Estate Guru

Kaikki arvostelut

Estate Guru

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

0 arvostelut

Joskus elämä voi heittää suuria haasteita suuntaasi ja joskus voit kohdata sen ja joskus et. Mikä tahansa tilanne, useimmi...

Logo Bitcoin Future

Bitcoin Future

0 arvostelut

Arvostelut Bitcoin.futurestaHaluatko tehdä kauppaa kryptovaluuttalla? Sinulla on digitaalisia kolikkoja, ennen kaikkea Bitcoineja ja sinua kii...

Logo Nordnet

Nordnet

0 arvostelut

Olemme digitaalinen säästö- ja sijoituspankki, ja päätavoitteemme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan taloudellisesti. Lupau...

Logo Fixura

Fixura

0 arvostelut

Epävarmassa taloustilanteessa osakemarkkinoille sijoittaminen ei välttämättä ole kaikista älykkäin idea. Onneksi...

Estate Guru

Meissä kaikissa asuu kiinteistöguru, se osa meistä, joka tunnistaa hienon hankkeen ja lupaavan sijoitusmahdollisuuden heti, kun näemme sen. Tämä guru tietää, että kiinteistö on hyvä sijoitus ja että hyviä kiinteistösijoitusmahdollisuuksia löytyy joka markkinoilta. Tähän asti useimmat meistä ovat kuitenkin joutuneet tyytymään haaveiluun. Ilman miljoonia pankissa ei yksinkertaisesti ollut mahdollisuutta sijoittaa kiinteistöihin oman talon tai asunnon ulkopuolella. 

Tietoa yrityksestä EstateGuru
Vuonna 2013 joukko Tallinnassa, Virossa, toimivia kiinteistö- ja fintech-asiantuntijoita sai loistoidean. EstateGurun joukko tuumasi, että jos he voisivat murtaa esteet, jotka varmistivat, että vakuudellisiin kiinteistölainoihin sijoittaminen oli vain varakkaiden ja hyvien yhteyksien omaavien henkilöiden saatavilla olevaa ylellisyyttä? Entä jos he voisivat auttaa kiinteistökehitysalalla toimivia yrittäjiä ja visionäärejä, jotka kamppailevat pankkien ja suurten rahoituslaitosten samanaikaisesti tarjoamien "yhden koon" ratkaisujen kanssa? Näin syntyi EstateGuru.

Palvelut yrityksessä EstateGuru
EstateGuru uskoo, että kaikkien pitäisi saada kehittää sisäistä sijoitusgurua riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin tai kuinka varakkaita he jo ovat. EstateGuru tarjoaa tämän vuoksi sijoituksia jo 50 eurosta alkaen. He uskovat, että loistavat hankkeet ansaitsevat tukea ja että tuen tulisi olla oikeudenmukaista, avointa ja molempia osapuolia hyödyttävää. Tämän pitäisi koskea sekä sijoittajia että lainanottajia. EstateGuru koostuu kokeneista kiinteistöalan ammattilaisista, joka tukee lainanottajia kaikissa vaiheissa. Lisäksi EstateGuru varmistaa samalla, että he valitsevat sijoittajille vain parhaat ja turvallisimmat hankkeet. Suuren ja monipuolisen sijoittajapohjan ansiosta lainanottajat voivat saada nopeasti ja omilla ehdoillaan rahaa, jota he tarvitsevat suunnitelmiensa toteuttamiseen. Sijoittajat puolestaan saavat käyttöönsä ennalta tarkastettuja ja monipuolisia rajatylittäviä sijoitusmahdollisuuksia, joiden markkinoille pääsyn esteet ovat matalat ja jotka ovat täysin läpinäkyviä. EstateGuru lupaa rakentavansa siltoja kiinteistörahoituksen maailmaan. Voit myös sijoittaa remontti- ja rakennuskohteisiin. Rakennushankkeet voidaan jakaa uudisrakennushankkeisiin ja peruskorjaushankkeisiin. Uudisrakennushankkeet ovat rakennuksia, jotka rakennetaan tyhjästä ja joissa on tärkeitä avaintekijöitä, kuten nykyaikaiset rakennustekniikat, tehokkaat pohjaratkaisut ja paras mahdollinen energiatehokkuus. Yleisissä peruskorjaushankkeissa olemassa olevat rakennukset peruskorjataan kattavasti. Tähän sisältyy yleensä olemassa olevien yksiköiden kunnostaminen, ullakkokerrosten laajentaminen, hissien rakentaminen sekä julkisivujen ja porraskäytävien laajamittainen kunnostaminen. Rakennushankkeita kehittävät ja rakentavat rakennuttajat. Puoli vuosikymmentä myöhemmin, EstateGuru  on välittänyt yli 3 093 lainaa, joiden arvo on yli 497 363 006 euroa. EstateGuru  kertoo, että asiakaskuntaan kuuluu yli 112 324 sijoittajaa, jotka edustavat kaikkia yhteiskuntaluokkia ja ovat kotoisin 109 maasta. Asiakkaat ovat saaneet keskimäärin 11,25 prosentin tuoton tukemalla kiinteistölainoja. Nämä maat ovat Viro, Latvia, Liettua, Espanja, Saksa, Ruotsi ja Suomi. EstateGuru kertoo laajentavansa toimintaa pian ja mukaan tulevat Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti ja Portugali. EstateGurun perustamisesta vuonna 2014 lähtien yritys kertoo auttaneesa kiinteistökehittäjiä ympäri Eurooppaa lainaamaan rahaa asiakkaille ja tarjoamalla luotettavaa pääomaa. Samaan aikaan sijoittajat ovat saaneet tuottoja lyhytaikaisista kiinteistövakuudellisista lainoista, EstateGuru kuvailee.

Kokemuksia ja arvioita yrityksestä EstateGuru
Kiinteistöt ovat nykymaailmassa yksi parhaista sijoituskohteista ja kestävä tulonlähde, jonka arvo ei heikkene. Jos harkitset pitkäaikaista sijoitusta, kiinteistö on yksi parhaista sijoituksista, joita voit koskaan tehdä. Mitä teet, jos et tiedä, mihin yhtiöön sijoituksesi voi luottaa? EstateGuru on yksi niistä yrityksistä, jotka käsittelevät kiinteistösijoituksia verkossa, mutta aivan kuten kaikki yritykset, jotka tekevät samaa; et luultavasti tiedä yrityksestä mitään. On tärkeää tehdä havaintoja yrityksestä ennen sijoittamista. Sinun kannattaa lukea nykyisten asiakkaiden arvosteluja, jotta tiedät, mitä mieltä he ovat EstateGurusta. Arvostelujen lukeminen antaa sinulle riittävästi tietoa yrityksestä ja siitä, mitä sinun pitäisi odottaa heiltä.