tiedä, mistä sitä tilaisi? Oletko ruuan hyvä ystäv&aum...

Logo Kokkiman

Kokkiman

0 arvostelut

Oletko muuttanut uuteen kotiin ja haluaisit päivittää keittiön viimeisimpine herkkuineen? Kiinnostaako sinua ruuanlaito delituo...

Logo Chaya

Chaya

0 arvostelut

Suomessa on perinteisesti paljon kahvin kuluttajia ja emme ole vielä päässeet muun maailman makuun esimerkiksi teen osalta. Teet&aum...

CREMA

Suomalaiset rakastavat kahvia ja olemmekin todellista kahvikansaa. Kahvihetket ovat tärkeitä niin kotona, työpaikalla, vapaa-ajalla ja juhlissa. Nautimme hyvästä kahvista ja panostamme paljon siihen, että meillä on oikeat välineet kahvin keittämiseen. Onko sinun kahvinkeitin tullut tiensä päähän? Tai ehkä olet kiinnostunut erikoiskahvien valmistamisesta. Kahvinkeittimiä löytyy usein jokaisesta päivittäistavarakaupasta ja elektroniikkaliikkeestä. Perinteiset merkit vievät paljon huomiota ja valikoima voi niiden takia jäädä hyvinkin suppeaksi. Onneksi verkossa on paljon erilaisia liikkeitä, joista voi ostaa kodin pienkoneita. Yksi tällainen kahviin erikoistunut verkkokauppa on nimeltään CREMA. Millainen kauppa on Crema ja mitä tuotteita se tarjoaa asiakkailleen? Näillä sivuilla kerromme lisätietoa yrityksestä sekä siitä mitä Crema verkkokaupasta voi ostaa. Jos sinua epäilyttää ostaa tuotteita uudelta toimittajalta voit myös lukea, millainen kokemus Cream verkkokauppa on ollut toisille käyttäjille. Toisen käyttäjän arvostelu kertoo yleensä sen, mitä et kaupan sivuilta löydä. Näiden tietojen jälkeen voit itse tehdä päätöksen haluatko ostaa tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

Tietoa Crema
Cream on perustettu vuonna 2007 ja se on erikoistunut kahvituotteiden myyntiin. Suomalainen verkkokauppa palvelee asiakkaita kaikkessa kahviin liittyvässä. Verkkokaupan perustamisen jälkeen vuonna 2010 yrtiys avasi myymälän Helsinkiin Liisankadulle, joka kuitenkin on suljettu Creman toiminnan keskittyessä verkkokauppatoimintaan. Vuonna 2012 varastomyymälä ja tuotteiden varasto on toiminut Helsingin Arabianrannassa. Toiminta on kehittynyt näistä vuosista ja vuodesta 2013 Cream on myös alkanut paahtaa omaa kahviansa. Vuonna 2016 yrityksen toiminta on laajentunut Ruotsiin verkkokaupan muodossa ja vuonna 2017 Euroopan verkkokauppa avasi ovensa.

Tuotteet ja palvelut Crema
Verkkokaupasta voi ostaa lähes, mitä vain kahviin liittyen. Valikoimassa on kahvilaitteita, kahvimyllyjä, kahvi- ja baristatarvikkeita, kuppeja, mukeja ja pulloja, teetä ja teelaitteita sekä herkkuja, sokeria ja makeutusaineita. Kahvilaitteita on saatavilla niin perinteisia kahvinkeittimiä kuin myös all-in-one kahvilaitteita, jotka valmistavat kahvin valmiiksi pavuista alkaen. Kahvilaitteiden hinnat vaihtelevat ominaisuuksien mukaan ja tarjolla on peruslaitteita kotiin tai huippulaitteita yritykselle tai vaikka toimistolle. Kahvinkeittimiä on saatavilla perinteisempiä malleja sekä uudenpia moderneja baristalaitteita, jotka ovat myös visuaalisesti näyttäviä ja ne voi ohjelmoida keittämään kahvin aamulla valmiiksi. Kahvinkeittimiä on tarjolla myös työpaikoille, josta löytyy suurempien määrien keittimet.

Kahvitarvikkeista löytyy manuaaliset kahvimyllyt ja automaatiset kahvimyllyt. Valikoimassa on myös paljon erilaisia tarvikkeita kahvin valmistukseen liittyen kuten muun muassa kahvimitat, vaa'at ja ajastimet, maidonvaahdottimet,expressovälineet ja laitteiden puhdistustarvikkeet. Creman verkkokaupassa on myös teestä nauttiville oma osio, josta löytyy tuotteita teen ystäville. Verkkokaupasta voi tilata normaalin verkkokaupan tapaan ja tilaukset toimitetaan yleisimpien suomalaisten toimitustapojen avulla kuten Posti, PostNord ja Budbee. Toimitukset maksavat 3,95 alle 49 euron tilauksissa ja yli 49 euron tilausten toimittaminen on ilmaista. Verkkokaupassa voi maksaa perinteisillä luotto- ja pankkikorteilla, verkkopankin kautta, Mobilepayllä sekä Collectorin eri maksutavoilla. yrityksille on myös tarjolla laskutusmahdollisuus. 

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin puhelimen välityksellä klo 9-16 ja samassa numerossa on takuu- ja huoltopalvelu. Asiakaspalveluun voi olla myös yhteydessä sähköpostitse osoitteess asiakaspalvelu@crema.fi. Yritysasiakkaille on tarjolla myös erikseen oma asiakaspalvelu, josta saa apua omiin klaitteisiin tai tilauksiin.

Suositukset, valitukset ja vinkit Crema
Oletko sinä tilannut tuotteita Crema verkkokaupasta? Jos olet niin kertoisitko siitä meille? Me SuomiArvostelut sivuilla arvostamme sinun palautetttasi ja sen on myös tärkeää muille käyttäjille. Rehellinen palaute auttaa toisia käyttäjiä valitsemaan oikein ja se auttaa myös toimittajia parantamaan toimintaansa. Monille uudesta verkkokaupasta tilaaminen voi askarruttaa, lukemalla palautetta ja tutkimalla tietoa toimittajasta voi tätä epävarmuutta vähentää. Käy siis lukemassa toisten käyttäjien palaute Cream toimittajasta tai jätä omat kommenttisi sivuillemme.