Neliöhinta

Kaikki arvostelut

Neliöhinta

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Moppi

Moppi

1 arvostelut

Joskus vaurastumisen tai kiireen myötä ei ehdi itse siivoamaan. Se voi olla fiksuakin kotitalousvähennyksen ansiosta. Välill&au...

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 arvostelut

Loistava tapa, jolla voit tarjota laadukasta palvelua asiakkaillesi ja loistava tapa houkutella heitä takaisin ku he tarvitsevat palveluitasi ...

Logo Aller

Aller

0 arvostelut

Arvostelut AlleristaKiinnostaako sinua oman yritykseksi markkinointi jossain aikakauslehdessä? Haluatko brändillesi kiiltoa ja uutta krom...

Logo Kirjaverkko

Kirjaverkko

0 arvostelut

Joskus ei ole kannattavaa ylläpitää kivijalkamyymälää kiinteine kuluineen kuten vuokrineen, joten voi olla järke...

Neliöhinta

Oletko myymässä omaa asuntoa, kiinteistöä tai loma-asuntoa? Voit asettaa oman asuntosi myyntiin verkkopalvelussa itse tai käyttää halutessasi välittäjää. Asunnon myynti ilman välittäjää on mahdollista mutta vaatii paljon perehtymistä asiaan ja siltikin täytyy olla tarkkana sopimusten ja muiden asioiden kanssa. Jos haluat itse päästä helpommalla, voit valita itsellesi välittäjän. Välittäjän valinta voi olla hankalaa, koska välittäjillä on erilaiset hinnat ja kustannukset, joista voi olla vaikea saada selvää. Tarjolla on kuitenkin verkkopalveluita, joista on apua hyvän välittäjän valinnassa. Voit tutustua tällaisiin palveluihin Suomiarvostelut sivuilla ja lukea samalla muiden käyttäjien kokemuksia kyseisistä palveluista. Tällainen toisen kirjoittama arvostelu on hyvä tapa selvittää, onko kyseessä luotettava ja toimiva palvelu. Tällä sivulla kerromme Neliöhinta palvelusta ja siitä, miten voit ottaa sen käyttöön. Käymme läpi samalla, miten voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluun ja onko muita asioita, joita ottaa huomioon palvelua käytettäessä. Voit tämän jälkeen tehdä oman päätöksen haluatko käyttää Neliöhinta palveluita itse.

Tietoa Neliöhinta
Neliöhinta on suomalainen palvelu verkossa, joka tarjoaa asuntoaan kauppaaville väylän saada yhteyden parhaisiin välittäjiin yhden palvelun kautta. Palvelu tuottaa hinta- ja välittäjä arvioita ja se on Suomessa kehitetty palvelu, joka saa korvauksensa kiinteistönvälittäjiltä ja on käyttäjilleen ilmainen. Neliöhinta Solutions Oy on perustettu vuonna 2019 ja sen liikevaihto on noin 150 000 euroa.

Tuotteet ja palvelut Neliöhinta
Neliöhinta palvelun avulla löydät alueesi parhaat kiinteistönvälittäjät. Voit ensin kertoa oman asuntosi tiedot palvelussa, jonka jälkeen palvelu vertaa alueesi välittäjiä. Algoritmit määrittävät ja ehdottavat viittä parasta välittäjää alueelta ja palvelu tarjoaa ilmaiseksi kolmen välittäjän yhteystiedot. Tämän jälkeen käyttäjä voi valita itse mihin välittäjään haluaa olla yhteydessä ja sopia tarkemmin välityksestä. Palvelussa voi myös arvioida ja etsiä välittäjiä. Käyttäjä voi jättää arvostelun tuntemastaan välittäjästä ja jakaa omat henkilökohtaiset kokemukset muiden palvelun käyttäjien saataville. 

Voit myös selvittää palvelun avulla asuntosi hinnan yhdessä minuutissa. Palvelun hinta-algoritmit seuraavat suomalaista asuntokauppaa ja tämän tiedon avulla se pystyy antamaan tarkan hinnan rivi- tai kerrostaloasunnoille alueellasi. Palvelu huomioi alueen hintakehityksen, toteutuneet myyntihinnat sekä muut julkiset tiedot, joiden avulla tarkka hinta asunnosta voidaan antaa. Palvelun käyttöön riittää, että asetat oman osoitteesi verkkosivuilla. Tämän jälkeen täydennät oman asuntosi tiedot tarkemmin sekä henkilökohtaiset tiedot, jonka jälkeen palvelu laskee asunnon hinta-arvion. Voit olla yhteydessä Neliöhinta asiakaspalveluun arkisin puhelimella kello 9-17 ja sähköpostilla halutessasi. Sähköpostilla voit lähettää myös palautetta verkkosivuista niiden toimivuudesta ja muusta.Verkkosivuilla voi myös lukea artikkeleita asunnon myyntiin liittyen ja välitykseen liittyviä asioita, mitä kannattaa huomioida kun olet aikeissa myydä oman asuntosi.

Suositukset, valitukset ja vinkit Neliöhinta
Onko sinulla kokemusta asunnon myynnistä tai sen myymisestä itse? Oletko käyttänyt välittäjää ja oletko ehkä käyttänyt Neliöhinta palveluita? Olisimme erittäin iloisia, jos voisit kertoa kokemuksista SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme käyttäjät voivat antaa rehellistä palautetta palveluntarjoajista ja heidän palveluistaan. Palautteiden avulla käyttäjät voivat saada tärkeitä vinkkejä, mitä ottaa huomioon ennen palveluiden käyttöä. Myös sinä voit saada näistä palautteista apua ja voit myös vertailla samankaltaisia palveluntarjoajia sivuillamme. Vertailemalla erilaisia yrityksiä, voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat yritykset ja palveluntarjoajat sekä parhaimmat tarjoukset. On myös tärkeää muistaa, että jokaisella palveluntarjoajalla on omat käyttö- ja toimitusehdot. Tämän takia on tärkeä käydä palveluntarjoajan verkkosivuilla lukemassa tarkoin heidän kaikki ehdot, jotta voit varmistua siitä, mitä olet ostamassa ja mihin sitoudut käyttäessäsi palveluita.