PeerBerry

Kaikki arvostelut

PeerBerry

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

PeerBerry

PeerBerry on vaihtoehtoinen sijoitusmarkkinapaikka, joka kertoo tarjoavansa asiakkaille jopa 12 prosentin tuoton sijoitukselle. He kertovat myös, että asiakkaat voivat käydä kauppaa helppojen sijoitustyökalujensa avulla. Asiakkaat ovat heidän liiketoimintansa kulmakiviä. Siksi yritys kertoo keskittyvänsä sijoittajien odotuksiin, korkeatasoiseen riskienhallintaan ja innovatiivisuuteen. He väittävät olevansa yksi Euroopan luotettavimmista ja johtavista P2P-markkinapaikoista. PeerBerryn avulla asiakas voi sijoittaa kulutusluottoihin, jotka ovat peräisin uskottavien pankkien ulkopuolisten lainanantajien myöntämiä eri puolilta Eurooppaa. PeerBerry aloitti toimintansa 1. marraskuuta 2017 lainoilla, jotka ovat peräisin pääasiassa Aventus Groupilta ja sen tytäryhtiöiltä. Sen jälkeen he ovat laajentaneet lainanmyöntäjien verkostoa pyrkien tarjoamaan asiakkaille entistä monipuolisempia sijoitusmahdollisuuksia. He uskovat, että passiiviset tulot takaavat vakaan talouden ja paremman elämäntyylin, joten yrityksen missio on tuoda passiiviset tulot kaikkien ulottuville.

Palvelut ja tuotteet yrityksessä PeerBerry
Yksityishenkilöt ja yritykset voivat tulla sijoittajiksi PeerBerryyn. Mikäli yrityksen toimintaan haluaa liittyä, asiakkaan tulee täyttää rekisteröintilomake, vahvista henkilöllisyys ja aktivoida sijoittajatili tallettamalla ensimmäiset varat. Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias. Yritys hyväksyy talletuksia vain luotto-, maksu- tai sähköisen rahan laitoksilta Euroopan unionissa tai kolmansissa maissa, joiden rahanpesunvastaisen toiminnan ja terrorismin rahoituksen vastaisen järjestelmän katsotaan tällä hetkellä vastaavan EU:n järjestelmää. Yritys investoi jatkuvasti nykyaikaisimpiin IT-ratkaisuihin ja infrastruktuuriin. Nämä yksinkertaistavat prosesseja ja työkaluja. Näin ollen investoiminen olisi helppoa ja samalla tehokasta. Heillä on yli 10 vuoden kokemus lainojen, sijoitusten ja riskienhallinnan aloilta. Yritys haluaa jakaa tietämyksensä, jotta asiakkaat voivat ansaita rahaa asiantuntemuksen avulla. Yritys kertoo vahvuudekseen turvallisen infrastruktuurin, tehokkaan Auto Invest -järjestelmän ja luotetut lainanmyöntäjät. Lisäksi heillä on asiakastuki. Yritys kertoo, että yhteistyössä kumppaneidensa kanssa, PeerBerry on täyttänyt kaikki velvoitteet moitteettomasti ja täyttänyt kaikki PeerBerryn sijoittajien odotukset. Vuonna 2020 PeerBerry teki 142 174 euron nettovoiton - puolet vähemmän kuin vuonna 2019, jolloin alustan nettovoitto oli 284 550 euroa. On tärkeää huomata, että PeerBerryn ainoa tulo on liikekumppaneilta saatu provisio. PeerBerry ei peri maksuja eikä sillä ole muita tulonlähteitä. Pankkisiirron suorittamiseen tarvittavat tiedot löytyvät asiakkaiden tilin Talletus ja nosto -osiosta. Yritys hyväksy SEPA-maksut (Single Euro Payment Area) vain euromääräisinä. Swift-maksuja ja luotto-/pankkikorttimaksuja ei hyväksytä, koska niiden on oltava tilisiirtoja. Asiakkaiden on myös hyvä huomioida,etä pankkijärjestelmä tunnistaa maksajan koko nimen, joten talletukset tunnistetaan ja hyväksytään, vaikka sijoittajan tilinumero ei sisältyisi maksutietoihin. Yritys palkitsee myös asiakkaitaan kanta-asiakasjärjestelmän avulla. Heillä on kolme tasoa seuraavasti: hopeataso, 10.000 euron aktiivisesta sijoitussalkusta saa +0.5% tu0.5 %in sijoituksiin. Kultataso, 25.000 euron aktiivisesta sijoitussalkusta saa +0,75 % tulevista sijoituksista. Ja lisäksi vielä platinataso, jossa 40.000 euron aktiivisesta sijoitussalkusta saa +1 % tuleville sijoituksille.

Kokemuksia PeerBerry -sivustosta
Onko sinulla kokemuksia PeerBerry -verkkosivustosta? Kokeilitko tehdä hakemuksen hakukoneen kautta yrityksen kotisivuilla? Ovatko mielestäsi yrityksen ehdot ja korot kohtuullisia? Onko voitot ja niiden mahdolliset tuottoprosentit realistisia? Saitko ostettua tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kerro ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta. Näin, autat muita asiakkaita raha-asioiden päivittämisessä. Mikäli rekisteröitymisessä tai tunnusten saamisessa tuli mutkia matkaan, kokeilitko uudelleen? Millainen voittoprosentti sinulla on hakusessa? Tarjoaako yritys mielestäsi potentiaalisen sijoituskohteen? Oletko sijoittanut myös muihin vastaaviin yrityksiin? Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin. Ehkä niistä on apua myös oman sijoitussuunnittelun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä. Mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen palvelu PeerBerry sivustolla, suosittele sitä myös muille asiakkaille. Anna arvostelu nyt ja kommentoi palvelua.